- 25 Haziran 2019
- 477
- 219
- 53
- 28
- Konu Sahibi Ayseee1987
Canım benimde gecikti akşam test yaptım silik çizgi bile yokBu ay hesap biraz karıştı ama 2-3 gün geçti sanırım. Olsa hemen çıkardı böyle 3 saat sonra değil![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benimde gecikti akşam test yaptım silik çizgi bile yokBu ay hesap biraz karıştı ama 2-3 gün geçti sanırım. Olsa hemen çıkardı böyle 3 saat sonra değil![]()
Canım spermlerin de tüpere ulaşması belli bi saati alıyor. Madem eşinin sperm değerleri düşük, Ben senin yerinde olsam, en az 2 günlük cinsel perhiz yapardım ve pikten 12-15 saat sonra ilişki yaşardım. Ve bunun ertesi günüde değerlendirirdim.
Pff ben varya bu ay tam 8 kere gebelik testi yapmışım koymuşum kenara ya bununla yuzlesince kendime cok kızdım. Yok iki saat sonra ikinci cizgi çıkmış falan ne kadar saçmaladım, gebelik varsa ilk dakikalarda çıkar zaten veya varsa adet geçtikten sonra test yap böyle bin tane test yapınca noluyo yani erkenden öğrenmesem sanki hakkımı kaybetmis olcam. Daha 4. Aydan bu kadar kafama takmam hic normal degil..Canım benimde gecikti akşam test yaptım silik çizgi bile yok![]()
Haklısın ilk aylardan takma benim 2 sene oldu bende öyle takiyodum olmadı en son tüp bebek yaptım düşünmekten o bile tutmadı şimdiden kendini frenlePff ben varya bu ay tam 8 kere gebelik testi yapmışım koymuşum kenara ya bununla yuzlesince kendime cok kızdım. Yok iki saat sonra ikinci cizgi çıkmış falan ne kadar saçmaladım, gebelik varsa ilk dakikalarda çıkar zaten veya varsa adet geçtikten sonra test yap böyle bin tane test yapınca noluyo yani erkenden öğrenmesem sanki hakkımı kaybetmis olcam. Daha 4. Aydan bu kadar kafama takmam hic normal degil..
Bir kere tüp bebek denedin diye illa tüp bebekle olcak diye bir kural yok insallah hic beklemediğimiz anda nasip olur anne olmak, Rabbim gönlümüze göre versinHaklısın ilk aylardan takma benim 2 sene oldu bende öyle takiyodum olmadı en son tüp bebek yaptım düşünmekten o bile tutmadı şimdiden kendini frenle
Yumurta çatladı mı emin olamadım, ayın 5 6 ve 7sinde birlikte olduk 7sinde öğlen piki gördüm ama 8inde birlikte olmadık sanırım kaçırdım çatlamayı??Canım 2. Testi yapmak için yarın sabah idrarını beklemem lazım . Nasıl kanda çıkmadı ki olabilir mi öyle birşey? Adete kaç gün varken kan testi yaptın da çıkmadı canım?
İnşallah canımBir kere tüp bebek denedin diye illa tüp bebekle olcak diye bir kural yok insallah hic beklemediğimiz anda nasip olur anne olmak, Rabbim gönlümüze göre versin
Kaçırmış sayılmazsın. Gayet iyi günler değerlendirmişsiniz. Tabii 8indede değerlendirseydiniz daha iyiydi ama bu durumda da asla kaçırmış sayılmıyorsunuz.Yumurta çatladı mı emin olamadım, ayın 5 6 ve 7sinde birlikte olduk 7sinde öğlen piki gördüm ama 8inde birlikte olmadık sanırım kaçırdım çatlamayı??
8ini de değerlendirdikKaçırmış sayılmazsın. Gayet iyi günler değerlendirmişsiniz. Tabii 8indede değerlendirseydiniz daha iyiydi ama bu durumda da asla kaçırmış sayılmıyorsunuz.
