- 14 Mart 2018
- 3.315
- 3.605
Ben de beklemedeyim şuan Test yapmak için gün bekliyorumVarmi sizde gebelik?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de beklemedeyim şuan Test yapmak için gün bekliyorumVarmi sizde gebelik?
Test yapamadım dahaVarmi sizde gebelik?
Aslında gecikmeyi bekleyeceğim şimdi negatif çıkarsa üzülmemek.icinBen de beklemedeyim şuan Test yapmak için gün bekliyorum
Dayanabilsek en garantisi o aslında ama işte :)Aslında gecikmeyi bekleyeceğim şimdi negatif çıkarsa üzülmemek.icin
Eski konunuzu okudum da merak ettim hayirlsii olsun. Bende kizimi 5 senede buldum. İkinci de hala Nasib olmadi 5 sene oldu..biz de arayarak bulanlardsniz isteBen de beklemedeyim şuan Test yapmak için gün bekliyorum
Allah gönlünüze göre versin inşallahTest yapamadım daha
Ben de beklemedeyim şuan Test yapmak için gün bekliyoru
Dayanabilsek en garantisi o aslında ama işte :)
Erken gebelik testi yaptım çıkmadı ama ilk idrarla değildi dayanamadım yaptım eczanedski kadın gecikmeyi bekle bu şekilde daha net olur dedi çünkü ovulasyon testi hala koyuEski konunuzu okudum da merak ettim hayirlsii olsun. Bende kizimi 5 senede buldum. İkinci de hala Nasib olmadi 5 sene oldu..biz de arayarak bulanlardsniz iste
Evet öyleyiz sanırım ama kıymeti daha farklı biliniyor benceEski konunuzu okudum da merak ettim hayirlsii olsun. Bende kizimi 5 senede buldum. İkinci de hala Nasib olmadi 5 sene oldu..biz de arayarak bulanlardsniz iste
Ben de hep negatif olan erkenlere hiç güvenim yok benim :) bekleyip kaset yapın benceErken gebelik testi yaptım çıkmadı ama ilk idrarla değildi dayanamadım yaptım eczanedski kadın gecikmeyi bekle bu şekilde daha net olur dedi çünkü ovulasyon testi hala koyu
Gecikme olursa kan vereceğim inşallah kafam çok karışıkBen de hep negatif olan erkenlere hiç güvenim yok benim :) bekleyip kaset yapın bence
Bugün ovulasyon siliklesti kafwm iyice karıştı yumurtlama miydi kiBen de hep negatif olan erkenlere hiç güvenim yok benim :) bekleyip kaset yapın bence
Cumartesi günü pik ti degerlendirdim dün boş geçtim bugünü tekrar değerlendirelim miBugün ovulasyon siliklesti kafwm iyice karıştı yumurtlama miydi ki
Değerlendirin bence. Bakarsınız tutarCumartesi günü pik ti degerlendirdim dün boş geçtim bugünü tekrar değerlendirelim mi
Yumurtan da çatlamamış olabilir. Geç çatlıyordur.Bazı aylar hiç çatlamadığıda oluyo çünküAdetime 5 gün kaldı dün yaptim ovulasyon testi bu şekildeydi bugün 2 kere yaptım yine pik sizce sebebi nedir hamilelik olabilir mi bu şekilde olabileceğini duydum lütfen yardım edin
Eki Görüntüle 3512933
Yumurtan da çatlamamış olabilir. Geç çatlıyordur.Bazı aylar hiç çatlamadığıda oluyo çünkü
Ben degerlendirdim ama kafam karışık eğer yumurtlamaysa tutarsa adet görmeyecek.miyim geç döllenme mi oluyoYumurtan da çatlamamış olabilir. Geç çatlıyordur.Bazı aylar hiç çatlamadığıda oluyo çünkü
Tatlım senin regl gününe kac gün varDeğerlendirin bence. Bakarsınız tutar
4 - 5 gün varTatlım senin regl gününe kac gün var
Evet adet olmamış olursun geç döllenme olur. Regl gelmezse Bir 10 11 gün sonra test yaparsınBen degerlendirdim ama kafam karışık eğer yumurtlamaysa tutarsa adet görmeyecek.miyim geç döllenme mi oluyo
Benimde 7 su ama benim tutarsa bile geç döllenme olacak eğer sanırım kafam öyle karıştı ki eğer tuttuysa regl olmam herhalde olursam bile yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunuyor Muş her halükarda gecikecek herhalde4 - 5 gün var
Evet yumurtlamada dahil saydığımda 14.gün adet oluyorum. 13.gün bazen leke ile başlıyor.Benimde 7 su ama benim tutarsa bile geç döllenme olacak eğer sanırım kafam öyle karıştı ki eğer tuttuysa regl olmam herhalde olursam bile yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunuyor Muş her halükarda gecikecek herhalde