- 24 Ekim 2018
- 438
- 539
- 23
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
Bende 27.gun görmüştüm:)Pkoluyum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 27.gun görmüştüm:)Pkoluyum
Çok güzel artmış canım 2-3 güne görürsün keseyi Allah’ın izniyleKızlarrr ben bugün dayanamadım kan verdim yine >1349 çıktı bu başındaki ne ola ki değerim artmış ama dimi :)
Cankm benim doktor hep vajinal ultrason bakıyor Çarşamba sabahı randevum var görürüm inşallah keseyi artık ay çok şükür dış gebelikte böyle düzenli artıyor mu acaba yaaaÇok güzel artmış canım 2-3 güne görürsün keseyi Allah’ın izniyle![]()
Masallah canim katlanarak artsin insallah..darisi basimiza:)Kızlarrr ben bugün dayanamadım kan verdim yine >1349 çıktı bu başındaki ne ola ki değerim artmış ama dimi :)
Vajinal baktırma derim tehlikeli olabiliyor bu yüzden bebeğini kaybeden çok kişi var canımCankm benim doktor hep vajinal ultrason bakıyor Çarşamba sabahı randevum var görürüm inşallah keseyi artık ay çok şükür dış gebelikte böyle düzenli artıyor mu acaba yaaa
Silikleşir zamanla bence yapmaya devam etEki Görüntüle 2216387
Kızlar 3 gündür bu koyulukta çok silik değil
3 gün önce çift kırmızıyı gördüm şükür ama daha silikleşmedi
Artik kotu dusunme yaaa... hayirlisiyla her sey duzgun ilerliyor.Cankm benim doktor hep vajinal ultrason bakıyor Çarşamba sabahı randevum var görürüm inşallah keseyi artık ay çok şükür dış gebelikte böyle düzenli artıyor mu acaba yaaa
Yumurtam çatladı ama demi canım ? Yani şimdiden sonra değerlendirmeme gerek var mi ?Silikleşir zamanla bence yapmaya devam et
Yumurtam çatladı ama demi canım ? Yani şimdiden sonra değerlendirmeme gerek var mi ?Siliklesene kadar devam
Canım valla doktor öyle uygun gördü zararlı olsa bakmaz herhalde bir de benim karnım biraz var belki görmesi zordur bir de vajinalde daha erken gözüküyor diye herhaldeVajinal baktırma derim tehlikeli olabiliyor bu yüzden bebeğini kaybeden çok kişi var canım
İnşallah yaaa her şey güzel olsunnnn kucağıma almayı nasip etsinnn Hadi siz de bana yetişin :):)Artik kotu dusunme yaaa... hayirlisiyla her sey duzgun ilerliyor.![]()
Aynen fazla olmaz aramizda insallahh :))) gununden once geliyorlar genelde...Canım valla doktor öyle uygun gördü zararlı olsa bakmaz herhalde bir de benim karnım biraz var belki görmesi zordur bir de vajinalde daha erken gözüküyor diye herhalde
İnşallah yaaa her şey güzel olsunnnn kucağıma almayı nasip etsinnn Hadi siz de bana yetişin :):)
Canım gözün aysın:) inşallah en kısa zamanda keseyi de görürsünKızlarrr ben bugün dayanamadım kan verdim yine >1349 çıktı bu başındaki ne ola ki değerim artmış ama dimi :)
Canim benim genel olarak butun vitaminlerim dusuk yaa belki o yuzden yaziyorlarArdnlina canim folik asidin cok mu dusuk acaba folbiolde 5mg var cok yani devletin karsiladigi bir ilac o folic1 verdiler bana o da devlet hast. doktoru fakat recete etmedi.. onu kullaniyorum ben..
Ay aminnn inşallaahhhCanım gözün aysın:) inşallah en kısa zamanda keseyi de görürsün
Benimkide geçen ay öle olmuştu canım.zor silikleşmiştiEki Görüntüle 2216387
Kızlar 3 gündür bu koyulukta çok silik değil
3 gün önce çift kırmızıyı gördüm şükür ama daha silikleşmedi
Benimde 3 gün geçti oldu bugünde vardı beyaz parlak yapışkan gibi az amaKızlar birde yumurtlamadan 3 gün sonra falan beyaz yapışkan akıntınız oluyor mu ben o gün test yapıyorum silik olmasına (yumurtlama geçmesine ) rağmen akıntı oluyor bunu yaşayan varmı
Sağlıklı yumurta değil o zamanBenimkide geçen ay öle olmuştu canım.zor silikleşmişti![]()