• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi Silikleşme Zamanı Nasıl Olmalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım spermlerin de tüpere ulaşması belli bi saati alıyor. Madem eşinin sperm değerleri düşük, Ben senin yerinde olsam, en az 2 günlük cinsel perhiz yapardım ve pikten 12-15 saat sonra ilişki yaşardım. Ve bunun ertesi günüde değerlendirirdim.
F30810BD-1AB2-42B7-A65F-525A623D32FC.webp

Merhaba 14.gün geceden sonra pik oluştu tehlikeye atmamam için 8 saat ardışık testler yaptım 15.gün akşam değerlendirme yaptık. Doğru yapmışım dimi ? Kafam çok karıştı

Canım benimde gecikti akşam test yaptım silik çizgi bile yok ☹️
Pff ben varya bu ay tam 8 kere gebelik testi yapmışım koymuşum kenara ya bununla yuzlesince kendime cok kızdım. Yok iki saat sonra ikinci cizgi çıkmış falan ne kadar saçmaladım, gebelik varsa ilk dakikalarda çıkar zaten veya varsa adet geçtikten sonra test yap böyle bin tane test yapınca noluyo yani erkenden öğrenmesem sanki hakkımı kaybetmis olcam. Daha 4. Aydan bu kadar kafama takmam hic normal degil..

Pff ben varya bu ay tam 8 kere gebelik testi yapmışım koymuşum kenara ya bununla yuzlesince kendime cok kızdım. Yok iki saat sonra ikinci cizgi çıkmış falan ne kadar saçmaladım, gebelik varsa ilk dakikalarda çıkar zaten veya varsa adet geçtikten sonra test yap böyle bin tane test yapınca noluyo yani erkenden öğrenmesem sanki hakkımı kaybetmis olcam. Daha 4. Aydan bu kadar kafama takmam hic normal degil..
Haklısın ilk aylardan takma benim 2 sene oldu bende öyle takiyodum olmadı en son tüp bebek yaptım düşünmekten o bile tutmadı şimdiden kendini frenle

Haklısın ilk aylardan takma benim 2 sene oldu bende öyle takiyodum olmadı en son tüp bebek yaptım düşünmekten o bile tutmadı şimdiden kendini frenle
Bir kere tüp bebek denedin diye illa tüp bebekle olcak diye bir kural yok insallah hic beklemediğimiz anda nasip olur anne olmak, Rabbim gönlümüze göre versin

Canım 2. Testi yapmak için yarın sabah idrarını beklemem lazım . Nasıl kanda çıkmadı ki olabilir mi öyle birşey? Adete kaç gün varken kan testi yaptın da çıkmadı canım?
Yumurta çatladı mı emin olamadım, ayın 5 6 ve 7sinde birlikte olduk 7sinde öğlen piki gördüm ama 8inde birlikte olmadık sanırım kaçırdım çatlamayı??

Eklentiler

• DSC_2151.webp
    DSC_2151.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 45
Yumurta çatladı mı emin olamadım, ayın 5 6 ve 7sinde birlikte olduk 7sinde öğlen piki gördüm ama 8inde birlikte olmadık sanırım kaçırdım çatlamayı??
Kaçırmış sayılmazsın. Gayet iyi günler değerlendirmişsiniz. Tabii 8indede değerlendirseydiniz daha iyiydi ama bu durumda da asla kaçırmış sayılmıyorsunuz.

Kaçırmış sayılmazsın. Gayet iyi günler değerlendirmişsiniz. Tabii 8indede değerlendirseydiniz daha iyiydi ama bu durumda da asla kaçırmış sayılmıyorsunuz.
8ini de değerlendirdik 😊 ama ilişkiden sonra lavaboya gittiğimde 1 Damla kırmızı kan geldi sonrasında meni akınca azcık pembe geldi peçeteye. Acaba çatlama kanaması mı oldu? Daha önce böyle bişey yaşamamıştım, 4 gün üstüste ilişkiden kaynaklı olabilir mi?

