Değerlendirme yapcam silikleşince de devam edilecek mi degerlendirmeyeAnfkf kız adam dayanamamış artık herhalde 10 gün geçti ayıptırOlur etkisi olur tabi
Silikleşmesi yumurta çatladı demek, yumurtanın çatlaması daha çok önemli bir gün, o yüzden hem yumurtlama hem de o çatlama gününü değerlendirmek önemli. Sperm içerde 5 gün kadar yaşadığı için hem yumurtlama hem silikleşme hem de silikleşmenin peşine belki bir gün iki gün daha devam etmek önemli, yani peş peşe 2-3 gün falan oluyor böyle eğer sperm sorunu yoksa böyle devam edebilirsiniz varsa araya bir gün boşluk koyup günaşırı şekilde devam edebilirsinizŞimdi
Değerlendirme yapcam silikleşince de devam edilecek mi degerlendirmeye
Sperm sorunu yok ozaman Hakkımızda Hayırlısı Olsun Diyorum... Ve Ya Allah Bismillahirrahmanirrahim diyorumSilikleşmesi yumurta çatladı demek, yumurtanın çatlaması daha çok önemli bir gün, o yüzden hem yumurtlama hem de o çatlama gününü değerlendirmek önemli. Sperm içerde 5 gün kadar yaşadığı için hem yumurtlama hem silikleşme hem de silikleşmenin peşine belki bir gün iki gün daha devam etmek önemli, yani peş peşe 2-3 gün falan oluyor böyle eğer sperm sorunu yoksa böyle devam edebilirsiniz varsa araya bir gün boşluk koyup günaşırı şekilde devam edebilirsiniz
Evet yumurtlama canım test yapamaya devam et ve bu süreci değerlendir eğer eşinde sorun yoksa hergün T çizgisi silikleşene kadar silik olduğu günde mutlaka değerlendiriyorsun eşinde sorun varsa gün aşırıAlttakini şimdi yaptım diğeri dün yapıldı yumurtlama mı bu ? Anında çıktı
Alttakini şimdi yaptım silikleşti çatlama demek değil mi buEvet yumurtlama canım test yapamaya devam et ve bu süreci değerlendir eğer eşinde sorun yoksa hergün T çizgisi silikleşene kadar silik olduğu günde mutlaka değerlendiriyorsun eşinde sorun varsa gün aşırı
Alttakini şimdi yaptım çatlama mı olmuş abla ? Bugünü değerlendirme yapacak mıyımSilikleşmesi yumurta çatladı demek, yumurtanın çatlaması daha çok önemli bir gün, o yüzden hem yumurtlama hem de o çatlama gününü değerlendirmek önemli. Sperm içerde 5 gün kadar yaşadığı için hem yumurtlama hem silikleşme hem de silikleşmenin peşine belki bir gün iki gün daha devam etmek önemli, yani peş peşe 2-3 gün falan oluyor böyle eğer sperm sorunu yoksa böyle devam edebilirsiniz varsa araya bir gün boşluk koyup günaşırı şekilde devam edebilirsiniz
Olmuş canım evet değerlendirebilirsinAlttakini şimdi yaptım çatlama mı olmuş abla ? Bugünü değerlendirme yapacak mıyım
1 gün yumurtlama mı olurmuş yaOlmuş canım evet değerlendirebilirsin
ikisini de aynı gün yaptıysan sıvı alımıda önemli gün içinde normalde evet silikleşmeye başlayınca çatlamış anlamına geliyorAlttakini şimdi yaptım silikleşti çatlama demek değil mi bu
Ustekini dün yaptım. Alttakini bugün yaptımikisini de aynı gün yaptıysan sıvı alımıda önemli gün içinde normalde evet silikleşmeye başlayınca çatlamış anlamına geliyor
Ustekini dün yaptım. Alttakini bugün yaptım
Çatlama gününü kaçırdım eşimin toplantısından dolayı olmadı. Sizce bir sorun olur mu? Yumurtlamadan bir gün onceyi ve yumurtlama dönemini değerlendirdimOlmuş canım evet değerlendirebilirsin
Olmaz canım 5 gün yaşıyor spermcikÇatlama gününü kaçırdım eşimin toplantısından dolayı olmadı. Sizce bir sorun olur mu? Yumurtlamadan bir gün onceyi ve yumurtlama dönemini değerlendirdim
Ayyy hadi inşallah rabbim seni duysunOlmaz canım 5 gün yaşıyor spermcik
Yok ya yeterli, yumurtlamayı çatlamayı gördün zaten. Tam 14.günde gördün galiba dimi?Ayyy hadi inşallah rabbim seni duysunpeki bundan sonra test yapmama gerek var mı?
13.gun çatlama gördümYok ya yeterli, yumurtlamayı çatlamayı gördün zaten. Tam 14.günde gördün galiba dimi?
Testi aldığım sayfa 17 gün sonra gebelik testi yap dediler. Peki bu süreçte dikkat etmem gereken yapmam gereken birşey var mı sizce tutunması için vs.Yok ya yeterli, yumurtlamayı çatlamayı gördün zaten. Tam 14.günde gördün galiba dimi?
Avokado yiyebilirsin her gün tutunmayı kolaylaştırıyormuş. Folik asit alıyorsun dimi?Testi aldığım sayfa 17 gün sonra gebelik testi yap dediler. Peki bu süreçte dikkat etmem gereken yapmam gereken birşey var mı sizce tutunması için vs.
Folbiol kullanıyordum bırakmıştım yarın başlarım avakado da şans eseri 3-4 gündür yiyorumAvokado yiyebilirsin her gün tutunmayı kolaylaştırıyormuş. Folik asit alıyorsun dimi?
Çatlama olduğu için mi bilmiyorum rahim içi acayip kaşınıyor bugün ve içimde birşeyler kıvıl kıvıl geziyor sankiAvokado yiyebilirsin her gün tutunmayı kolaylaştırıyormuş. Folik asit alıyorsun dimi?