Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar birde yumurtlamadan 3 gün sonra falan beyaz yapışkan akıntınız oluyor mu ben o gün test yapıyorum silik olmasına (yumurtlama geçmesine ) rağmen akıntı oluyor bunu yaşayan varmı

81EDFAEF-7746-461A-BEE8-02D353308392.webp
Kızlar 3 gündür bu koyulukta çok silik değil
3 gün önce çift kırmızıyı gördüm şükür ama daha silikleşmedi

Cankm benim doktor hep vajinal ultrason bakıyor Çarşamba sabahı randevum var görürüm inşallah keseyi artık ay çok şükür dış gebelikte böyle düzenli artıyor mu acaba yaaa
Vajinal baktırma derim tehlikeli olabiliyor bu yüzden bebeğini kaybeden çok kişi var canım

Vajinal baktırma derim tehlikeli olabiliyor bu yüzden bebeğini kaybeden çok kişi var canım
Canım valla doktor öyle uygun gördü zararlı olsa bakmaz herhalde bir de benim karnım biraz var belki görmesi zordur bir de vajinalde daha erken gözüküyor diye herhalde

Artik kotu dusunme yaaa... hayirlisiyla her sey duzgun ilerliyor.:KK73:
İnşallah yaaa her şey güzel olsunnnn kucağıma almayı nasip etsinnn Hadi siz de bana yetişin :):)

Canım valla doktor öyle uygun gördü zararlı olsa bakmaz herhalde bir de benim karnım biraz var belki görmesi zordur bir de vajinalde daha erken gözüküyor diye herhalde

İnşallah yaaa her şey güzel olsunnnn kucağıma almayı nasip etsinnn Hadi siz de bana yetişin :):)
Aynen fazla olmaz aramizda insallahh :))) gununden once geliyorlar genelde...

Kızlar birde yumurtlamadan 3 gün sonra falan beyaz yapışkan akıntınız oluyor mu ben o gün test yapıyorum silik olmasına (yumurtlama geçmesine ) rağmen akıntı oluyor bunu yaşayan varmı
Benimde 3 gün geçti oldu bugünde vardı beyaz parlak yapışkan gibi az ama

Back
X