- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #12.141
Tedaviniz hayırlı olsun insAllah güzel sonuçlanırArkadaşlar merhaba ovulasyon testi maalesef işe yaramadı bende başka sıkıntılarım varmış tüp bebek tedavisi ne başladım. Elimde bir sürü ovulasyon testi var , maddi durumu sıkışık veya bulamayan kişilere gönderebilirim
Evet canim cok yakinKızlarrrr ovulasyon testim nasıl sizce?
yarın pik olur mu?
Eki Görüntüle 2570397
Nedense çok heyecan yaptım, uyuyamıyorum
DeğerlendirdimBence çok yakın ya da yumurtlama canım değerlendir
Ayy hadi inşaallah yaaEvet canim cok yakin
İnşaallah canım dua et ne olur bu ay olsun hayırlısıylaAy hadi rasgelsin insAllah canım❣
Canim birkacgun daha degerlendir. InsAllah Rabbim gonlune gore verir.Ayy hadi inşaallah yaa
Amin inşaallah cümlemizeCanim birkacgun daha degerlendir. InsAllah Rabbim gonlune gore verir.
i iyiyim çok şükür kuzum uğraşıyoruz kızın okulu ödevi benim ani ruh değişimlerim çok şükür bugunumuzeFit mutlu anne canım benim ne yapıyorsun nasılsın?
maşaallah 11. Haftaya gelmişsin bile nasıl gidiyor bebişle?
insAllah canım benim Rabbim yüzünü güldürsün inan çok istiyorum dualarımdasinİnşaallah canım dua et ne olur bu ay olsun hayırlısıyla
Allah razı olsun canım benimi iyiyim çok şükür kuzum uğraşıyoruz kızın okulu ödevi benim ani ruh değişimlerim çok şükür bugunumuzeevet ya ilk haftalar baya zor geçiyor gibiydi şimdi nasıl geçiyor günler bilemiyorum
insAllah canım benim Rabbim yüzünü güldürsün inan çok istiyorum dualarımdasin❣
Senden de canım evet ya hep düşünecek bişey buluyoruz insAllah son bekleyişin olur canım çok zor her ay yeni umut yeni hayal kırıklığı ama herşeyin bı vakti var işte biz napsak boş zamanını bekliyor olacak insAllahAllah razı olsun canım benim♥
evet çok hızlı geçiyor zaman sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorumbir yandan ömür geçiyor bir yandan yumurtlama yaklaştı mı?
adet günü yaklaştı mı? Gebelik olabilir mi? Diye diye günler geçiyor...
Evet canım aynen öyle...Senden de canım evet ya hep düşünecek bişey buluyoruz insAllah son bekleyişin olur canım çok zor her ay yeni umut yeni hayal kırıklığı ama herşeyin bı vakti var işte biz napsak boş zamanını bekliyor olacak insAllah❤
Bugün yarın ve ertesi günü değerelendir benceKızlarrrr ovulasyon testim nasıl sizce?
yarın pik olur mu?
Eki Görüntüle 2570397
Nedense çok heyecan yaptım, uyuyamıyorum
Değerlendiricem inşaallah canımBugün yarın ve ertesi günü değerelendir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?