Tamam canım teste devam yani sağol :)Senin daha bikac gunun var gibi canim bak benim ustteki 15.gun alttaki bugun yani 16.gun
Evet evetTamam canım teste devam yani sağol :)
Yanlis okumadiysam 14.gun yaziyor.benimde 14.gun bu sekildeydi 16.gun iyice kiyulasti ama tam olup olmadigi yarin belli olur.1 veya 2 gunun var bence seninde.Benimde daha vaktim var mı tedirginlik geçmiyor kaçıracağım diye
Ah bu tedirginliklerBenimde daha vaktim var mı tedirginlik geçmiyor kaçıracağım diye
selam canım;Eki Görüntüle 2089032 Kızlar selam. Bu aylk defa ovulasyon testi kullanmaya başladım. Son reglim 21 aralıkta başladı, 26 aralıkta bitti. Bugüne kadar yumurtlama takibi için mobil uygulama kullanıyordum . Uygulamaya göre 1 ocak ovulasyon günüydü ancak ovulasyon testi negatif çıktı. Görünen o ki geç yumurtluyormuşum. Hergün test yapıyorum. Bugünkü testler fotoğraftaki gibi çıktı. Anladığım kadarıyla daha yumurtlamıyorum negatif. Doğru mudur? Çizgi koyuluğundan emin olmak istedim. Deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
Yanlis okumadiysam 14.gun yaziyor.benimde 14.gun bu sekildeydi 16.gun iyice kiyulasti ama tam olup olmadigi yarin belli olur.1 veya 2 gunun var bence seninde.
Ah bu tedirginliklerben de aynı durumdayım yumurtlucam da negatif sanıp kaçırıcam diye ödüm kopuyor. Aslında clearblue dijital ovulasyon testi alacaktım. Dertsiz tasasız gülen surat çıktığında yumurtluyorsun demek. Yok çizgi koyu mu açık mı hiçbirşey için tedirgin olmuyorsun. Ama tek bir yerde buldum satılan. İnternette bir site ve fiyatı 10lu 350 tl idi. Değer mi emin olamadım almaktan vazgeçtim.
Tamam canım teşekkür ederim :) farketmicem kaçırıcam yumurtlamayı derken iyice kafayı yedimselam canım;
yok henüz negatif testler. Pozitif olması için iki çizginin aynı renk olması gerekiyor. yukarı çıkarak benim paylatığım resimlere bakabilirsin canım
bende bu ay ilk defa ovulasyon testine başlamıştım bende senin gibi silik çizgileri görünce acaba mı dedim ama herkes negatif olduğunu söyledi ve bir kaç gün sonra testi kopkoyu olduğunu görünce içim rahatladı sanki :)Tamam canım teşekkür ederim :) farketmicem kaçırıcam yumurtlamayı derken iyice kafayı yedim
Umarım işe yarar testler :)bende bu ay ilk defa ovulasyon testine başlamıştım bende senin gibi silik çizgileri görünce acaba mı dedim ama herkes negatif olduğunu söyledi ve bir kaç gün sonra testi kopkoyu olduğunu görünce içim rahatladı sanki :)
canım yumurtlama günündesin değerlendir bence. ve testi yapmaya devam et. testte silikleşmeye başlayınca yumurtan çatlamış demekmiş öyle yazıyorKızlar bugün ovulasyon testi yaptım. İki çizgi de böyle aynı gibi çıktı. Yorum ve bilginize tavsiyenize açığım.=) teşekkür ederim
Tamam inşallah hamile olurum dua edin nolurcanım yumurtlama günündesin değerlendir bence. ve testi yapmaya devam et. testte silikleşmeye başlayınca yumurtan çatlamış demekmiş öyle yazıyor
inşallah canım :)Tamam inşallah hamile olurum dua edin nolur
kızlar selam. 16 0cak beklediğim regl tarihim. 8 gün kaldı ama hala ovulasyon testinde pozitifi göremedimEki Görüntüle 2089032 Kızlar selam. Bu aylk defa ovulasyon testi kullanmaya başladım. Son reglim 21 aralıkta başladı, 26 aralıkta bitti. Bugüne kadar yumurtlama takibi için mobil uygulama kullanıyordum . Uygulamaya göre 1 ocak ovulasyon günüydü ancak ovulasyon testi negatif çıktı. Görünen o ki geç yumurtluyormuşum. Hergün test yapıyorum. Bugünkü testler fotoğraftaki gibi çıktı. Anladığım kadarıyla daha yumurtlamıyorum negatif. Doğru mudur? Çizgi koyuluğundan emin olmak istedim. Deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
canım normal çünkü o hormon zaten kadınların vücudunda herzaman olan bişeymiş bu yüzden yumurtlama döneminde çoğaldığı için test koyulaşıyorKızlar ovülasyon günümde çift çizgi çıkmıştı. İki gün geçti üzerinden te çizgisi yine silik de olsa çıkıyor. Bu normal mi? Tamamen kaybolması gerekmez miydi hemen
Sılıkte olsa cıkar zaten cnmKızlar ovülasyon günümde çift çizgi çıkmıştı. İki gün geçti üzerinden te çizgisi yine silik de olsa çıkıyor. Bu normal mi? Tamamen kaybolması gerekmez miydi hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?