• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi Silikleşme Zamanı Nasıl Olmalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır canım bu şimdiki testin pik değil. Fakat 1 hafta içinde normal şartlarda daha çok silikleşmesi gerekiyormuş. Koyu giderse gebelik olabilir dediler, benimde hep böyle koyuydu ama test yaptım negatif, yarın bat günüm.
İnşallah rabbim hayırlısını verir inşallah
Bende bu ay rahim filmi çekilmiştim 20 gün önce
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏻

Aynı şeyleri yaşıyoruz bazen tam.olmasi gereken gün olmuyo sinirimden ağlıyorum gizlice

E biliyorsun evde çalışma yapacan, ne diye o saate kadar kaldın misafirlikte :KK20: 😂

kayınvalidemlerle annemlere davetliydik haliyle ev sahibi sayıldığım için erkenden kalkamadım 😒

az bi gün değil ki canım 3-4 gün üst üste adamlar da zorlanıyor bence. Kdın hwr tüelü yapıyor de erkek yorgun oluyor stresli oluyor illa günü gününü tutmuyor.

Eğer Bu normal adet döngülerinde olmayan birşeyse, bana güzel bişeyler olabilme ihtimalini anımsatıyor 😁
Üzgünüm ama bu enfeksiyon belirtisi 🤦 aynısı bende de var cok araştırdım enfeksiyon veya mantar tarzı bişey büyük ihtimal. Hatta ben evlenmeden hemen önce de böyle akıntım oluyodu dr gittim bisuru antibiyotik ilac vs verdi o şekilde geçti

Böyle testim yumurtalıklarımda da ağrı var adet olacakmış gibi

Eklentiler

• 7421F17D-9369-406E-85A1-90A64407E137.webp
    7421F17D-9369-406E-85A1-90A64407E137.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 62
İyi de ben adetimin 21.gününde yumurtlama görmüştüm bugün adetimin 28.günü 😳
Koyulasma devam edecek mi bakalim teste devam et, bat yaklasirken ovulasyon testinin koyu devam etmesi gebelik belirtisi oluyo çoğunlukla. İnşallah diyelim. Bu ay Ayseee1987 Ayseee1987 de öyle oldu gerci negatifti ama, bekleyip görelim seninkini

Üzgünüm ama bu enfeksiyon belirtisi 🤦 aynısı bende de var cok araştırdım enfeksiyon veya mantar tarzı bişey büyük ihtimal. Hatta ben evlenmeden hemen önce de böyle akıntım oluyodu dr gittim bisuru antibiyotik ilac vs verdi o şekilde geçti
Ama kokulu falan değil canım bide enfeksiyon yeşil sarı falan oluyomus kötü kokuyomus

Ama kokulu falan değil canım bide enfeksiyon yeşil sarı falan oluyomus kötü kokuyomus
İnternetten araştır canım beyaz süt kesiği kokusuz akıntı için de enfeksiyon yaziyo, cesitleri oluyomus. Daha dün sabah saatlerce araştırdım başıma gelince. Sirkeli suyla yıkamaya başladım her tuvalet sonrası. İşe yarıyor gibi

İnternetten araştır canım beyaz süt kesiği kokusuz akıntı için de enfeksiyon yaziyo, cesitleri oluyomus. Daha dün sabah saatlerce araştırdım başıma gelince. Sirkeli suyla yıkamaya başladım her tuvalet sonrası. İşe yarıyor gibi

Kızlar bahsettiğiniz akıntı bu mu (Fotoyu internetten buldum)
Screenshot_20201102-233440_Google.webp

Bu akıntı hamilelerde de olur ve yumurtlamadan sonra birçok kişide olur kokusuz beyaz bir akıntı. Asıl maksadı vajinayı korumak. Ve bende zaten yumurtlamadan sonra genelde bu akıntı olur, (yumurtlamadan önce olmaz). Ve doktora ben bunu sormuştum doktorda bu iyi birşey vajinanın ph dengesini koruyor, vajina kendini bu şekilde koruyor mikrop, enfeksiyon kapmamak için kendi savunmasını yapıyor, vücudumuz çok akıllıdır, v.s şeklinde anlatmıştı. (Peynir gibi akıntılar genelde enfeksiyon ve mantardır)
Bende her ay olan bir akıntı bu Fakat bu ay olmadı. Bu ay bildiğiniz beyaz süt kıvamı rengi ne ise aynen süt gibi akıntım oldu. Yani normalin dışında bi akıntım olduğu için biraz heyecan yapmıştım açıkçası :KK61:

Kızlar bahsettiğiniz akıntı bu mu (Fotoyu internetten buldum)
Eki Görüntüle 2714707

