• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MERhaba ben gecen ay ovulsyon kullandım ama hamıle kalamadım ornekler var mı merak edıyorum kullqnıp kacıncı ayda kalınıyor genelde:)

Çok örnek var, kişiden kişiye değişiyor ilk ayda da hamile kalan var, benim gibi aylarca uğraşıp kalamayanda var nasip kısmet :)
AMa takvımle kalmıstım yumırtlama gunlerınde yapmama ragmen nıenolmadıkı ovulasyonuda guzel uyguladım yumurtlama gunlerınındegerlendırdım

Ayy amin inşallah canım yaptığın birsey varmı kendiliğinden mı oldu
Canım bu ay bişey yapmamıştım geçen ay bal çörek otu tarçın kürü yaptım bı önceki ay da klomen+çatlatma iğnesi kullandım o ay olmadı ama etkisi bı kaç ay sürüyor diyorlar belki onlar vesile oldu bilmiyorum cnm keyfine ilişki oldu bu ay ihtimal vermiyorduk tabi ama nasip Rabbim hepimzi ummadığımiz yerden çiçeklendirdi ❣️😍

Canım bu ay bişey yapmamıştım geçen ay bal çörek otu tarçın kürü yaptım bı önceki ay da klomen+çatlatma iğnesi kullandım o ay olmadı ama etkisi bı kaç ay sürüyor diyorlar belki onlar vesile oldu bilmiyorum cnm keyfine ilişki oldu bu ay ihtimal vermiyorduk tabi ama nasip Rabbim hepimzi ummadığımiz yerden çiçeklendirdi ❣️😍
Cok sukur canım bende geçen ay bal tarçın çörek otu yapmıstım insallah bizlerede nasip olur

Kızlar sabah ovulasyon yaptım t diğerinden köyü cıktı şimdi yaptım ikisi aynı renk cıktı bu gece deneyecez tutma ihtimali var mi

Arkadaşlar merhaba ovulasyon testi maalesef işe yaramadı bende başka sıkıntılarım varmış tüp bebek tedavisi ne başladım. Elimde bir sürü ovulasyon testi var , maddi durumu sıkışık veya bulamayan kişilere gönderebilirim

Kızlarrrr ovulasyon testim nasıl sizce?
yarın pik olur mu?
9B55808D-BF25-4ECD-840D-A77FD0ED5EC0.webp
Nedense çok heyecan yaptım, uyuyamıyorum 😂

Back
X