- Konu Sahibi sadeceMelek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım evet koyulasma başlamış bence yarın veya sonraki gün en koyu olur gibi.. Çalışmalara baslasaydiniz :)Kizlar bi yorumlarmisiniz sanki koyulasiyor giderek
Tam koyu değildi zaten canım testin.. O nedenle bu kaç gün sonra tam koyu olur demiştim. Ama gün aşırı değerlendirmekte fayda var bence :)Benim lh da bi sorun var surekli koyu cikiyor sanirim basladik gun asiri
Canım çok bi bilgi yok açıkçası ama bi arkadaşımın eşinde de vardı ve ameliyat olmuştu. Galiba ameliyat olması gerekiyor. Doktor bişey demedi miMerhaba kızlar ben de yaklaşık bir buçuk yıllık evliyim ilk 7 ay doğum kontrol hapı ile korunduk, daha sonra bıraktım nerdeyse bir yıldır korunmadığım halde tık yok, ovulasyon testiyle de denediğimiz halde olmadı eşimde varikosel denen bi rahatsızlık vardı bilgisi olan var mı kısırlığa sebep olduğu yazıyor internette?
Benim ovulasyon testleri halen silik programima gore yarin catlama gunum bugun hafif bi akintim geldi ama testlerde tik yok sanirim gec catlama oluyor..burdanda telefondaki programlara inanmamak gerektigini ogrenmis oldum.
Ua acikcasi gun asiri degerlendiriyoruz zaten bu sadece meraktan yaptigim bi test 9unda yola gidicez 1 hafta yokuz o zamana kadar cikti cikti yoksa ayvayi yedikCanım benim de hep silik gidiyordu. Bi gün sonra kontrol çizgisinden koyu oldu. Yani silik silik gidip hemen koyulaşma olabiliyor. Tam yumurtlama günlerinde testi 2ye çıkarsan bence daha iyi olabilir
Ua acikcasi gun asiri degerlendiriyoruz zaten bu sadece meraktan yaptigim bi test 9unda yola gidicez 1 hafta yokuz o zamana kadar cikti cikti yoksa ayvayi yedik
Evet bugun bi nebze daha koyu sanki ama tam koyulukta bi gun hala yok oda bekleyerek de koyulasiyor gercekten cok kafa karistirici bugunu degerlendirmiycem cunku gercekten bu psikoloji beni cok yordu16. Gün diğerlerinden daha belirgin
Yarın da yap bence
Geç çatlıyodur belki
Bunlar da benimkiler
Ben çatlamayı 17,18 ya da 19. Günde bekliyorum
Şu an benimkiler de negatif
Evet bugun bi nebze daha koyu sanki ama tam koyulukta bi gun hala yok oda bekleyerek de koyulasiyor gercekten cok kafa karistirici bugunu degerlendirmiycem cunku gercekten bu psikoloji beni cok yordu
Canım dün üroloji uzmanına gittik baktı ve kesinlikle varikosel olmadığını söyledi sperm testi istedi yaptırdık herşey gayet normal çıktı, şimdi kendimden şüphe duymaya başladım ben de bi jinekoloğa gidicem, bakalım inşallah bende de herşey yolundadırCanım çok bi bilgi yok açıkçası ama bi arkadaşımın eşinde de vardı ve ameliyat olmuştu. Galiba ameliyat olması gerekiyor. Doktor bişey demedi mi
Canım ayın 15inde nasıldı? İlk 10 dk içersinde? Test dağılmış görünüyor. Acaba o gün pik yaptı da 16. Gün siliklesmeye başlamış olabilir mi?Evet bugun bi nebze daha koyu sanki ama tam koyulukta bi gun hala yok oda bekleyerek de koyulasiyor gercekten cok kafa karistirici bugunu degerlendirmiycem cunku gercekten bu psikoloji beni cok yordu