• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi Silikleşme Zamanı Nasıl Olmalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaa canımmm tşk ederim çok iyisin😘okadar vitamin aldım, newlifeomega3 aldım hiçbirini içemedim eşime iç dedim 😊
Keşke korkularını yenip içmeyi denesen. Benim ablamın kızıda hapı yutamazdı, piskolojik olarak rahatlattım onu hapı en geriye koy ve düşünki yemek yedin ve üstüne su içiyorsun aynen öyle yap hiç hapı düşünme dedim ve başardı. Sende yapabilirsin.😁🥰🥰

Kızlar ben doktordan geldim şimdi,
Kıbrısta Tüp bebek merkezi Halil İbrahim Tekin (HİT MERKEZİ) olarak geçiyor. Duydunuz mu bu doktoru?
Bütün tahlillerimi gösterdim durumunuz tüp bebek gibi durmuyor dedi Aşılma yapacak bu ay, 4 çeşit hap verdi 🤷‍♀️
Sperm dna hasar testi kıbrısta yok muş. Ona gerek yok dedi.
Siz Kıbrıs'ta mi yasiyorsunuz ?bu arada bu güzel haber tüp bebeğe gerek kalmadan inşallah gebelik oluşur neye göre aşılama önerdi canim

Siz Kıbrıs'ta mi yasiyorsunuz ?bu arada bu güzel haber tüp bebeğe gerek kalmadan inşallah gebelik oluşur neye göre aşılama önerdi canim
Evet canım ben kıbrıslıyım. Eşinizin sperm değerleri yada sizin hormon testlerinizde ve rahim filminizde hiç bir sıkıntı gözükmüyor, ya normal devam edin bekleyin ama 2 seneyi geçmiş, Aşılmadan sonuç alamadım demek için en az 3 kere yapmak lazım dedi.

Evet canım ben kıbrıslıyım. Eşinizin sperm değerleri yada sizin hormon testlerinizde ve rahim filminizde hiç bir sıkıntı gözükmüyor, ya normal devam edin bekleyin ama 2 seneyi geçmiş, Aşılmadan sonuç alamadım demek için en az 3 kere yapmak lazım dedi.
Verdiği ilaçlar hormon ilaçları değilmi, famera ve dhea?

Verdiği ilaçlar hormon ilaçları değilmi, famera ve dhea?
Femara yı 5 gün değil, sadece 3 gün kullanacam, dhea yada olası dhea düşük hormon düzeylerinin bir sonucu olan cinsel işlev bozuklukları varsa hafifletmeye yardımcı olması için 5-6 gün kullanacam. Bu ilaç benimde hoşuma gitmedi ama 🤷🏻‍♀️

IMG_20201105_140314.webp

Sanki bunda daha belirgin çıkmış. Adet tarihin yarınmıydı?
Benim adet tarihi bu ay karıştı. Normalde pik olduktan 14-15 gün sonra olurum. Bu ayki testler de tam pik olmadi ama bi 19unda bi de 23 ünde epey koyulasti. 19unu baz alırsak adet tarihi dün veya bugün. 23unu baz alirsak da 2 gün falan var bilmiyorum ama akıntım 19undan bir iki gün önce geldi. Çıkamadım içinden hadi sen çık 😁

Benim adet tarihi bu ay karıştı. Normalde pik olduktan 14-15 gün sonra olurum. Bu ayki testler de tam pik olmadi ama bi 19unda bi de 23 ünde epey koyulasti. 19unu baz alırsak adet tarihi dün veya bugün. 23unu baz alirsak da 2 gün falan var bilmiyorum ama akıntım 19undan bir iki gün önce geldi. Çıkamadım içinden hadi sen çık 😁
2 gün önce gelen akıntı sölülmediyse, acaba kan testi mi yapsan :KK64:
Ama zaten ben senin testlerinde 23ü pik görmüştüm hatırlıyorum 😊 bekle 2 gün daha, hala umut var. Bazılarının idrar testi anca adet günü pozitif oluyor. Hadi inşallah kız 🥰

2 gün önce gelen akıntı sölülmediyse, acaba kan testi mi yapsan :KK64:
Ama zaten ben senin testlerinde 23ü pik görmüştüm hatırlıyorum 😊 bekle 2 gün daha, hala umut var. Bazılarının idrar testi anca adet günü pozitif oluyor. Hadi inşallah kız 🥰
19undan önceki normal yumurtlama akıntısıydi o yüzden 19unu pik saydim ama bilmiyorum canım yaa bosa umutlanmak istemiyorum hamile olsam coook belirsiz de olsa ilk dakikalarda çıkardı. Bi ay daha böyle olmuştu sonradan çıkmıştı ikinci cizgi

19undan önceki normal yumurtlama akıntısıydi o yüzden 19unu pik saydim ama bilmiyorum canım yaa bosa umutlanmak istemiyorum hamile olsam coook belirsiz de olsa ilk dakikalarda çıkardı. Bi ay daha böyle olmuştu sonradan çıkmıştı ikinci cizgi
Evet ama yinede umutsuz olma. Bekleyip göreceğiz. :KK68:

Evet öncekinden daha belirgin canım kesin kan vermen lazım bence 😍
Yok canım ya 2-3 saat sonra çıkıyo benim nedense. Sonra da adet oluyorum daha önce de oldu böyle. Aksam üzeri başka markayla yaptim yine ilk 1 saat yoktu sonra gördüm yine çıkmış çok silik.. nedenini çözemiyorum, kimyasal olsa bile daha erken çıkardı ikinci çizgi

Yok canım ya 2-3 saat sonra çıkıyo benim nedense. Sonra da adet oluyorum daha önce de oldu böyle. Aksam üzeri başka markayla yaptim yine ilk 1 saat yoktu sonra gördüm yine çıkmış çok silik.. nedenini çözemiyorum, kimyasal olsa bile daha erken çıkardı ikinci çizgi
Bende anlamıyorum benimde bazen öyle çıkıyor ama mesela aynı test markasıyla başka ay yaptığımda kaç saat geçerse geçsin biseh cikmiyo bende kimyasal geçirdiğimi düşünüyorum sürekli

Bende anlamıyorum benimde bazen öyle çıkıyor ama mesela aynı test markasıyla başka ay yaptığımda kaç saat geçerse geçsin biseh cikmiyo bende kimyasal geçirdiğimi düşünüyorum sürekli
Bilmiyorumki bizim beta hcg hep 3-4 lerde seyrediyosa belki de ondan

Back
X