Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardım..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar sat 15 Ocak bat 16 şubat son 3 gindür yaptığım ovulasyon testleri bunlar 3.sıradakini bugun yaptım yum çoktan bitmiş olması gerekiyor sizce neden giderek koyulaşıyor

Ya ağzından bal damlıyo canım keşke öyle olsam bende ya geç yumurtluyorum yada 2.defa yumurtluyorum diye düşündüm bide size sorayım dedim inşallah senin dediğin gibidir :)
Bu ay pozitif yakalamadınız mı daha evvel? Yumurtlama tarihinizi belirleyebildiniz mi?

Kizlar bugun siliklesir demistim ama dahada koyu oyyh saat 1 de yola cikicaz ve yarin ve sonraki gun esimle ayriyiz bi akil verin ne yapalim ulaan tam bu gunumu buldun mubarek.

Eklentiler

• 20180209_090649.jpg
    11,2 KB · Görüntüleme: 134
8
Ya ağzından bal damlıyo canım keşke öyle olsam bende ya geç yumurtluyorum yada 2.defa yumurtluyorum diye düşündüm bide size sorayım dedim inşallah senin dediğin gibidir :)
bende gec yumurtluyorum pko dan dolayi ama adete yakin koyu cikarda buyuk ibtimal hamişsin insallah

Malesef yapmadım Bacak v bel ağrım fazlaca var hafifte akıntım yumurtlamam hala devammı diye meraktan yaptım
Hamilelik de olabilir bir ihtimal ama geç yumurtluyor da olabilirsiniz, beklerken stres olmamak adına umutlanmamaya çalışın isterseniz. Hiç lekelenmeniz oldu mu bu arada? Yerleşme kanaması gibi birşey?
Bazı kadınlarda yerleşme esnasında da progestereo kısa süreli olarak düşüp LH artabiliyor diyorlar. Hatta böyle bir durumda vücut sıcaklığında da bir günlük düşüş gözlemlenebiliyormuş, kanama olmasa da.

Kizlar ben de ilk kez bu ay ovulasyon testi yapiyorum adetin 12. Gunu basladim 13, 15, 16,17 de yaptim sadece 14. Gun yapamadim test henuz koyu yakalayamadim ama 15.gun digerlerine gore daha koyu sonrakigunler de cok silik acaba yumurtlama 14. Gunde olmus ve ben o gun yapmadigim icin gorememis olabilir miyim ? Bu arada 14. Gun de iliski oldu o gun evde olamayacagim diye test yapmamistm ama plansiz bir birliktelik oldu, acaba o gun yumurtlama olmus olabilir mi

Adet döngün kaç gün cnm düzenlimi

Arkadasim yumurtlama oldugunda ciddi bi koyuluk yakalaman gerekiyor benimde koyu gibi diyordum ama gecti diye dusunme en son cok fazla bi koyuluk yakaladim biraz daha bekle bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…