• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi kullananlar bakabilirmi?

Kizlar dünkü koyudan sonra değerlendirelim dedim ama ilişkiden sonra şeffaf ve kırmızılı akintim başladı bugünde devam ediyor. Hemen tekrar siliklesti test. Ne oldu şimdi anlamadım ben birşey. Yardimci olun bana :KK34:
IMG_20151001_151708.jpg

canım sanırım çatlama olmuş değerlendirdiysen iyi o kanama da bazı kadınlar da yumurtlama kanaması oluyormuş büyük ihtimal ondandır

canım sanırım çatlama olmuş değerlendirdiysen iyi o kanama da bazı kadınlar da yumurtlama kanaması oluyormuş büyük ihtimal ondandır
Sanki kesilecek gibi evet inşallah sadece çatlama kanamasıdır. Bir sorum daha var bu çatlama kanaması folikülleri temizler mi ki son ultrasonda foliküller vardi Çatlamamış

o konuda bi fikrim yok canım keşke bir kadın doğumcuya görünsen

o konuda bi fikrim yok canım keşke bir kadın doğumcuya görünsen
Ağustosta gitmistim pko dedi hormon ve ultrasona baktı. p.tesi randevum var gideceğim yine bakalım ne diyecek bu sefer. Aslında adet olmayı bekledim gitmek için o olmayınca biraz geçe kaldı

anladım bende de var po illeti normalde po lu kadınlar da genel de çift çizgi oluyormuş ama soğan suyu içtiğimizde eritiyor kistleri o yüzden bu kezde çifti yakalamak için mücadele veriyoruz Allahım duysun sesimizi sürekli çırpınışımız var çok yorucu ama yalnız rabbime sığınıyoruz

anladım bende de var po illeti normalde po lu kadınlar da genel de çift çizgi oluyormuş ama soğan suyu içtiğimizde eritiyor kistleri o yüzden bu kezde çifti yakalamak için mücadele veriyoruz Allahım duysun sesimizi sürekli çırpınışımız var çok yorucu ama yalnız rabbime sığınıyoruz
Ben yeni öğrendim pko lu olduğumu 3 ay önce hap bıraktım sonrasında Her adet bitiminden 1 hafta sonra lekelenmem oldu. Doktora gittim hormon ultrason... Sonuç po. Sogamk bir kez yaptım 15 gün bu ayda adet olmadım saçma sapan duzensiz şeyler maalesef. Amin Rabbim inşaallah verir bir çare hepimize..

Ben yeni öğrendim pko lu olduğumu 3 ay önce hap bıraktım sonrasında Her adet bitiminden 1 hafta sonra lekelenmem oldu. Doktora gittim hormon ultrason... Sonuç po. Sogamk bir kez yaptım 15 gün bu ayda adet olmadım saçma sapan duzensiz şeyler maalesef. Amin Rabbim inşaallah verir bir çare hepimize..
amin canım adet olmadıysan kanda gebelik testi baktırsaydın

yani canım benm on beşinde çift çizgi gördüm 16sınn sabahı ve 17nn sabahı değerlndrdik bıraktım çnkü artık duş almaktan yıldım üşüttüm:KK34:
Ne tatlısınZ dus almaktan rezil olduk hepimiz bende birliktelik sonrası akmasın die yatagın ıcınde yumak gıbı donuyorum bacaklarım havada her yerım buz kesti
Sız hamıle kaldınız sanırım bende cıft cızgıyı ıkı gun gordum ılk gordugum gunun gecesi denedım ve ertesı gun daha koyu olmustu cızgı ama esım hastalandı olmadı en koyu cıktıgı gunum sabahı oldu ılıskı
Bakalım ıns tutar benmde bu ay

merhaba kızlar. biz 7 aydır deniyoruz ama bir türlü bebeğimiz olmadı. bu ay ovulasyon testi aldım ve uyguladım. ama galiba yanlış uyguladım. ovulasyon testinde çift çizgiyi görmeden 1 gün önce ilişkide bulunduk. ve ertesi sabah çift çizgiyi görünce o günün akşamı yine ilişkide bulunduk. ve üstünden 2 gün geçti. ama galiba çift çizgiyi gördükten 24 saat sonra ve 48 saat sonra ilişkide bulunmak lazımmış. şimdi benim hamile kalma ihtimalim varmı acaba ? bilgisi olan varmı?
Esra naptın acaba o kadar zamandan sonra hamile kalabildin mi ben de aldm ama bi anlamadım gtti
Uzman olmuşsundur herhalde :) cevaplarsan sevinirim

Back