- 17 Mayıs 2022
- 507
- 98
- 24
Olabilir eskiler hep şey dermiş gununden önce hasta olmak hamilelik hazırlığıymış rahim kendini hazırlarmış yaniBende reglim olması gerekenden 8 gün önce geldi mevsimsel diye düşünüyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir eskiler hep şey dermiş gununden önce hasta olmak hamilelik hazırlığıymış rahim kendini hazırlarmış yaniBende reglim olması gerekenden 8 gün önce geldi mevsimsel diye düşünüyorum.
Ay inşallah. 28 yaşındayım adetlerim hep günü gününe olur. Ne zaman olacağını bilir ped koyarım sabahtan bakarım gelmiş olur. 1 gün, gününü şaşırmadı. Evlendikten sonra hormonlarım değişti. İlk kez de gününden önce geldiOlabilir eskiler hep şey dermiş gununden önce hasta olmak hamilelik hazırlığıymış rahim kendini hazırlarmış yani
Benim hiç şaşmaz 30 günde bir olurum çok nadir erken gelir hakkımızda hayırlısı olsun rabbim karnımızı kucağımızı boş koymasınAy inşallah. 28 yaşındayım adetlerim hep günü gününe olur. Ne zaman olacağını bilir ped koyarım sabahtan bakarım gelmiş olur. 1 gün, gününü şaşırmadı. Evlendikten sonra hormonlarım değişti. İlk kez de gününden önce geldi
AminnnBenim hiç şaşmaz 30 günde bir olurum çok nadir erken gelir hakkımızda hayırlısı olsun rabbim karnımızı kucağımızı boş koymasın
merhabalar durumunuz ne oldu acaba?Benim hiç şaşmaz 30 günde bir olurum çok nadir erken gelir hakkımızda hayırlısı olsun rabbim karnımızı kucağımızı boş koymasın
Regl oldum bitti bugün tekrar başladım ovulasyon testinemerhabalar durumunuz ne oldu acaba?
ben laboquıck kullandım ama hep pozitif verdi herkes onu önermişti siz ne kullanıyorsunjzRegl oldum bitti bugün tekrar başladım ovulasyon testine
ben laboquıck kullandım ama hep pozitif verdi herkes onu önermişti siz ne kullanıyorsunjz
Pcos vs var mı sizdeben laboquıck kullandım ama hep pozitif verdi herkes onu önermişti siz ne kullanıyorsunjz
kaç doktora gittiysem hepsi yok dediPcos vs var mı sizde
Regl gününü sayarsam 13.gun ama hala pik göremedim devam edeyim mi sizce test yapamaya geçen ay 11.gun pik gördümPcos vs var mı sizde
Devam edin bence ben bu ay adetten sonra 15. Gün pik gördüm 17-18 de gören var aynı saatte ve 2 saat önceden sıvı alımını kesmiş olmanız lazım yoksa hep silik çıkar testiniz, hakkımızda hayırlısı olsunRegl gününü sayarsam 13.gun ama hala pik göremedim devam edeyim mi sizce test yapamaya geçen ay 11.gun pik gördüm
Yoo 2.5 saat önceden kesiyorum garanti olsun diye devam edeyim ozaman hayırlısını versin rabbimDevam edin bence ben bu ay adetten sonra 15. Gün pik gördüm 17-18 de gören var aynı saatte ve 2 saat önceden sıvı alımını kesmiş olmanız lazım yoksa hep silik çıkar testiniz, hakkımızda hayırlısı olsun