Ovulasyon testi Yardım.

Ayy içimi rahatlattın valla bende ya yanlış yapıyorum ya da yumurtlamiyorum diye düşündüm
Yok yok, ben de 14.güne kadar yumurtlamıcam herhalde ya falan diye dolandım burada ama çat diye koyulaştı

Yaaa ben bugün diye umutlanmıştım ilk günden tutturdum dedim çünki göğüste hassasiyet şişkinlik sırt ağrısı var anlamadım
T çizgisi c den köyü olunca yumurtlama oluyormuş bende başladım bu ay bakalım hepimizin gönlüne göre versin inşallah canım

Merhaba bende 3 aydır kullanıyorum regl başlangıcınızın 1 sayacaksaksınız onunla 9. günse eğer daha olmamıştır eğer düzenli adet görüyorsanız ordan hesaplayabilirsiniz benim günüm uygulamalarda 14. gün olarak gösterirdi ama ben 3 aydır değişkendlik göstererek 11.12.13 günler gördüm sıvı alımına dikkat etmeniz gerekiyor 2 saatten de fazla olmalı bence fark ediyor çünkü yumurtlama olduğunu T çizgisi C çizgisiyle ya aynı koyulukta olacak yada daha koyu olması lazım

Bende de uygulamaya göre 13.gun olarak gösteriyordu onu uyguluyordum hep ama olmadı o yüzden ovulasyon testine başladım. 2 saat de kısa bir süre değil bence. Bütün testlerde 1-2 saat diyorlar bende onu uyguluyorum açıkçası. Peki siz bu ovulasyon testi ile gebe kalabildiniz mi acaba ?

Maalesef henüz bişey yok hala bekliyorum

Yok yok, ben de 14.güne kadar yumurtlamıcam herhalde ya falan diye dolandım burada ama çat diye koyulaştı
En alttakini şimdi yaptım aninda böyle çıktı 10 dk oldu ancak yumurtlama mı şimdi bu

Eklentiler

• IMG_20231119_191325_200.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 85
En alttakini şimdi yaptım aninda böyle çıktı 10 dk oldu ancak yumurtlama mı şimdi bu
Evet canım yumurtlama bugünü değerlendirme şansınız varsa değerlendirin, silikleşince de 1-2 gün devam edin

Evet canım yumurtlama bugünü değerlendirme şansınız varsa değerlendirin, silikleşince de 1-2 gün devam edi

Evet canım yumurtlama bugünü değerlendirme şansınız varsa değerlendirin, silikleşince de 1-2 gün devam edin
Ayyyy abla ya ben işimi garantiye almak için regl.bitiminden beri ilişki yaşamadım sperm kuvvetli olsun diye ama sabaha karşı ilişki oldu onunda etkisi olur mu sizce ?

Ayyyy abla ya ben işimi garantiye almak için regl.bitiminden beri ilişki yaşamadım sperm kuvvetli olsun diye ama sabaha karşı ilişki oldu onunda etkisi olur mu sizce ?
Anfkf kız adam dayanamamış artık herhalde 10 gün geçti ayıptır Olur etkisi olur tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…