• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardim lutfen:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım 2 defa yumurtluyorsan çok şanlısın bebek ihtimalin dah yükselir.

ama bence bir kanda gebelik yaptı istersen
Kuzum benim ilk yavrumda adet biter bitmez oldu kürtajdan sonra ilk denemem ve yine adet biter bitmez denedim varsa ya bi kac gün icinde cıkar ya da yine yumurtluyorum akşam teste bakıcam siliklesmeye basladıysa calıscam yok yine koyu cıkarsa yarın kan veriyim diyorum

Kuzum benim ilk yavrumda adet biter bitmez oldu kürtajdan sonra ilk denemem ve yine adet biter bitmez denedim varsa ya bi kac gün icinde cıkar ya da yine yumurtluyorum akşam teste bakıcam siliklesmeye basladıysa calıscam yok yine koyu cıkarsa yarın kan veriyim diyorum
canım çok üzüldüm ilk bebeğin için :( inşallah hamilesindir kuzum.. bence de bi bak bakalım yine koyu çıkarsa kanda gebelik testi yaptır

canım çok üzüldüm ilk bebeğin için :KK43: inşallah hamilesindir kuzum.. bence de bi bak bakalım yine koyu çıkarsa kanda gebelik testi yaptır
Allah razı olsun kuzum minigimin 2. ayının sonunda kalbi durdu kürtajdan sonra 3 ay bekledim bu ay ilk denemem insallah nasip olmustur icimde cook büyük bir bosluk.var cünki Rabbim kimseyi evlat ile sınamasın kimsenin kucagı bos kalmasın insallah

Allah razı olsun kuzum minigimin 2. ayının sonunda kalbi durdu kürtajdan sonra 3 ay bekledim bu ay ilk denemem insallah nasip olmustur icimde cook büyük bir bosluk.var cünki Rabbim kimseyi evlat ile sınamasın kimsenin kucagı bos kalmasın insallah
amin kuzum inşallah rabbim hepimize nasip eder. Benimde 1 hafta sonra adet günüm inşallah hamileyimdir

O zaman bu aksam da ovu testi yapıyım siliklesme basladıysa bu aksam da degerlendiriyim dediklerini bilmiyordum canım gönlüm tabi gebelikten yana ama belki 2. kez yumurtluyorumdur deneyelim bakalım Rabbim sağlıklı bir evlat nasip eder insallah isteyen herkese
İnşallah canımm belki hamilesindir yani benimde gönlüm ondan yana olur senin adına da kendi adıma da :) ama eğer 2. Bir şans varsa onuda değerlendirmekte fayda var güzel haberlerini bekliyorum

İnşallah canımm belki hamilesindir yani benimde gönlüm ondan yana olur senin adına da kendi adıma da :) ama eğer 2. Bir şans varsa onuda değerlendirmekte fayda var güzel haberlerini bekliyorum
Allahım söyle pes peşe hepimizde güzel haberler alsak keşke :) bu aksam tekrar yapıcam test durumu paylasırım ona görede degerlendiririm :)

Eklentiler

• 20180109_210906.jpg
    20180109_210906.jpg
    17,7 KB · Görüntüleme: 28
Arkadaşlar bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanmaya başladım durum böyleydi tam koyu olunca pozitif oluyormuş ama benim durum hep böyleydi acaba ben hiç yumurtlamadim mi kafam karıştı birde siz bakarmisiniz
IMG-20180110-WA0002.jpg

Arkadaşlar bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanmaya başladım durum böyleydi tam koyu olunca pozitif oluyormuş ama benim durum hep böyleydi acaba ben hiç yumurtlamadim mi kafam karıştı birde siz bakarmisinizEki Görüntüle 2092286
canım ovulasyon testinin pozitif olması için iki çizgi rengininde aynı olması gerekiyor. LH hormonu zaten kadınların vücudunda bulunduğu için normal zamanlarda silikte olsa çıkabiliyor. Bu yüzden pozitif olması için iki çizgi rengi aynı olmalıymış.

canım ovulasyon testinin pozitif olması için iki çizgi rengininde aynı olması gerekiyor. LH hormonu zaten kadınların vücudunda bulunduğu için normal zamanlarda silikte olsa çıkabiliyor. Bu yüzden pozitif olması için iki çizgi rengi aynı olmalıymış.[/

Aynen canım ama malesef durum bende hep boyleydı hıc koyulasmadı bende yumurtlama olmadı demek kı

Back