- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
- #12.121
Saol cnm Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllahTebrik ederim canım çok sevindim darısı bizim başımıza

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol cnm Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllahTebrik ederim canım çok sevindim darısı bizim başımıza
Tek değilsin bende de hala bisi yok. bugün adetimin son günü çalışmalara devam. Umarım bizde güzel haberler verebiliriz buradaAyyy canım benim hamilesin Maşaallah barekellah
Nasılsın? Çok sevindim gerçekten
Bir ben kaldım sanırım![]()
İnşaallah canım inşaallahTek değilsin bende de hala bisi yok. bugün adetimin son günü çalışmalara devam. Umarım bizde güzel haberler verebiliriz burada
Çok örnek var, kişiden kişiye değişiyor ilk ayda da hamile kalan var, benim gibi aylarca uğraşıp kalamayanda var nasip kısmet :)MERhaba ben gecen ay ovulsyon kullandım ama hamıle kalamadım ornekler var mı merak edıyorum kullqnıp kacıncı ayda kalınıyor genelde:)
Ben sandımkı obulasyın kullanınca dırek kalıcam:))Çok örnek var, kişiden kişiye değişiyor ilk ayda da hamile kalan var, benim gibi aylarca uğraşıp kalamayanda var nasip kısmet :)
Ahhh keşke öyle olsaydıBen sandımkı obulasyın kullanınca dırek kalıcam:))
AMa takvımle kalmıstım yumırtlama gunlerınde yapmama ragmen nıenolmadıkı ovulasyonuda guzel uyguladım yumurtlama gunlerınındegerlendırdımÇok örnek var, kişiden kişiye değişiyor ilk ayda da hamile kalan var, benim gibi aylarca uğraşıp kalamayanda var nasip kısmet :)
Nasipten öteye geçemiyoruz maalesefAMa takvımle kalmıstım yumırtlama gunlerınde yapmama ragmen nıenolmadıkı ovulasyonuda guzel uyguladım yumurtlama gunlerınındegerlendırdım
Aaa hamilesin masallahh cok sevindimBiliyorum o hissi her karanlığın bı aydınlığı sabahı var Allah in izniyle canım![]()
Çok teşekkür ederim canım saolasin darısı size insAllahAaa hamilesin masallahh cok sevindim
Ayy amin inşallah canım yaptığın birsey varmı kendiliğinden mı olduÇok teşekkür ederim canım saolasin darısı size insAllah![]()
Canım bu ay bişey yapmamıştım geçen ay bal çörek otu tarçın kürü yaptım bı önceki ay da klomen+çatlatma iğnesi kullandım o ay olmadı ama etkisi bı kaç ay sürüyor diyorlar belki onlar vesile oldu bilmiyorum cnm keyfine ilişki oldu bu ay ihtimal vermiyorduk tabi ama nasip Rabbim hepimzi ummadığımiz yerden çiçeklendirdiAyy amin inşallah canım yaptığın birsey varmı kendiliğinden mı oldu
Cok sukur canım bende geçen ay bal tarçın çörek otu yapmıstım insallah bizlerede nasip olurCanım bu ay bişey yapmamıştım geçen ay bal çörek otu tarçın kürü yaptım bı önceki ay da klomen+çatlatma iğnesi kullandım o ay olmadı ama etkisi bı kaç ay sürüyor diyorlar belki onlar vesile oldu bilmiyorum cnm keyfine ilişki oldu bu ay ihtimal vermiyorduk tabi ama nasip Rabbim hepimzi ummadığımiz yerden çiçeklendirdi![]()
İnsAllah canım neyin vesile olacağı bilinmez insAllah sağlıkla nasip olur sana daCok sukur canım bende geçen ay bal tarçın çörek otu yapmıstım insallah bizlerede nasip olur
Bu gece ve sonrasi 2 gun daha mutlaka degerlendirinKızlar sabah ovulasyon yaptım t diğerinden köyü cıktı şimdi yaptım ikisi aynı renk cıktı bu gece deneyecez tutma ihtimali var mi
Bence çok yakın ya da yumurtlama canım değerlendirKızlarrrr ovulasyon testim nasıl sizce?
yarın pik olur mu?
Eki Görüntüle 2570397
Nedense çok heyecan yaptım, uyuyamıyorum![]()