Kizlar yardımınıza ihtiyacım var helppppp!!

Evet yumurtlamada dahil saydığımda 14.gün adet oluyorum. 13.gün bazen leke ile başlıyor.

Senin ovu günün ne zamandı
Ben bu ay düzenli yapamadım uygulamada 20 siydi ama ama testlerde 30 ve bu ayın 1 inde pik gördüm bugün de siliklesti ben bugün ve 30 unu degerlendirdim

Ben bu ay düzenli yapamadım uygulamada 20 siydi ama ama testlerde 30 ve bu ayın 1 inde pik gördüm bugün de siliklesti ben bugün ve 30 unu degerlendirdim
Ama dhaa önceki aylarda hep 19 20 si gibi pik göruedum çok şaşkınım ilk defa böyle oldu hamile olduğumu düşündüm çünkü kasık batmalaeim oluyor birde gaz sancısı yaşıyorum erken gebelik testi yaptım ama ilk idrarla değil tek çizgiydi

Ama dhaa önceki aylarda hep 19 20 si gibi pik göruedum çok şaşkınım ilk defa böyle oldu hamile olduğumu düşündüm çünkü kasık batmalaeim oluyor birde gaz sancısı yaşıyorum erken gebelik testi yaptım ama ilk idrarla değil tek çizgiydi
Son durum nedir

Hamilesiniz bence gözünüz aydın yarın test yapın erken gebelik testi çıkar zaten 🥰darısı bizlere ❤️canim sende ovulasyon testinde pik görmemiştin değil mi seninle konuşmuştuk bende görmedim de merak ettim şimdi bak hamile misin acaba benimde 7 Aralık beklenen merak ediyorum benim noldu
Ne durumdasınız acaba

Ne durumdasınız acaba
Sabah yaptım kaset test negatifti canım ben pik görmedim zaten ya kafam çok karışık o yüzden regl günüm yarın büyük ihtimalle olurum yarın zaten senin ne durumda senin bence var ovulasyon testin öyle gösteriyor 🥰

Bugün olmam lazım olmadım ama.hic.regl belirtim yok kasık agrim yok bilmiyorum bende normalde regl.olmadan ağrım cok olur benim sence ne diyorsun
Sabah yaptım kaset test negatifti canım ben pik görmedim zaten ya kafam çok karışık o yüzden regl günüm yarın büyük ihtimalle olurum yarın zaten senin ne durumda senin bence var ovulasyon testin öyle gösteriyoağrım

Bugün olmam lazım olmadım ama.hic.regl belirtim yok kasık agrim yok bilmiyorum bende normalde regl.olmadan ağrım cok olur benim sence ne diyorsun
Olabilir o zaman canım gebelik yarın erken gebelik testi alıp yapsana ya🫠ama en iyisini al

Kuzum senin regl ağrıların başladı mı ben test yapmaya korkuyorum çok
1 hafta beklicem gelmezse kan vercem birde şunu diyorum hani kendi kendime hep gelmeden önce ağrım başlardı benim şuan tık bile yok sadece çok gaz sancısı yaşıyorum birde arada karnında ağrı oluşuyor anlik

Kuzum senin regl ağrıların başladı mı ben test yapmaya korkuyorum çok
Benimde ağrım sancım yok kasık ağrım oluyor saniyelik anlamadım benim ayaklarıma vururdu ilk ayaklarim ağrır böyle yağmur yağarken ayaklara vurur ya her ay öyle oluyorum şuan yok 🙄 ama zaten günüm yarın benim yarın akşama kadar neler olur neler 1 gün ne kadar büyük gün ya korkma olan değişmez en azından kafandaki soru işareti gider

Benimde ağrım sancım yok kasık ağrım oluyor saniyelik anlamadım benim ayaklarıma vururdu ilk ayaklarim ağrır böyle yağmur yağarken ayaklara vurur ya her ay öyle oluyorum şuan yok 🙄 ama zaten günüm yarın benim yarın akşama kadar neler olur neler 1 gün ne kadar büyük gün ya korkma olan değişmez en azından kafandaki soru işareti gider
Eczaneye sordu oda ya yumurtlaman geç oldu dedi yada gebelik dedi

Birde şey söyledi eğer yumurtladiysan tuttuysa arada 10 gün geçmesi lazım.belli olması için diye

Eğer olmazsa ben pazar günü gelin mevlidi yaptım 4 aylık evliyim bu arada gelen hoca bol bol Meryem suresi okumamı tavsiye etti birde onun kendi kızı incir ve havuç kürü ile ilk ayda hamile kalmış onu denemeyi düşünüyorum

Eğer olmazsa ben pazar günü gelin mevlidi yaptım 4 aylık evliyim bu arada gelen hoca bol bol Meryem suresi okumamı tavsiye etti birde onun kendi kızı incir ve havuç kürü ile ilk ayda hamile kalmış onu denemeyi düşünüyorum
Meryem suresi evet bende açıyorum evde dinliyorum havuç ve incir kürünü bilmiyorum nasıl

X