- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
Yok yok geç değil başla hemen yumurtlamayı erken görürsün bu ay büyük ihtimalle ve sağlıklı olur yumurtaların inşaallahHaftasonu die arayamadim doktoru dün aramak aklıma geldi e pazardı bugün de adetimin 4.günü geç mi kaldm acaba
Tm canım bugün sipariş verdim zaten test 1 tane kalmıştı ne olur ne olmazÇok güzel çıkmış.. pik mi bilemiyoruz ama teste devam etmelisin gibi görünüyor ... hayırlısı ..
hayırlı olsun sende benimle aynısın ... hadi bakalımSon durum bu üç aydır hiç bu kadar net ve çabuk çıkmamıştı hayırlısı artık
canım benim bende senin gibiydim umudunu yitirmeZaten ilaçsız adet olamıyorum bazen 65 günü buluyor adetlerim
İnşallah canım şimdi geldim.eczanedne yokmuş 4bucukta getirtcek kapsül şeklinde olan dimi yanlış almıyorum bi şekli daha varmısYok yok geç değil başla hemen yumurtlamayı erken görürsün bu ay büyük ihtimalle ve sağlıklı olur yumurtaların inşaallah
11 koyu pik gibi.. sonrasında tekrar bir artış olmuş gibi karışık bu baya... ama değerlendirmelerin güzel inşallah tutaarr canım.Merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza cevap verebilirseniz çok sevinirim Bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım. 11 Aralık sabah çift çizgiyi gördüm. 10, 11,12 ve 14 günleri değerlendirdik koyu rengi gördümüz gün çatlama olmuyor dimi
Evet benim de çok kafam karıştı neden böyle tekrar artış olur bilmiyorum çatladığı hangisi acaba?11 koyu pik gibi.. sonrasında tekrar bir artış olmuş gibi karışık bu baya... ama değerlendirmelerin güzle inşallah tutaarr canım.
11 akşamı silikleşmiş gibi.. ama sonrasında tekrar bir artış söz konusu.. gebe olabilir misin yahu ay hadi inşallah bat ne zman peki senin? 27 28 aralık gibi mi?Evet benim de çok kafam karıştı neden böyle tekrar artış olur bilmiyorum çatladığı hangisi acaba?
Merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza cevap verebilirseniz çok sevinirim Bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım. 11 Aralık sabah çift çizgiyi gördüm. 10, 11,12 ve 14 günleri değerlendirdik koyu rengi gördümüz gün çatlama olmuyor dimi
Tahmini 26 aralık Çarşamba günü de doktor progesteron takibi yapacak çatlama oldumu diye11 akşamı silikleşmiş gibi.. ama sonrasında tekrar bir artış söz konusu.. gebe olabilir misin yahu ay hadi inşallah bat ne zman peki senin? 27 28 aralık gibi mi?
11 aralık sabah en koyuyu gördüm akşama biraz daha silikleşti heralde aynı gün akşam çatlama diye düşünüyorum. İnşaallah hayırlısıyla isteyen herkese nasip olurT yi koyu görünce yumurtlama silikleşmeye başlayınca çatlama olduğunu biliyorum canm güzel günleri değerlendirmişsiniz inşAllah nokta atışı olmuştur da güzel sonuçlar da verirsin
11 aralık sabah en koyuyu gördüm akşama biraz daha silikleşti heralde aynı gün akşam çatlama diye düşünüyorum. İnşaallah hayırlısıyla isteyen herkese nasip olur
Yumurtaları besliyor sağlıklı büyümesini ve çatlamasını sağlıyor kullanmak istiyorsan doktorun önermesine gerek yok canımKizlar doktor bu infolic combi yi neye gore veriyor? Bana folik asit olarak sadece folbiol veriyor
Yumurtaları besliyor sağlıklı büyümesini ve çatlamasını sağlıyor kullanmak istiyorsan doktorun önermesine gerek yok canım[/
Canim benim arkadasima adet duzenliyici olarak vermisti
aynen çatlamış.. değerlendirmelere devam :)Selam Kızlar dediğiniz gbi oldu dün yum, bugün çatlamış sanırım silikleşmiş döngümün 20. Günündeym
Aynen devamaynen çatlamış.. değerlendirmelere devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?