Bu akıntı hamilelerde de olur ve yumurtlamadan sonra birçok kişide olur kokusuz beyaz bir akıntı. Asıl maksadı vajinayı korumak. Ve bende zaten yumurtlamadan sonra genelde bu akıntı olur, (yumurtlamadan önce olmaz). Ve doktora ben bunu sormuştum doktorda bu iyi birşey vajinanın ph dengesini koruyor, vajina kendini bu şekilde koruyor mikrop, enfeksiyon kapmamak için kendi savunmasını yapıyor, vücudumuz çok akıllıdır, v.s şeklinde anlatmıştı. (Peynir gibi akıntılar genelde enfeksiyon ve mantardır)
Bende her ay olan bir akıntı bu Fakat bu ay olmadı. Bu ay bildiğiniz beyaz süt kıvamı rengi ne ise aynen süt gibi akıntım oldu. Yani normalin dışında bi akıntım olduğu için biraz heyecan yapmıştım açıkçası :KK61:
Canım internetten yazıları cok okudum akıntı çeşitlerini, hamilelik belirtisi olan akıntıları vs ama benimki kesik kesikti cok afedersiniz mide bulandırmak istemem ama taharet alırken dikkat ettim hep parça parçaydı süt kesiği gibi. Kokusuz ama ben enfeksiyon olduğunu düşünüyorum arastirmalarima göre

Canım internetten yazıları cok okudum akıntı çeşitlerini, hamilelik belirtisi olan akıntıları vs ama benimki kesik kesikti cok afedersiniz mide bulandırmak istemem ama taharet alırken dikkat ettim hep parça parçaydı süt kesiği gibi. Kokusuz ama ben enfeksiyon olduğunu düşünüyorum arastirmalarima göre
Allah sonumuzu hayr etsin bacılar

Evet canım pütürlü pütürlü parça şeklindeyse ona direk enfeksiyon derler. Konuyu tam anlamadım bende internetten buldum, dedim acaba bu akıntıdan mı bahsediyorsunuz, kusura bakmayın kızlar foto iğrenç biliyorum 🤣 Endolubirkiz Endolubirkiz

Evet canım pütürlü pütürlü parça şeklindeyse ona direk enfeksiyon derler. Konuyu tam anlamadım bende internetten buldum, dedim acaba bu akıntıdan mı bahsediyorsunuz, kusura bakmayın kızlar foto iğrenç biliyorum 🤣 Endolubirkiz Endolubirkiz
Yok canım neler gördü bu forum 😁
Aynen dediğin şekilde benim, insallah ilerlemeden gecer 🤦

Yok canım neler gördü bu forum 😁
Aynen dediğin şekilde benim, insallah ilerlemeden gecer 🤦
Vajinal doğal yoğurt tedavisi daha önce duydum mu canım?

(Alıntıdır)Pek çok kadın, vajinal maya mantarı enfeksiyonunu tedavi etmek için tablet, krem ya da fitil yerine yoğurt kullanıyor. Peki evde yapılan bu tedavinin bilimsel bir alt yapısı var mı? Cevap; evet. Bilimsel çalışmalar, bu tür enfeksiyonları yenmek için yoğurt kullanımını destekliyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Çağlar Helvacıoğlu, mantar enfeksiyonu tedavisi için neden yoğurt kullanıldığı konusunda şu bilgileri verdi:​

İçerdiği Lactobacillus bakterisi nedeniyle yoğurt etkili bir ilaç olabilir. Yararlı bakteri türleri arasında bulunan bu bakteri, bağırsakları, idrar yollarını ve vajinayı tahriş etmez.
Yararlı bakteri içeren yoğurdu kullanarak vajinada flora ve PH dengesini tekrar kurmanın mümkün olduğu düşünülmektedir. Lactobacillus Candida’yı öldüren hidrojen peroksit salgılayarak enfeksiyonu ortadan kaldırır.
İlaç kullanımının kısıtlı olduğu gebelik döneminde, vajinal enfeksiyonlarla mücadelede, içerdiği probiyotiklerden dolayı yoğurt kullanımına önem vermek gerekiyor.
Nasıl uygulanır?
Yoğurdu vajina içine uygulamak için parmaklarınızı kullanın. Kullanılmamış tampon aplikatörü içine yoğurt koyup, yoğurdu aplikatör yardımıyla vajina içine uygulayın. Serinleterek rahatlatması için kullanılmamış tampon aplikatörünü yoğurtla doldurup soğutun, daha sonra uygulayın.
(Kısaca soğuk yoğurt kullanın)

Eğer bir problem varsa ilerlemeden ilaçsız yok edelim sorunu😊Senin için derledim topladım😁

Back
X