• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardım..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 testi de aynı miktarda bekleyerek fotoğrafladınız değil mi? Biri 5 dk'lık biri 2 saatlikse bazen kıyaslamak doğru olmuyor, rengi açılan ya da koyulaşan olabiliyor...
Eğer kıyaslamaya güvenbiliryorsak evet silikleşmeye başlamış. Bugün veya yarın çatlama olabilir:) Yaaani bugünü değerlendirin mutlaka:KK66:
Aynı zamanda çektim fotoğrafı 5 dk bekledim. Ama dün ilişki oldu 1 gün ara mi versek denesek mi bilemedim. Kaliteyi düşürüyormuş ya :)

Canm
Tam göremiyorum ama sanırım üsttekiler hep test çizgisi? Bu testlere göre hiçbiri pozitif değil canım. En az aynı koyulukta çıkması gerekiyor, testin içinde de yazar bu şekilde. Hep aynı saatte ve aynı koşullarda (sıvı alımını çok azaltarak) mı test ettin? Sıvı alımı fazla gelmiş olabilir...Ya da henüz ovulasyon günün daha gelmemiştir, erken başlamış olabilirsin teste.
Canm aslinda 20. gun bugun telefondaki takvimde de dunu ve bugunu gosteriyor hepsi ayni sekilde degil aslinda ben aksam ki daha cok koyulasr diyordum ama belki de idrari cok tutmadm ondan olabilir ama ben yine de degerlendrdim bugunu test yapmaya devam edicem

Aynı zamanda çektim fotoğrafı 5 dk bekledim. Ama dün ilişki oldu 1 gün ara mi versek denesek mi bilemedim. Kaliteyi düşürüyormuş ya :)
Bugün yumurtlamanız olmuş ya da olacak gibi, tabii tam doğrusunu Allah bilir. Ama yarın akşam geç kalma ihtimaliniz olabilir :)
Şu gün aşırı konusunu sık yapılan hatalar başlıklı yabancı bir yazıda okumuştum. Erkeğin bilinen bir problemi yoksa ve yumurtlama gününüzü de belirliyorsanız, bu 3 günü iyi değerlendirin, boşuna 2 günde bire düşmeyin deniyordu. 2günde bir söylemini yumurtlama takibi yapmayan kadınlar (yani eskiden çoğunluk) için öneriyorlarmış, onlar adet bitiminden son haftaya kadar 2 günde bir değerlendirsin diyeymiş...Yumurtlamadan 3 gün sonraki spermin kalitesi düşse de olur hani =))

Benim testim bundan diil laboquick bunda nasil biliniyor bilmiyorum :/
Canm bu test predictor cok iyi dediler bunu aldim ama biraz pahaliya geldi simdi bitmek uzere ben de laboquik siparis verdim, hergun yapiyorum nerdeyse predictor cok pahali 7 tanesi 60 lira laboquikde iyiymis bosa o kadar para vermeyim

hiç modum yok grip oluyorum galiba
artık akışına bıraktım gitti :)
Artik mesaiye
Canm bu test predictor cok iyi dediler bunu aldim ama biraz pahaliya geldi simdi bitmek uzere ben de laboquik siparis verdim, hergun yapiyorum nerdeyse predictor cok pahali 7 tanesi 60 lira laboquikde iyiymis bosa o kadar para vermeyim
Aynen digeri daha uygun gerek yok ondada bariz belli oluyor belkimde gerek kalmaz ;)

Bugün yumurtlamanız olmuş ya da olacak gibi, tabii tam doğrusunu Allah bilir. Ama yarın akşam geç kalma ihtimaliniz olabilir :)
Şu gün aşırı konusunu sık yapılan hatalar başlıklı yabancı bir yazıda okumuştum. Erkeğin bilinen bir problemi yoksa ve yumurtlama gününüzü de belirliyorsanız, bu 3 günü iyi değerlendirin, boşuna 2 günde bire düşmeyin deniyordu. 2günde bir söylemini yumurtlama takibi yapmayan kadınlar (yani eskiden çoğunluk) için öneriyorlarmış, onlar adet bitiminden son haftaya kadar 2 günde bir değerlendirsin diyeymiş...Yumurtlamadan 3 gün sonraki spermin kalitesi düşse de olur hani =))
Ayy nasıl güzel geldi yazdığınız walla teşekkürler.. bende akşam değerlendirdim. Taktir Allahtan artık. Bugunude degerlendirdikmi tamamdır :)

Kizlar dun silik cizgi cikmisti ya az once tekrar test yaptim ikiside ayni koyulukta ve akinti arti kasik agrisi var sanirim yakaladim :KK49: dun silik cizgiydi ama degerlendrdik biz bugunu ve yarini da degerlendirmemiz lazim di mi

T
Kizlar dun silik cizgi cikmisti ya az once tekrar test yaptim ikiside ayni koyulukta ve akinti arti kasik agrisi var sanirim yakaladim :KK49: dun silik cizgiydi ama degerlendrdik biz bugunu ve yarini da degerlendirmemiz lazim di mi
TAbi ki bugunu ve cizgi siliklesincede degerlendirmelisin esas catlama o gun demek oluyor :) sevindim senin adina

Back