• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardım..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamilelik de olabilir bir ihtimal ama geç yumurtluyor da olabilirsiniz, beklerken stres olmamak adına umutlanmamaya çalışın isterseniz. Hiç lekelenmeniz oldu mu bu arada? Yerleşme kanaması gibi birşey?
Bazı kadınlarda yerleşme esnasında da progestereo kısa süreli olarak düşüp LH artabiliyor diyorlar. Hatta böyle bir durumda vücut sıcaklığında da bir günlük düşüş gözlemlenebiliyormuş, kanama olmasa da.
Canım kanama yok ama beyaz kremsi akıntı var ıslaklık oluşturuyo ben geç yumurtluyorum diye düşüneyim en iyisi yarın yine yapıcam diğerlerinden daha çok silikleşirse geç yumurtlamışımdır herhalde yeni evliyim Adet düzensizliği yaşadım ilk ay yine geç olucam sanırım

Daha yakalamamıssındır o zaman 16. Günden sora yakalarsın cnm yapmaya devam et
Insallah canm ya ne bileyim kafaya takmayayim diyorum ama elimde degil e bu arada hem is hem de ehliyet isi faln da var yogunumda 2. Cizgi cikmayinca birliktelik de olmuyor ikimizde cok yorgun oluyoruz zaten yumurtlama donemi degil diyoruz acaba hata mi ediyoruz

Insallah canm ya ne bileyim kafaya takmayayim diyorum ama elimde degil e bu arada hem is hem de ehliyet isi faln da var yogunumda 2. Cizgi cikmayinca birliktelik de olmuyor ikimizde cok yorgun oluyoruz zaten yumurtlama donemi degil diyoruz acaba hata mi ediyoruz
Evet biraz görev gibi oluyo gerçekten ama ilişki olmadan da nasıl olcak:) Bende çok takıyodum gerçi bnm adet sonrası 3 ilişkiye oldu ama ben yumurtlama gününü yakalamıstım ve benım o gün tuttu sanırım

Evet biraz görev gibi oluyo gerçekten ama ilişki olmadan da nasıl olcak:) Bende çok takıyodum gerçi bnm adet sonrası 3 ilişkiye oldu ama ben yumurtlama gününü yakalamıstım ve benım o gün tuttu sanırım
Illaki canm iliski olmadan olmaz:halay: ama dedigin gibi gorev gibi oluyor simdi biz ovulasyon testi kullaniyoruz diye gun asiri iliski olmuyor onu demek istiyorum sart degil sonucta di mi cift cizgi gormedikce...demek sen de ovulasyon testiyle hamile kaldin insallah ben de bu ay kalirim

Illaki canm iliski olmadan olmaz:halay: ama dedigin gibi gorev gibi oluyor simdi biz ovulasyon testi kullaniyoruz diye gun asiri iliski olmuyor onu demek istiyorum sart degil sonucta di mi cift cizgi gormedikce...demek sen de ovulasyon testiyle hamile kaldin insallah ben de bu ay kalirim
Aynen cnm bende o yuzden çok sık ilişki yaşamadım hayırlısı olsun inş hakkında

Üstteki dun alttaki bugun sabah simdi daha catlama gerceklesmedi mi kizlar ben anlamadim hafif silik ama heln koyu bana gore bilemedim?

Eklentiler

• 20180210_124744.jpg
    20180210_124744.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 112
Ya kizlar birsey soracagim bu tükürükle bakilan ovulasyon testleri var onlar nasil dogru sonuc verir mi acaba

Back