Abla yumurtlama sonrası beyaz akıntı neden olur acaba ? Dedim yine yumurtlama mı dedim test yaptım yok net baris tek çizgi çıktı sence yerleşme akıntısı vs olabilir miMuhtemelen çatlamadandır kuzucum, folbiol'ü doktor mu yazdı çok fazla folik asit var içinde çok önerilmiyor gebelik öncesi diye biliyorum, genelde devlet karşılıyor diye yazıyorlarmış
Yok ne yerleşecek daha çok erken onun için. Üşütmüş olabilir misinAbla yumurtlama sonrası beyaz akıntı neden olur acaba ? Dedim yine yumurtlama mı dedim test yaptım yok net baris tek çizgi çıktı sence yerleşme akıntısı vs olabilir mi
Hayır kendimi çok sıcak tutuyorum şu sıralar özellikleYok ne yerleşecek daha çok erken onun için. Üşütmüş olabilir misin
Hemşire bir arkadaşım Döllenmiş yumurtanın rahme yerleşme çabaları akıntılara sebep olabilir. Kendini sıcak tut dedi de o yüzden merak ettimYok ne yerleşecek daha çok erken onun için. Üşütmüş olabilir misin
Yumurtlamanın üstünden 15 gün geçti test yaptım negatif sizce gecikme beklesem mi yoksa olumsuz mu?Bu ay başlayın demişim bugün diyecektim pardon :))
Bi tane çizgi hep koyu çıkıyor test süresince. Diğer çizgi silik başlıyor yumurtlama döneminde ilk çizgiyle aynı koyulukta ya da daha koyu olacak. İkisini aynı koyulukta görünce yumurtlama diyebiliriz. Tekrar silikleştiğinde ise çatlama oldu demek oluyor. Siz yumurtlama gününe kadar gün aşırı, yumurtlama ve çatlama süresinde her gün ilişki deneyebilirsiniz. Buraya da atabilirsiniz testleri yorumlarız :) ama uzun süre silik olursa korkmayın, ben de adetten hemen sonra başladım koyulaşmayacak sandım 14.gün çat diye yumurtlama oldu, bi anda da olabiliyor yani
Ne zaman bat canımYumurtlamanın üstünden 15 gün geçti test yaptım negatif sizce gecikme beklesem mi yoksa olumsuz mu?
19 Kasım yumurtlama gördüm 20 çatladıNe zaman bat canım
Az daha bekle ya bence adet gününe kadar19 Kasım yumurtlama gördüm 20 çatladı
Regl 5 gün var umarım geç dollenmedir çok umutluydum yaaaAz daha bekle ya bence adet gününe kadar
GünaydınAz daha bekle ya bence adet gününe kadar
Olabilir canım ama olmayabilir de tabii sen yine bekleyebiliyorsan bekleGünaydınbugün peçete ile sildigimde hafif bir leke gördüm regl 3 gün var yerleşme olabilir mi acaba ? Normalde hiç böyle lekelenme olmaz bende test yapmaya da çekiniyorum regl geçilmesini de bekleyemiyorum
Amin teşekkür ederimMerhabaaa, bence regli ye az kalmış zaten geçmesini bekleyin. Konuyu ilk sayfadan beri okuyarak geldim. Heyecanı içimde hissettim. Rabbim inşallah sağlıkla nasip etsin
Tamamdır bekleyeyim ozaman teşekkürlerOlabilir canım ama olmayabilir de tabii sen yine bekleyebiliyorsan bekle
AminnnAmin teşekkür ederim2.5 yıldır bunun savaşını veriyorum rabbim çabamızi boşa çıkarmasın
3 gün daha bekleyelim bakalım napalimAminnn
Ay inşallah bizedee haber verr. Bende birgebeningunlugu nu kullanıyorum folikasit ini,balıkyagını, testlerini,jelini aldım şimdide3 gün daha bekleyelim bakalım napalimumarım yerleşmedir
Bende ordan yalnızca ovulasyon aldım bu ay olmazsa jel alacağımAy inşallah bizedee haber verr. Bende birgebeningunlugu nu kullanıyorum folikasit ini,balıkyagını, testlerini,jelini aldım şimdide
Deneyin, inşallah olurBende ordan yalnızca ovulasyon aldım bu ay olmazsa jel alacağım