• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba, 7 yıllık evliyim. Eşimle sorunlarımız olduğu için bebek hiç düşünmedik. Çok şükür hallettik artık. Bu ay denemeye başladık. O yüzden çok acemiyim bu konularda. Normalde 26-28 gün aralığında adet oluyorum. Son adet başlangıcım 17 Ağustos. Dün (10.günde) ovulasyon testine başladım. İkinci çizgi iki gündür baya silik. Çarşamba da denemelere başladık. Bayağı heyecan yaptım. Sizce ne zaman koyulaşır? Nette bakıyorum ama her sitede hesaplama farklı çıkıyor 😔 :110:bir de testin adı artımed

Kızlar bu yumurtlama çok stresli bisey ya bende yumurtlamadan emin degilim 9 subattaki sonradan koyulaşmış gibi sanki ama bugün 21. Günüm we yumurtlama göremedim daha adetime 1 hafta war
Kasım - aralık döngüm=27
Aralık - ocak döngüm =28
Ocak- şubat döngüm=29
Emin olamadıgım için 1 hafta daha dewam edicem testlere 😔😔

Kızlar bu yumurtlama çok stresli bisey ya bende yumurtlamadan emin degilim 9 subattaki 11. Gün başlamıştım ilk kez bu testlere bu ay sonradan koyulaşmış gibi sanki ama bugün 21. Günüm we yumurtlama göremedim daha adetime 1 hafta war
Kasım - aralık döngüm=27
Aralık - ocak döngüm =28
Ocak- şubat döngüm=29
Emin olamadıgım için 1 hafta daha dewam edicem testlere 😔😔

Back
X