• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi kullananlar bakabilirmi?

Bende silik çizgiyi merak ediyorum. Acaba yakın günlerde mi ki ? İlk yaptım adet günüm geçti zaten bu ay düzen yok pek bende o yüzden rastgele oldu. Ama kaşık ağrısı ve akıntı var belki yumurta çatlar dedim ama silik çizgiyi görünce kafam karıştı. Sizce yeni mi geçti yoksa yakın mi? Yada alakası yok direk negatif mi :(

Evet bat 19 eyluldu geçti. Ara kanamam da olmustu 30 ağustos 4 eylül arasında. DuEn yok maalesef. Pko demişti doktor...

canlar silik çıkması da negatif demek miş ovu testlerinin bende de genelde silik çıkıyor

Ben hamilelik testi yaptım silik cıkmisti.denedikten 10 gun sonra.ovulasyon testin de de normal testte de silkk cikmisti.bazen de olmuyor asyanin dedigi gibi.sen en iyisi kan testi yaptir canim

Bana sanki koyulaşmış gibi geldi ? sizce?
IMG_20150930_170033.jpg

evet canım ilişki günlerini ayarla sperm kaliteside önemli

Son ilişki 27 eylül. Bugunden itabaren gün aşırı idealdir sanırım değil mi ?

Bunu sen yumurtlama.gunu olarak mi hamilelik testi olarak mi kullandin ikisi ayni test mi
Bu yumurtlama testi bende pko var soğan kürü uyguladım bu ay belki çatlar diye yumurtlama testi yapmaya başladım dün. Hamilelik testini ayrı yaptım günüm geçince bi ihtimal o zaten negatif çıktı direk.

Heee ben bu testleri hamilelik icin yaptin sandim gebelikte de pozzitif sonuc veriyor ya.ben de ayni testle hamile kaldim bunlar koyu cizgi sen riske atma gun asiri dene bence de

bende bu ay soğan kürü yaptım bende de po var benim elimde 6 tane vardı netteki ovu tarihine göre 6 gün boyunca yaptım hiç çifti yakalayamadım adete 11 gün var daha yumurtlama oldu mu olmadı mı bilmiyorum gebelik varsa bile 11 gün kala çıkarmı acaba bu uvu testinde

Kizlar bu konuyla biraz alakasız olacak ama ilişkiden sonra az kırmızılı bi akıntı geldi. Araştırdım kötü de olabilirmis nedeni yada yumurtlama döneminde de gelebilirmis. Off herşeyi çok takıyorum sanırım...

Back