• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi kullananlar bakabilirmi?

Oy canim gecmis olsun :-)bnde saclarimi kestirdim kisacik kapali olmama sal icinde kotu duracagini bilmeme ragmen bunun icin artik dus alma fobisini yendim :-)meger hersey saclarimdanmis :p
aynı sekilde bende evlndkten bir ay snra saçlarımı kestim hem de bi hırsla dediğin gibi esarp düzgün zor duruyo böyle yine uzadı sinirlenrsem yine kesebilirm:KK51:

Kisa doru kestirip yaza baglanacak hale gelse yeter benim icin :-) den kac yillik ewlisin canim

bende ovülasyon testiyle bebeğime hamile kalmıştım.şimdi 17 aylık ve 2. bebeğimi bekliyoruö nasipse.testi ilk yaptığımda ikinci çizgi soluk çıkmıştı sonraki gün tekrarladım tam cizgi çıktı o akşam beraber olduk sadece.tavsiyem sabah idrarınızla yapmayın.

bende ovülasyon testiyle bebeğime hamile kalmıştım.şimdi 17 aylık ve 2. bebeğimi bekliyoruö nasipse.testi ilk yaptığımda ikinci çizgi soluk çıkmıştı sonraki gün tekrarladım tam cizgi çıktı o akşam beraber olduk sadece.tavsiyem sabah idrarınızla yapmayın.
ne güzel ya maşşallah ben de yaptım hiç bi zaman test çizgisi kontrol çizgisnden daha koyu çıkmadı bende anca biraz yakın koyu çıktı.bu ay da denedik işte bakalım noldu gerçi ben de hiçbir emare yok:KK14:

hasta oldum yaa hemde bı hafta erken :( aslında uzulmemem gerek rabbım ın bı bıldıgı vardır ...hem bu ay da olmadı dıe uzuluoum bı de allaha ısyan edemıomusum gıbı gelıo uzuldugume uzuluoum :(

hasta oldum yaa hemde bı hafta erken :KK43: aslında uzulmemem gerek rabbım ın bı bıldıgı vardır ...hem bu ay da olmadı dıe uzuluoum bı de allaha ısyan edemıomusum gıbı gelıo uzuldugume uzuluoum :KK43:
aynen canım ben daha olmadım hatta bi gün geçti ama test yaptım negatif Allah bilio ya karaları bağladım dün hemen içim içimi de yedi bi yandan isyan mı ediom diye:KK14:

aynen canım ben daha olmadım hatta bi gün geçti ama test yaptım negatif Allah bilio ya karaları bağladım dün hemen içim içimi de yedi bi yandan isyan mı ediom diye:KK14:
insaallah rabbimden gelen ve gelmeyen herseye razi oluruz canim .cunku isyan bi tek dille olmuo kalben de oluo..allahla kul arasinda sir gibi olan bir isyan :-( :-( dr a gittim bgn adetimin ucuncu gunu gel demisti ole yogunmuski neye bakmak istedi bilmioum ama goremedi klomen ve folbiol verdi.

insaallah rabbimden gelen ve gelmeyen herseye razi oluruz canim .cunku isyan bi tek dille olmuo kalben de oluo..allahla kul arasinda sir gibi olan bir isyan :-( :-( dr a gittim bgn adetimin ucuncu gunu gel demisti ole yogunmuski neye bakmak istedi bilmioum ama goremedi klomen ve folbiol verdi.
canım adetin üçüncü günü hormonlara bakılıo doktor bi şey demedi mi?

alttan mı muayene etti genellk le adetin üçüncü günü kan alınıp hormon değlerine bakılıo

alttan mı muayene etti genellk le adetin üçüncü günü kan alınıp hormon değlerine bakılıo
Ynen canim muayene yapti sanirim yumurtama bakacakti yok hormon u gecen ay verdim yumurtami ilacla catlatacak sanirim ozel e gitmeme ragmen o kadar cok bekledimki dr un yanina gitmeyi ovulasyon testini solemeyi unutmusum :-(

Ynen canim muayene yapti sanirim yumurtama bakacakti yok hormon u gecen ay verdim yumurtami ilacla catlatacak sanirim ozel e gitmeme ragmen o kadar cok bekledimki dr un yanina gitmeyi ovulasyon testini solemeyi unutmusum :-(
valla kafam karmakarışık benm de o_O:KK14:

Arkadaşlar ben adet olduğumdan bu yana 14. Gün ama hala t deli çizgiyi göremedim. Bende hiç çıkmıyor. Neden acaba? Sadece. C de çizgi var. 11. Günden bu yana yapıyorum ama hergüm aynı. Silik çizgi bile göremedim :(. Bu arada testin markasınlaboquik

Bir de arkadaşlar idrarı teste koyunca t çizgisi hemen koyulaşıyor, c çizgisi sizde hemenmi koyulaşıyor yoksa biraz bekledikten sonramı yavaş yavaş koyulaşıyor

Bir de arkadaşlar idrarı teste koyunca t çizgisi hemen koyulaşıyor, c çizgisi sizde hemenmi koyulaşıyor yoksa biraz bekledikten sonramı yavaş yavaş koyulaşıyor
bak onu hic farketmedim canim ben cunku bi kac dk snra falan bakioum yaninda durmuodum

bak onu hic farketmedim canim ben cunku bi kac dk snra falan bakioum yaninda durmuodum
Ben bugün testi yaptım, elimi falan yıkadım o süre içinde baktım çizgi yoktu. Çöpe koydum. Bir sonraki tuvalete girişimde tekrar bakiim bir dedim ve silik çizgi gördüm .

Ben labaquick kullandm gitti gidiyordan almistım ovulasyon gunu yani ayin 24 unde cift cizgiyi yakaladım.ama o günden bu yana surekli kasık ağrım gaz ve sişkinlik var normalde hiç olmayan seyler umut tutsam mi bilmedim adete daha 10 gun var

Back