- 17 Nisan 2018
- 2.290
- 1.419
- 133
- 39
- Konu Sahibi Yazanhanim
Onuda yaptım aklıma geldi ama çıkmadı canımSen bi hamilelik testi yapsana hamile olunca da böyle çıkıyor tecrübeyle sabit
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onuda yaptım aklıma geldi ama çıkmadı canımSen bi hamilelik testi yapsana hamile olunca da böyle çıkıyor tecrübeyle sabit
Cnm karartma yaptim yakinlastirip ince cizgi gördüm sanki ama kendi cizgisimi bilemedim ovulasyon yapa yapa olmayan çizgide görebilirim:))Onuda yaptım aklıma geldi ama çıkmadı canım
Yumurtlamadan kaç gün geçti cnmOnuda yaptım aklıma geldi ama çıkmadı canım
Normalde 8 gün geçmiş olmasi gerekiyordu yumurtlama dan 25 gün dongume göre ama bu ay geç Yumurtladim galiba 4 gün önce net çizgiyi yakaladım 1 gün sonra hafif siliklesmisti bugün yine netlestiYumurtlamadan kaç gün geçti cnm
Canim inşaallah vardırCnm karartma yaptim yakinlastirip ince cizgi gördüm sanki ama kendi cizgisimi bilemedim ovulasyon yapa yapa olmayan çizgide görebilirim:))
Dongun kaç gün benim 25 di 5 gün falan başladım hergün yaptım 19.günüm hala yapiyorumEki Görüntüle 2195781 Tecrübeli hanımlar LÜTFEN YARDIM...!
Bugün 6.günüm ve resim ekte.. tekrar edeyim mi erken mi oluyor anlamıyorum ya
Testi yapmaya devam et canım daha var yumurtlamanaEki Görüntüle 2195781 Tecrübeli hanımlar LÜTFEN YARDIM...!
Bugün 6.günüm ve resim ekte.. tekrar edeyim mi erken mi oluyor anlamıyorum ya
28 döngüDongun kaç gün benim 25 di 5 gün falan başladım hergün yaptım 19.günüm hala yapiyorum
Normalde 8 gün geçmiş olmasi gerekiyordu yumurtlama dan 25 gün dongume göre ama bu ay geç Yumurtladim galiba 4 gün önce net çizgiyi yakaladım 1 gün sonra hafif siliklesmisti bugün yine netlesti
Inşallah vardır bebisEn az 12 gün gecmesi lazm cnm idrarda cikmasi icin benimde erken yumurtlama oldubakalim bende 13 ünde test yapicam
Ins cnm hayirlisiInşallah vardır bebis![]()
Slm tatlm cok ağrım var yattım hep yeni yazabılıorum oğleden sonra çok az kanama oldu bidaha olmadı sanırım çözülemiyorum die aşırı bel ve karın sancım var agrı kesıcı içip yattım hep..adacayı papatya şu bu söktürücü bişeyler içiyorum şuan..
Bende de akıntımın rengi dönmeye başladı sarımtrak oldu gibiSlm tatlm cok ağrım var yattım hep yeni yazabılıorum oğleden sonra çok az kanama oldu bidaha olmadı sanırım çözülemiyorum die aşırı bel ve karın sancım var agrı kesıcı içip yattım hep..adacayı papatya şu bu söktürücü bişeyler içiyorum şuan..
Sen naptın?
Ama daha olmadın regli gelmedi kırmızıların dimi,ayyy hadi inş canm ya sen ve müjdeyi bize bu haftaBende de akıntımın rengi dönmeye başladı sarımtrak oldu gibiama benimde heryerim ağrıyo çok kötüyüm üşüttüm mü acaba gece diyorum ama bilmiyorum sanki dayak yemiş gibiyim
![]()
Gelmedi canım ama benim adetim normalde de hep bir iki gün oynadığı için bir hafta beklicem inşAllah bu ay hayal kırıklığı yaşatmaz RabbimAma daha olmadın regli gelmedi kırmızıların dimi,ayyy hadi inş canm ya sen ve müjdeyi bize bu hafta
Kırmızı gelmedi ama test negatifAma daha olmadın regli gelmedi kırmızıların dimi,ayyy hadi inş canm ya sen ve müjdeyi bize bu hafta