- Konu Sahibi Yazanhanim
yaaa belki şimdi negatıf bı dur bakalım sonuçta daha gelmemış kırmızılar ki :)Kırmızı gelmedi ama test negatif![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa belki şimdi negatıf bı dur bakalım sonuçta daha gelmemış kırmızılar ki :)Kırmızı gelmedi ama test negatif![]()
aslında takmamamak takıp etmemek gorevmış gıbı yapmamak daha hızlı sonuç getırıyor cevremde hamıle kalanlar hep okadar uğraştık olmadı nezamankı akışına bıraktım 2-3 ay ıcınde hamıle kaldım dıolar :) belkıde eşın de bu yoldan ılerlemek ıstıyordur cnm ya üzme kendınıKızlar bugün acayip sinirlerim bozuk. Eşim resmen inat etti sen bebek için hep birlikte olmayı istiyosun diye ,en verimli zamanlarım boş geçti.Perşembe progesteron testim yapılacak eşimden de sperm testi istedi doktor. Düne kadar tamam diyodu şimdi de ben test falan yaptırmıycam benim bünyem robot değil akışına bırak sen de çok takıyosun böyle sürekli takiple olmaz bu iş dedi![]()
amın cnm bneım ınş.. ben dun ve bu sabah ıçtıgım ada çayları papatya çayları envai çeşit bıtkı çayıyla söküldüm rahatladım ağrım sancım azaldı şükür cnmGelmedi canım ama benim adetim normalde de hep bir iki gün oynadığı için bir hafta beklicem inşAllah bu ay hayal kırıklığı yaşatmaz Rabbim![]()
mecburen ben de öyle yapcam artık. Son testi de yaptırayım o kadar uğraştım fsh amh vs vs bide progesterona bakılsın sonra biraz kendi haline bırakcam napiim adam gerildi iyiceaslında takmamamak takıp etmemek gorevmış gıbı yapmamak daha hızlı sonuç getırıyor cevremde hamıle kalanlar hep okadar uğraştık olmadı nezamankı akışına bıraktım 2-3 ay ıcınde hamıle kaldım dıolar :) belkıde eşın de bu yoldan ılerlemek ıstıyordur cnm ya üzme kendını![]()
Evet tabii kırmızı gelinceye kadar ümit varyaaa belki şimdi negatıf bı dur bakalım sonuçta daha gelmemış kırmızılar ki :)
mecburen ben de öyle yapcam artık. Son testi de yaptırayım o kadar uğraştım fsh amh vs vs bide progesterona bakılsın sonra biraz kendi haline bırakcam napiim adam gerildi iyice![]()
İlacın etkisinden kaynaklı olabilir mi?Merhaba hanımlar ben 3. Klomenimi kullandım 4 ekimde randevum vardı doktorum yumurtalarımın gelişmediğini söyledi o yüzden iğneli tedaviye geçti ama ben ara verdim tedavi olmaya ovilasyon testi yaptım yumurtalıklarım gelişmediği halde nasıl testler pozitif olabilir sizce
Doktora gitmeden dört gün önce ilacı bırakmıştım etkisi hala devam eder mi bilmiyorum ama kasık ağrım ve akıntım da var şon üç gündürİlacın etkisinden kaynaklı olabilir mi?
Yani? Gebelikten mi şüpheleniyorsunuz?Doktora gitmeden dört gün önce ilacı bırakmıştım etkisi hala devam eder mi bilmiyorum ama kasık ağrım ve akıntım da var şon üç gündür
Demek büyüme ye başladı sen değerlendir ovu testilerine de devam et cnmMerhaba hanımlar ben 3. Klomenimi kullandım 4 ekimde randevum vardı doktorum yumurtalarımın gelişmediğini söyledi o yüzden iğneli tedaviye geçti ama ben ara verdim tedavi olmaya ovilasyon testi yaptım yumurtalıklarım gelişmediği halde nasıl testler pozitif olabilir sizce
Yok hayır doktorum yumurtalarımın gelişmediğini söylemişti ama yaptığım ovilasyon testinde koyu çıktı dün ve ondan önceki gün bu gün ki silik çıktı yumurtam gelişip çatladımı acaba die düşündümYani? Gebelikten mi şüpheleniyorsunuz?
Ama bu gün ki silik çıktı çatlamış olabilir mi dünDemek büyüme ye başladı sen değerlendir ovu testilerine de devam et cnm
Olabilir diğer kaset testlerde daha net anlarım bu kagıtlarda pek göremedim tam koyulugu yakaladın mıAma bu gün ki silik çıktı çatlamış olabilir mi dün
Evet yakaladım o yüzden şüphelendim doktor gelişmedi diyip nasıl yumurtam çatlar doktor görmemiş olabilir mi die düşündüm bu gün de silik çıktı yani normal birine göre dün çatlamış gibi duruyorOlabilir diğer kaset testlerde daha net anlarım bu kagıtlarda pek göremedim tam koyulugu yakaladın mı
Efektsiz yapsanız birdeGünaydın kızlar Bata 4 günüm var hamilelik testi yaptım bakarmisiniz