- 25 Haziran 2019
- 477
- 219
- 53
- 28
- Konu Sahibi Ayseee1987
Yarın değişir belki benimde öyle oluyo hepBenim ovu testi yine temiz çıktı 2.çizgi hiç yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın değişir belki benimde öyle oluyo hepBenim ovu testi yine temiz çıktı 2.çizgi hiç yok
İnşallah birşey çıkmaz canım ya, çok geçmiş olsun. Sen elinden geleni yap bol c vitamini ver.Hayırlısı canım önümüzdeki aylara bakıcaz artıkeşimde virüs belirtileri var bugün öğlenden beri, onunla uğraşıyorum, evde onu izole ettik, bitkisel biseyler vitaminler falan ayarladım, dün üşüttüm ondan böyleyim diyo ben virüslü muamelesi yapıyorum, yarın da devam ederse teste gidecek
Evet sen söylemiştin haklısın. Birazda araştırma yaptım çok doğru, sperm sayısı hareketi iyi ama spermin dna hasardan dolayı tüp bebek tutmayanlar bile var. Kesinlikle 2 güne kadar yaptırıp sonucu görmek istiyorum.Evet onu ben demiştim canım mesela eşimin sperm sayısı 195 milyon hareketlilik iyi ama olabilir yani döllenme olmadığı için doktor supelendi mesela bizden yaptırın dedi bugun yarın sonuç çıkar yazarım yine buraya
Aynen canm vitamini fulledik bakalım yarın test yaptırır ins. Benim de bacaklarim ağrıyo bu benim için adet belirtisi ve bat geldi zaten ama insanın aklına yinede acaba virüs mü diye geliyoİnşallah birşey çıkmaz canım ya, çok geçmiş olsun. Sen elinden geleni yap bol c vitamini ver.
Canım dün yapıldı çok şükür 14 yumurtadan 12sine işlem yapıldı, bugün aradılar 9u döllenmişeczhnm seni merak ettim canım, aşılma yapacaktın ama yumurtalıkların fazla uyarıldı için doktorun tüp bebek demişti
yumurta toplamı işlemi yapılacaktı, yapıldı mı?
![]()
İnşallah pozitifi görmen nasip olur canimm nerede yaptırdın tüp bebkCanım dün yapıldı çok şükür 14 yumurtadan 12sine işlem yapıldı, bugün aradılar 9u döllenmişcuma transfer olacak sanırım
![]()
Ayyy hadi inşallah canım yaCanım dün yapıldı çok şükür 14 yumurtadan 12sine işlem yapıldı, bugün aradılar 9u döllenmişcuma transfer olacak sanırım
![]()
Teşekkür ederim canım inşallahİnşallah pozitifi görmen nasip olur canimm nerede yaptırdın tüp bebk
Yaa canım beni çok teşekkür ederim gerçekten de öyle olduAyyy hadi inşallah canım ya
Ne beklerken ne oldu. Senin adına inan çok mutlu oldum. Gelişmelerden haberdar et bizi. Allahım o güzel günlerini bu ay göstersin sana inşallah
Çok heyecanlı endişeli günler geçiriyorsundur şimdi, Allah beklediğin mucizeyi inşallah verir canım![]()
Yaa ne güzel canm umut olmuştur sana. İnşallah ilk denemede olur aşılamadaKızlar ben doktordan geldim şimdi,
Kıbrısta Tüp bebek merkezi Halil İbrahim Tekin (HİT MERKEZİ) olarak geçiyor. Duydunuz mu bu doktoru?
Bütün tahlillerimi gösterdim durumunuz tüp bebek gibi durmuyor dedi Aşılma yapacak bu ay, 4 çeşit hap verdi
Sperm dna hasar testi kıbrısta yok muş. Ona gerek yok dedi.
Evet aynen umut oldu. Aslında sonraki ay aşılma yapacaktım, ben sadece bilgi almak için gitmiştim dna hasar testi hakkında,ama resmen beni konşarak aşılmaya ikna ettilerYaa ne güzel canm umut olmuştur sana. İnşallah ilk denemede olur aşılamada![]()
İyi olmuş bir an önce olsun kafanda büyütmeye zaman kalmasınEvet aynen umut oldu. Aslında sonraki ay aşılma yapacaktım, ben sadece bilgi almak için gitmiştim dna hasar testi hakkında,ama resmen beni konşarak aşılmaya ikna ettilerözellikle asistanı çok ilgilendi.
2 ay önce 1. aşılmamı yapmıştım ama çok ağrılı sancılı geçmişti, mesane dolu değildi bu yüzden rahim ağzı yan duruyordu, işlem sırasında da rahim ağzını düzeltme işlemi yaptığı için kanama olmuştu, o kanamada spermleri bozmuş olma ihtimali büyüktü, ve umudum yoktu negatif sonuç almıştım.İyi olmuş bir an önce olsun kafanda büyütmeye zaman kalmasın![]()
İnsallah isinin ehli düzgün bi doktordur canım kolayca yapılır. Eşine o zamana kadar bolca ceviz badem fındık fıstık yedir keçiboynuzu özü içir, senin zaten ilacın çok2 ay önce 1. aşılmamı yapmıştım ama çok ağrılı sancılı geçmişti, mesane dolu değildi bu yüzden rahim ağzı yan duruyordu, işlem sırasında da rahim ağzını düzeltme işlemi yaptığı için kanama olmuştu, o kanamada spermleri bozmuş olma ihtimali büyüktü, ve umudum yoktu negatif sonuç almıştım.
Bu doktora anlattım bunu, nasıl mesane boşken aşılma yapmaya çalışmış ki dedi![]()
2 ay önce 1. aşılmamı yapmıştım ama çok ağrılı sancılı geçmişti, mesane dolu değildi bu yüzden rahim ağzı yan duruyordu, işlem sırasında da rahim ağzını düzeltme işlemi yaptığı için kanama olmuştu, o kanamada spermleri bozmuş olma ihtimali büyüktü, ve umudum yoktu negatif sonuç almıştım.
Bu doktora anlattım bunu, nasıl mesane boşken aşılma yapmaya çalışmış ki dedi
İmom tBlet olarak büyükmü bendede büyük tabletlere karşı korkum var içemiyorum sevmediğim bir huy bu yüzden ilaçta kullanamıyomEvet canım bu 4 ilacı kullanıyorum bugün(adetin 2. Günü)başladım.
Eki Görüntüle 2715398