Normalde olmayan birşeyse inan bişey diyemem, ama yumurta çatlarken bazı kişilerde kanama olıyormuş diye duymuştum.8ini de değerlendirdikama ilişkiden sonra lavaboya gittiğimde 1 Damla kırmızı kan geldi sonrasında meni akınca azcık pembe geldi peçeteye. Acaba çatlama kanaması mı oldu? Daha önce böyle bişey yaşamamıştım, 4 gün üstüste ilişkiden kaynaklı olabilir mi?
Evet ilk defa başıma böyle bişey geliyor ama dediğim gibi 2 Damla kan sadece, sonra bidaha gelmedi hiç.umarım ters bişey değildir. Peki döllenme olsaydı o şekilde kan gelmezdi heralde değil mi? Hamile olmadığıma yoruyorum bu durumuNormalde olmayan birşeyse inan bişey diyemem, ama yumurta çatlarken bazı kişilerde kanama olıyormuş diye duymuştum.
Hiç bir fikrim yok canımPeki döllenme olsaydı o şekilde kan gelmezdi heralde değil mi?
Evet yerleşme kanaması olmadığı kesin 12. Günde. Sabahtan beri sol yumurtalıkta kramp tarzında batmalar var geçmedi bi türlü, çatlama mı devam ediyor acaba?Hiç bir fikrim yok canımama yerleşme kanaması adet tarihine 4-5 gün kala bi kanaması fakat belkide yumurtayla sperm buluştuğunda senin vücudun o şekilde tepki vermiştir, herşey olabilir bilemiyoruz, bunu öğrenmek için beklememiz gerekiyor
![]()
Belkide spermle yumurta gerçekten o mucize buluşmasını yapmıştırEvet yerleşme kanaması olmadığı kesin 12. Günde. Sabahtan beri sol yumurtalıkta kramp tarzında batmalar var geçmedi bi türlü, çatlama mı devam ediyor acaba?
Canım benimde gecikti akşam test yaptım silik çizgi bile yok![]()
Pff ben varya bu ay tam 8 kere gebelik testi yapmışım koymuşum kenara ya bununla yuzlesince kendime cok kızdım. Yok iki saat sonra ikinci cizgi çıkmış falan ne kadar saçmaladım, gebelik varsa ilk dakikalarda çıkar zaten veya varsa adet geçtikten sonra test yap böyle bin tane test yapınca noluyo yani erkenden öğrenmesem sanki hakkımı kaybetmis olcam. Daha 4. Aydan bu kadar kafama takmam hic normal degil..
Selam canım hala adet olmadım test de sanırım dün yaptım yine negatifti, yapmicam artık adet olurum zaten arada böyle gecikir. Ben vajinal enfeksiyonla uğraşıyorum, yanma kaşıntı koku vs yok ama sürekli akıntı oluyo kesik kesik, sarımsı renkte, sürekli dogal sirkeyle temizliyorum falanKızlar son durumlarınız nedir? İkinizide Merak ettim. İkinizde gecikme yaşadınız.
Gereksiz06 canım ben ilk aydan itibaren böyle heyecanlıydım, bukadar kafamıza takmamızın normal olmadığını bile bile hepimiz takıyoruz, demekki sonuç olarak aslında bu durum normal çünkü bunu hepimiz yapıyoruz, kendine kızmaktan vazgeç
![]()
Bende test yaptım negatif adet olmadım olcak gibi her an ama açık kahveli geliyoKızlar son durumlarınız nedir? İkinizide Merak ettim. İkinizde gecikme yaşadınız.
Gereksiz06 canım ben ilk aydan itibaren böyle heyecanlıydım, bukadar kafamıza takmamızın normal olmadığını bile bile hepimiz takıyoruz, demekki sonuç olarak aslında bu durum normal çünkü bunu hepimiz yapıyoruz, kendine kızmaktan vazgeç
![]()
Normalmi bu gecikme sende hep oluyormuydu yani?Bende test yaptım negatif adet olmadım olcak gibi her an ama açık kahveli geliyo
Gebeliklerde pik oluyormuş canımKızlar adetim 1 gün gecikti ve lh testi yaptım böyle çıktı