- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 598
- 34
- Konu Sahibi esraesra34
O kadar erken cikmiyo canim benim gec cikmisti[/Q
yani beklicem desne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar erken cikmiyo canim benim gec cikmisti[/Q
yani beklicem desne
Sanki kesilecek gibi evet inşallah sadece çatlama kanamasıdır. Bir sorum daha var bu çatlama kanaması folikülleri temizler mi ki son ultrasonda foliküller vardi Çatlamamışcanım sanırım çatlama olmuş değerlendirdiysen iyi o kanama da bazı kadınlar da yumurtlama kanaması oluyormuş büyük ihtimal ondandır
Ağustosta gitmistim pko dedi hormon ve ultrasona baktı. p.tesi randevum var gideceğim yine bakalım ne diyecek bu sefer. Aslında adet olmayı bekledim gitmek için o olmayınca biraz geçe kaldıo konuda bi fikrim yok canım keşke bir kadın doğumcuya görünsen
Ben yeni öğrendim pko lu olduğumu 3 ay önce hap bıraktım sonrasında Her adet bitiminden 1 hafta sonra lekelenmem oldu. Doktora gittim hormon ultrason... Sonuç po. Sogamk bir kez yaptım 15 gün bu ayda adet olmadım saçma sapan duzensiz şeyler maalesef. Amin Rabbim inşaallah verir bir çare hepimize..anladım bende de var po illeti normalde po lu kadınlar da genel de çift çizgi oluyormuş ama soğan suyu içtiğimizde eritiyor kistleri o yüzden bu kezde çifti yakalamak için mücadele veriyoruz Allahım duysun sesimizi sürekli çırpınışımız var çok yorucu ama yalnız rabbime sığınıyoruz
amin canım adet olmadıysan kanda gebelik testi baktırsaydınBen yeni öğrendim pko lu olduğumu 3 ay önce hap bıraktım sonrasında Her adet bitiminden 1 hafta sonra lekelenmem oldu. Doktora gittim hormon ultrason... Sonuç po. Sogamk bir kez yaptım 15 gün bu ayda adet olmadım saçma sapan duzensiz şeyler maalesef. Amin Rabbim inşaallah verir bir çare hepimize..
Kanda yaptırmaya gitmeye cesaret edemedim pek umudum yok diye :\ evde yaptım idrar negatif o da.amin canım adet olmadıysan kanda gebelik testi baktırsaydın
idrarda negatif çıkabilir canım kesin sonuç kanda çıkar drarda çok geç çıkıyor çünküKanda yaptırmaya gitmeye cesaret edemedim pek umudum yok diye :\ evde yaptım idrar negatif o da.
İlaç filan almıyorum aslında dikkat etmeye çalışıyorum canım ne olur ne olmaz. P.tesi belli olur bakalımidrarda negatif çıkabilir canım kesin sonuç kanda çıkar drarda çok geç çıkıyor çünkü
Ne tatlısınZ dus almaktan rezil olduk hepimiz bende birliktelik sonrası akmasın die yatagın ıcınde yumak gıbı donuyorum bacaklarım havada her yerım buz kestiyani canım benm on beşinde çift çizgi gördüm 16sınn sabahı ve 17nn sabahı değerlndrdik bıraktım çnkü artık duş almaktan yıldım üşüttüm
Esra naptın acaba o kadar zamandan sonra hamile kalabildin mi ben de aldm ama bi anlamadım gttimerhaba kızlar. biz 7 aydır deniyoruz ama bir türlü bebeğimiz olmadı. bu ay ovulasyon testi aldım ve uyguladım. ama galiba yanlış uyguladım. ovulasyon testinde çift çizgiyi görmeden 1 gün önce ilişkide bulunduk. ve ertesi sabah çift çizgiyi görünce o günün akşamı yine ilişkide bulunduk. ve üstünden 2 gün geçti. ama galiba çift çizgiyi gördükten 24 saat sonra ve 48 saat sonra ilişkide bulunmak lazımmış. şimdi benim hamile kalma ihtimalim varmı acaba ? bilgisi olan varmı?