• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi Silikleşme Zamanı Nasıl Olmalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovu testin varsa tekrar yap bakalım nasıl çıkacak, adet belirtiilerin varmı? Benim göğüslerin çok ağrıyor gece uyuyamıyorum sabaha kadar sırt üstü yatmak zorunda kaldım
Adet günü Kasıklarımda olan o sancı yok, kasıklarıma ara ara batmalar oluyor,göğüslerimin ağrısı şu an yok (yumurtlamanın 2. Günü göğüslerim yumşacıktı ama çok göğüs ağrım vardı ezik gibi ağrıyordu ve adete 5 gün kala geçti) bel ağrım hafiften var. Ve adet günü mide bulantısı olur bende oda şu an mevcut.
Ovü testim var ama evde, şu an annemdeyim.

Vajinal doğal yoğurt tedavisi daha önce duydum mu canım?

(Alıntıdır)Pek çok kadın, vajinal maya mantarı enfeksiyonunu tedavi etmek için tablet, krem ya da fitil yerine yoğurt kullanıyor. Peki evde yapılan bu tedavinin bilimsel bir alt yapısı var mı? Cevap; evet. Bilimsel çalışmalar, bu tür enfeksiyonları yenmek için yoğurt kullanımını destekliyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Çağlar Helvacıoğlu, mantar enfeksiyonu tedavisi için neden yoğurt kullanıldığı konusunda şu bilgileri verdi:​

İçerdiği Lactobacillus bakterisi nedeniyle yoğurt etkili bir ilaç olabilir. Yararlı bakteri türleri arasında bulunan bu bakteri, bağırsakları, idrar yollarını ve vajinayı tahriş etmez.
Yararlı bakteri içeren yoğurdu kullanarak vajinada flora ve PH dengesini tekrar kurmanın mümkün olduğu düşünülmektedir. Lactobacillus Candida’yı öldüren hidrojen peroksit salgılayarak enfeksiyonu ortadan kaldırır.
İlaç kullanımının kısıtlı olduğu gebelik döneminde, vajinal enfeksiyonlarla mücadelede, içerdiği probiyotiklerden dolayı yoğurt kullanımına önem vermek gerekiyor.
Nasıl uygulanır?
Yoğurdu vajina içine uygulamak için parmaklarınızı kullanın. Kullanılmamış tampon aplikatörü içine yoğurt koyup, yoğurdu aplikatör yardımıyla vajina içine uygulayın. Serinleterek rahatlatması için kullanılmamış tampon aplikatörünü yoğurtla doldurup soğutun, daha sonra uygulayın.
(Kısaca soğuk yoğurt kullanın)

Eğer bir problem varsa ilerlemeden ilaçsız yok edelim sorunu😊Senin için derledim topladım😁
Ay Allah razı olsun canım ama yoğurt kullanamam heralde yaa 😁 sirkeli suyla yikiyorum her wc sonrasi, sirke de iciyorum, adet olunca biraz gecer heralde

Kızlar vücudum saat gibi, tam beklediğim gün ve beklediğim saatte Adet Oldum, kist durumu olsaydı geçikirdi diye düşünüyorum, inşallah başka ay kısmet olur 😊 kısaca ovülasyon pikten sonrada silikleşmez koyu kalırsa çok fazla ümitlenmeyin :KK68: :KK200:

Kızlar vücudum saat gibi, tam beklediğim gün ve beklediğim saatte Adet Oldum, kist durumu olsaydı geçikirdi diye düşünüyorum, inşallah başka ay kısmet olur 😊 kısaca ovülasyon pikten sonrada silikleşmez koyu kalırsa çok fazla ümitlenmeyin :KK68: :KK200:
Ama senin gebelik testinde silik vardı, değişik

IMG_20201103_181023.webp
benim bugün ki ov.testimde bu şekilde kızlar açıldı iyice. Yazık oldu bütün ovulasyon testlerimi kullandimm pike göre de adetim cuma olcak heralde bı koyulaşıp bı siliniyor demekki böyle dalgalanmalar olabiliyormuş adete kadar onu anlamış olduk.

Hayırlısı olsun hakkımızda canım önümüzdeki maçlara bakmaya alışığız zaten😘😘 😁

Hayırlısı olsun hakkımızda canım önümüzdeki maçlara bakmaya alışığız zaten😘😘 😁
Aynen öyle canım, burdan bir arkadaş demişti sperm dna hasar testi yaptınız mı diye, biz sperm testi yaptık iyiydi ama hasar testi yapmadık.
Sperm sayısı çok olsada sperm hareketi iyi olsada, dna da bozukluk olabiliyormuş normal testte bu gözükmüyormuş 🤷‍♀️ yapalım belkide dnada hasar vardır. Hiç sorun yok deniyor belkide en büyük sorun budur.
1-2 gün sonra bu testi yaptırmasını isteyeceğim eşimden.

Hayırlısı canım önümüzdeki aylara bakıcaz artık 🤷 eşimde virüs belirtileri var bugün öğlenden beri, onunla uğraşıyorum, evde onu izole ettik, bitkisel biseyler vitaminler falan ayarladım, dün üşüttüm ondan böyleyim diyo ben virüslü muamelesi yapıyorum, yarın da devam ederse teste gidecek

Aynen öyle canım, burdan bir arkadaş demişti sperm dna hasar testi yaptınız mı diye, biz sperm testi yaptık iyiydi ama hasar testi yapmadık.
Sperm sayısı çok olsada sperm hareketi iyi olsada, dna da bozukluk olabiliyormuş normal testte bu gözükmüyormuş 🤷‍♀️ yapalım belkide dnada hasar vardır. Hiç sorun yok deniyor belkide en büyük sorun budur.
1-2 gün sonra bu testi yaptırmasını isteyeceğim eşimden.
Evet onu ben demiştim canım mesela eşimin sperm sayısı 195 milyon hareketlilik iyi ama olabilir yani döllenme olmadığı için doktor supelendi mesela bizden yaptırın dedi bugun yarın sonuç çıkar yazarım yine buraya

Back
X