Ozaman yarım saat sonra bismillah diyip başlayayım12de durdurduysanız saat 2'de yapın testi. Bir gebenin günlüğünü kullanmadım ama strip test ise bir kaba idrarınızı yapıp içinde bekletiyorsunuz o yazar zaten testlerin içinde, kaset test formunda ise 2 damla idrar damlatıyorsunuz. Bence adetiniz bittiyse bu ay başlayın belki erken yumurtluyorsunuzdur çünkü. Her gün aynı saatte yapmaya özen gösterin hep 12de kesip 2de yapın yani. Ben 12de sıvıyı kesince idrarımı yapıyordum ki sbaah aldığım sıvılar etki etmesin diye, belki öyle bi şey yoktur ama kafam rahat ediyordu.
Bu ay başlayın demişim bugün diyecektim pardon :))Ozaman yarım saat sonra bismillah diyip başlayayımçok teşekkür ederim peki yumurtlama nasıl anlayacağım kağıt cok karışıktı hicbirsey anlamadım açıkçası
Tam 2 de ilk testimi atayım ozamanBu ay başlayın demişim bugün diyecektim pardon :))
Bi tane çizgi hep koyu çıkıyor test süresince. Diğer çizgi silik başlıyor yumurtlama döneminde ilk çizgiyle aynı koyulukta ya da daha koyu olacak. İkisini aynı koyulukta görünce yumurtlama diyebiliriz. Tekrar silikleştiğinde ise çatlama oldu demek oluyor. Siz yumurtlama gününe kadar gün aşırı, yumurtlama ve çatlama süresinde her gün ilişki deneyebilirsiniz. Buraya da atabilirsiniz testleri yorumlarız :) ama uzun süre silik olursa korkmayın, ben de adetten hemen sonra başladım koyulaşmayacak sandım 14.gün çat diye yumurtlama oldu, bi anda da olabiliyor yani
Sperm 5 gün canlı kalabiliyor içeride, siz 5 gün sonra yumurtlasanız bugünkü ilişkiden gelen sperm bile dölleyebilir yaniTam 2 de ilk testimi atayım ozamananladım yumurtlamaya kadar ilişki yaşasam sıkıntı olmaz galiba bir aklım da yumurtlamaya kadar bekle sperm daha kuvvetli olsun diyor kafam allak bullak
Tamam çok teşekkür ederim yarım saat sonra yapar ilk testimi atarım inşallahSperm 5 gün canlı kalabiliyor içeride, siz 5 gün sonra yumurtlasanız bugünkü ilişkiden gelen sperm bile dölleyebilir yanigün aşırı olmasa bile yine 3 güne 1 ilişki olsun bence nolur nolmaz
Tamam çok teşekkür ederim yarım saat sonra yapar ilk testimi atarım inşallah
İlk testimi yaptım ikisi de koyu olana kadar Hergun aynı saatte yapacağım 2 saat önceden sıvı alımını durduracağim doğru anladım değil miEki Görüntüle 3334282
Eki Görüntüle 3334283 Eki Görüntüle 3334284
Ben de adet sonrası başladım çizgi bile yok, hemen atmasanız da olur alttakilere yakın görürseniz daha net yorumlanır
evet canım çok doğruİlk testimi yaptım ikisi de koyu olana kadar Hergun aynı saatte yapacağım 2 saat önceden sıvı alımını durduracağim doğru anladım değil mi
Yumurtlama da yakın sanki silik çizgi çıktı çünkü demekki uygulamalara güven olmuyormuşevet canım çok doğru
Silik devam edebilir birkaç gün. Benim tam uygulamalardaki gibi çıktı ama çok daha farklı çıkan da çok fazla kişi var.Yumurtlama da yakın sanki silik çizgi çıktı çünkü demekki uygulamalara güven olmuyormuş
Gebe kaldınız mı peki merak ettimSilik devam edebilir birkaç gün. Benim tam uygulamalardaki gibi çıktı ama çok daha farklı çıkan da çok fazla kişi var.
Ben doğum kontrol hapını bıraktığım ilk ay denemiştim, olmadı o ay ama doktorum zaten 2-6 ay demişti vücudun kendine gelme süresi olarak. Bakalım :)Gebe kaldınız mı peki merak ettim
Sizlerede nasip etsin ozamanBen doğum kontrol hapını bıraktığım ilk ay denemiştim, olmadı o ay ama doktorum zaten 2-6 ay demişti vücudun kendine gelme süresi olarak. Bakalım :)
Sizlerede nasip etsin ozamanumarım bu ay bizlere hayırlı olarak gelsin.. çünkü bu güzel mucizeye ihtiyacımız var
Aynen öyle canım bakalım umarım bu ay hayırlı bir ay olur rabbim isteyen herkese nasip etsin. Yokluğu zor çünkü.İnşallah canım, bu ay hiç deneyemedik bazı durumlardan ötürü. Ama diyorum o ay gebelik olsaydı ben çok zorluk çekerdim, iyi ki o ay olmamış. Geleceği zamanı bilir bebişler derler, hak verdim
Bugün 9.gun ama hala tık yok. 2 saat sıvı alımını durdurup 15 dk sonucu bekliyorum yapıyorum ama ben hala birşey göremedim yanlış da yapmıyorum sorun yok inşİnşallah canım, bu ay hiç deneyemedik bazı durumlardan ötürü. Ama diyorum o ay gebelik olsaydı ben çok zorluk çekerdim, iyi ki o ay olmamış. Geleceği zamanı bilir bebişler derler, hak verdim
Adet başından beri mi sonundan beri mi 9?Bugün 9.gun ama hala tık yok. 2 saat sıvı alımını durdurup 15 dk sonucu bekliyorum yapıyorum ama ben hala birşey göremedim yanlış da yapmıyorum sorun yok inş
Adet 5 gün sürdü bittiği gün başladım.Adet başından beri mi sonundan beri mi 9?