- 12 Temmuz 2022
- 23.417
- 85.609
Bitmesinden itibaren mi 9.gün yani? Adet başlangıcından itibaren sayılıyor da genelde o yüzden söylüyorum :)Adet 5 gün sürdü bittiği gün başladım.
5 gün regl sürdü 5 den sonra 6.gun diye yazdım benBitmesinden itibaren mi 9.gün yani? Adet başlangıcından itibaren sayılıyor da genelde o yüzden söylüyorum :)
Hah tamam daha erken zaten ortalama 14.günde yumurtlanıyor5 gün regl sürdü 5 den sonra 6.gun diye yazdım ben
Ayy içimi rahatlattın valla bende ya yanlış yapıyorum ya da yumurtlamiyorum diye düşündümHah tamam daha erken zaten ortalama 14.günde yumurtlanıyor
Yok yok, ben de 14.güne kadar yumurtlamıcam herhalde ya falan diye dolandım burada ama çat diye koyulaştıAyy içimi rahatlattın valla bende ya yanlış yapıyorum ya da yumurtlamiyorum diye düşündüm
Diğer sorunuza da yazdım, değil henüz )Kızlar ilk defa bu testten yapıyorum 15. Günüm sizce yumurtlama günüm mü
Eki Görüntüle 3336270
Diğer sorunuza da yazdım, değil henüz
Yaaa ben bugün diye umutlanmıştım ilk günden tutturdum dedim çünki göğüste hassasiyet şişkinlik sırt ağrısı var anlamadımDiğer sorunuza da yazdım, değil henüz )
T çizgisi c den köyü olunca yumurtlama oluyormuş bende başladım bu ay bakalım hepimizin gönlüne göre versin inşallah canımYaaa ben bugün diye umutlanmıştım ilk günden tutturdum dedim çünki göğüste hassasiyet şişkinlik sırt ağrısı var anlamadım
Yaaa ben ona dikkat etmemişim çok teşekkürler bana göre yumurtlama günümdeydimT çizgisi c den köyü olunca yumurtlama oluyormuş bende başladım bu ay bakalım hepimizin gönlüne göre versin inşallah canım
Bende de uygulamaya göre 13.gun olarak gösteriyordu onu uyguluyordum hep ama olmadı o yüzden ovulasyon testine başladım. 2 saat de kısa bir süre değil bence. Bütün testlerde 1-2 saat diyorlar bende onu uyguluyorum açıkçası. Peki siz bu ovulasyon testi ile gebe kalabildiniz mi acaba ?Merhaba bende 3 aydır kullanıyorum regl başlangıcınızın 1 sayacaksaksınız onunla 9. günse eğer daha olmamıştır eğer düzenli adet görüyorsanız ordan hesaplayabilirsiniz benim günüm uygulamalarda 14. gün olarak gösterirdi ama ben 3 aydır değişkendlik göstererek 11.12.13 günler gördüm sıvı alımına dikkat etmeniz gerekiyor 2 saatten de fazla olmalı bence fark ediyor çünkü yumurtlama olduğunu T çizgisi C çizgisiyle ya aynı koyulukta olacak yada daha koyu olması lazım
Maalesef henüz bişey yok hala bekliyorumBende de uygulamaya göre 13.gun olarak gösteriyordu onu uyguluyordum hep ama olmadı o yüzden ovulasyon testine başladım. 2 saat de kısa bir süre değil bence. Bütün testlerde 1-2 saat diyorlar bende onu uyguluyorum açıkçası. Peki siz bu ovulasyon testi ile gebe kalabildiniz mi acaba ?
Alttakini şimdi yaptım diğeri dün yapıldı yumurtlama mı bu ? Anında çıktıMaalesef henüz bişey yok hala bekliyorum
En alttakini şimdi yaptım aninda böyle çıktı 10 dk oldu ancak yumurtlama mı şimdi buYok yok, ben de 14.güne kadar yumurtlamıcam herhalde ya falan diye dolandım burada ama çat diye koyulaştı
Evet canım yumurtlamaEn alttakini şimdi yaptım aninda böyle çıktı 10 dk oldu ancak yumurtlama mı şimdi bu
Evet canım yumurtlamabugünü değerlendirme şansınız varsa değerlendirin, silikleşince de 1-2 gün devam edi
Ayyyy abla ya ben işimi garantiye almak için regl.bitiminden beri ilişki yaşamadım sperm kuvvetli olsun diye ama sabaha karşı ilişki oldu onunda etkisi olur mu sizce ?Evet canım yumurtlamabugünü değerlendirme şansınız varsa değerlendirin, silikleşince de 1-2 gün devam edin
20 dk bekleyince daha da netleşti değerlendirelim ozaman değil mi ?Evet canım yumurtlamabugünü değerlendirme şansınız varsa değerlendirin, silikleşince de 1-2 gün devam edin
Anfkf kız adam dayanamamış artık herhalde 10 gün geçti ayıptırAyyyy abla ya ben işimi garantiye almak için regl.bitiminden beri ilişki yaşamadım sperm kuvvetli olsun diye ama sabaha karşı ilişki oldu onunda etkisi olur mu sizce ?
Valla yapacak birşey yok ona kalsa çoktan olmuştuAnfkf kız adam dayanamamış artık herhalde 10 gün geçti ayıptırOlur etkisi olur tabi