8ini de değerlendirdik 😊 ama ilişkiden sonra lavaboya gittiğimde 1 Damla kırmızı kan geldi sonrasında meni akınca azcık pembe geldi peçeteye. Acaba çatlama kanaması mı oldu? Daha önce böyle bişey yaşamamıştım, 4 gün üstüste ilişkiden kaynaklı olabilir mi?
Normalde olmayan birşeyse inan bişey diyemem, ama yumurta çatlarken bazı kişilerde kanama olıyormuş diye duymuştum.

Normalde olmayan birşeyse inan bişey diyemem, ama yumurta çatlarken bazı kişilerde kanama olıyormuş diye duymuştum.
Evet ilk defa başıma böyle bişey geliyor ama dediğim gibi 2 Damla kan sadece, sonra bidaha gelmedi hiç.umarım ters bişey değildir. Peki döllenme olsaydı o şekilde kan gelmezdi heralde değil mi? Hamile olmadığıma yoruyorum bu durumu

Peki döllenme olsaydı o şekilde kan gelmezdi heralde değil mi?
Hiç bir fikrim yok canım 🤷🏻‍♀️ ama yerleşme kanaması adet tarihine 4-5 gün kala bi kanaması fakat belkide yumurtayla sperm buluştuğunda senin vücudun o şekilde tepki vermiştir, herşey olabilir bilemiyoruz, bunu öğrenmek için beklememiz gerekiyor😍

Hiç bir fikrim yok canım 🤷🏻‍♀️ ama yerleşme kanaması adet tarihine 4-5 gün kala bi kanaması fakat belkide yumurtayla sperm buluştuğunda senin vücudun o şekilde tepki vermiştir, herşey olabilir bilemiyoruz, bunu öğrenmek için beklememiz gerekiyor😍
Evet yerleşme kanaması olmadığı kesin 12. Günde. Sabahtan beri sol yumurtalıkta kramp tarzında batmalar var geçmedi bi türlü, çatlama mı devam ediyor acaba?

Evet yerleşme kanaması olmadığı kesin 12. Günde. Sabahtan beri sol yumurtalıkta kramp tarzında batmalar var geçmedi bi türlü, çatlama mı devam ediyor acaba?
Belkide spermle yumurta gerçekten o mucize buluşmasını yapmıştır 😊 sen çalışmalarını yap, anormal ağrın sızın yoksa şimdi gitme doktora, bekle bence.

Canım benimde gecikti akşam test yaptım silik çizgi bile yok ☹️

Kızlar son durumlarınız nedir? İkinizide Merak ettim. İkinizde gecikme yaşadınız.
Gereksiz06 Gereksiz06 canım ben ilk aydan itibaren böyle heyecanlıydım, bukadar kafamıza takmamızın normal olmadığını bile bile hepimiz takıyoruz, demekki sonuç olarak aslında bu durum normal çünkü bunu hepimiz yapıyoruz, kendine kızmaktan vazgeç :KK68:

Kızlar son durumlarınız nedir? İkinizide Merak ettim. İkinizde gecikme yaşadınız.
Gereksiz06 Gereksiz06 canım ben ilk aydan itibaren böyle heyecanlıydım, bukadar kafamıza takmamızın normal olmadığını bile bile hepimiz takıyoruz, demekki sonuç olarak aslında bu durum normal çünkü bunu hepimiz yapıyoruz, kendine kızmaktan vazgeç :KK68:
Selam canım hala adet olmadım test de sanırım dün yaptım yine negatifti, yapmicam artık adet olurum zaten arada böyle gecikir. Ben vajinal enfeksiyonla uğraşıyorum, yanma kaşıntı koku vs yok ama sürekli akıntı oluyo kesik kesik, sarımsı renkte, sürekli dogal sirkeyle temizliyorum falan 🙁

Bende test yaptım negatif adet olmadım olcak gibi her an ama açık kahveli geliyo

Kızlar adetim 1 gün gecikti ve lh testi yaptım böyle çıktı

Eklentiler

• 9FBF94D0-6A1C-4AEB-B7AD-79A884705A55.webp
    9FBF94D0-6A1C-4AEB-B7AD-79A884705A55.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 34
Back
X