evet ya bende dikkatli baktım sanki çok az da olsa düne göre daha rengi açık gibi canım. tamam canım bu gece hatta kesin olsun yarın da değerlendiricemYok dün çok koyuymuş hafif açılıyor tahminimce yeni çatlamış.Bugün yarın değerlendir biraz geç saat olsa daha iyi.Veya sabah erken saat.
Evet garanti olsun.Bir de beline yastık koy hangi tarafta agrı olduysa o tarafa dön yat sabaha kadar.evet ya bende dikkatli baktım sanki çok az da olsa düne göre daha rengi açık gibi canım. tamam canım bu gece hatta kesin olsun yarın da değerlendiricem
aaa bak bunu bilmiyorudum tamam canım öyle yapıcam çok saol canım yardımların içinEvet garanti olsun.Bir de beline yastık koy hangi tarafta agrı olduysa o tarafa dön yat sabaha kadar.
19 20 ocak adet tarihin olmalı gelmediyse de inşallah hamilesin:)aaa bak bunu bilmiyorudum tamam canım öyle yapıcam çok saol canım yardımların için
evet canım normalde 19-20 si gibi adet olmam gerekiyor ama inşallah adet olmam da bebeğim olur :)19 20 ocak adet tarihin olmalı gelmediyse de inşallah hamilesin:)
Anladm cnm hayırlısıdün benim 18. günümdü bugünde 19. günüm canım iki günde koyu çizgi. ama benim adet döngüm 33-34 gün
öyle canım hayırlısıAnladm cnm hayırlısı
Dün gece ve bugün yumurtlama günün yani demiştik zaten :) Çatlamış tamamen.kızlar ya ben şimdi tekrar ovulasyon testi yaptım. ekliyorum eke.
çatlamış sanırım. dün kop koyuydu bugün bi anda bu kadar silikleşmiş olması normal mi ya birazcık daha belirgin olması gerekmiyor muydu ?
teşekkür ederim canım çok şükür çatlamış :) dün gece değerlendirdik inşallah tutar bugünde değerlendirmem gerekiyor mu ?Dün gece ve bugün yumurtlama günün yani demiştik zaten :) Çatlamış tamamen.
Evet catlamıs devam et ılıskıyeekızlar ya ben şimdi tekrar ovulasyon testi yaptım. ekliyorum eke.
çatlamış sanırım. dün kop koyuydu bugün bi anda bu kadar silikleşmiş olması normal mi ya birazcık daha belirgin olması gerekmiyor muydu ?
kaç gün daha devam etmem gerekiyor canım ?Evet catlamıs devam et ılıskıyee
Valla cnm net bılgım yok ama ıkı uc defa daha bırlıktemolabılırsın belkı bılen bırıne sor ıstersenkaç gün daha devam etmem gerekiyor canım ?
tamam canım çok teşekkür ederim :)Valla cnm net bılgım yok ama ıkı uc defa daha bırlıktemolabılırsın belkı bılen bırıne sor ıstersen
E yani göz çıkarmaz :))) Meryem suresi Dinle oku.Tesbih çek.Persembe gecesi hemteşekkür ederim canım çok şükür çatlamış :) dün gece değerlendirdik inşallah tutar bugünde değerlendirmem gerekiyor mu ?
doğru söylüyosun canım tam da perşembe gecesi okuyacağım mutlaka çok teşekkür ederimE yani göz çıkarmaz :))) Meryem suresi Dinle oku.Tesbih çek.Persembe gecesi hem
Evet birkaç gün sonra çatlayacak gibi duruyor.Daha vakti var.Eki Görüntüle 2089032 Kızlar selam. Bu aylk defa ovulasyon testi kullanmaya başladım. Son reglim 21 aralıkta başladı, 26 aralıkta bitti. Bugüne kadar yumurtlama takibi için mobil uygulama kullanıyordum . Uygulamaya göre 1 ocak ovulasyon günüydü ancak ovulasyon testi negatif çıktı. Görünen o ki geç yumurtluyormuşum. Hergün test yapıyorum. Bugünkü testler fotoğraftaki gibi çıktı. Anladığım kadarıyla daha yumurtlamıyorum negatif. Doğru mudur? Çizgi koyuluğundan emin olmak istedim. Deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
Senin daha bikac gunun var gibi canim bak benim ustteki 15.gun alttaki bugun yani 16.gunEki Görüntüle 2089032 Kızlar selam. Bu aylk defa ovulasyon testi kullanmaya başladım. Son reglim 21 aralıkta başladı, 26 aralıkta bitti. Bugüne kadar yumurtlama takibi için mobil uygulama kullanıyordum . Uygulamaya göre 1 ocak ovulasyon günüydü ancak ovulasyon testi negatif çıktı. Görünen o ki geç yumurtluyormuşum. Hergün test yapıyorum. Bugünkü testler fotoğraftaki gibi çıktı. Anladığım kadarıyla daha yumurtlamıyorum negatif. Doğru mudur? Çizgi koyuluğundan emin olmak istedim. Deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür ederim :) kaçıracağım diye çok korkuyorumEvet birkaç gün sonra çatlayacak gibi duruyor.Daha vakti var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?