• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi Silikleşme Zamanı Nasıl Olmalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar siz baya tecrübelisiniz bu sorumun cevabında ancak sizdedir. öğlen saatlerinde pik olduysa ertesi gün muhakkak çatlar mı? Bi tık bile açılsa rengi çatlamış demek midir ertesi gün kesin

Kızlar siz baya tecrübelisiniz bu sorumun cevabında ancak sizdedir. öğlen saatlerinde pik olduysa ertesi gün muhakkak çatlar mı? Bi tık bile açılsa rengi çatlamış demek midir ertesi gün kesin
Bazılarınin pik 2 gün hatta 3 gün sürebiliyor illa ertesi gün catlayacak diye bı şart yok

Canım aynen bu sorunun cevabını bu ay ben çok araştırdım, nerdeyse gittim her sayfaya sordum🤣
Cevplayanların yüzde 80i bu cevabı verdi:"Ovülasyon pikten sonra bi tık silikleşirse evet çatlamış demektir"

27 akşamı ve 28 geceyi değerlendirdik biz yeterli mi sizce sonra uyudu tombik

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    67,7 KB · Görüntüleme: 60
Bazılarınin pik 2 gün hatta 3 gün sürebiliyor illa ertesi gün catlayacak diye bı şart yok
Evet cevaplarda aynen bu da vardı. Ama geneli çatlayacağını söyledi. Fakat yumurta çatladıktan sonra bazınkişilerin yumurtası canlılığını 12 saat korur bazı kişilerin yumurtası 24 saat, hatta bazı kişilerin yumurtası 48 saate kadar döllenmek için bekleyebiliyormuş. massmavii massmavii

Şeffaf akıntı yumurta akı kıvamında bi akıntı mı canım? Bende o akıntı hiç gelmiyor. Ama herkes söylüyor yumurtlamadan önce yada gebeliklerde oluyormuş bu akıntı.
Bu ay pikten sonra sadece süt gibi akıntım oldu, rengi kıvamı tam süt gibiydi. 5 gün önce kesildi, 5 gündür hiç akıntım yok.
Benimde şeffaf uzayan yumurtlamadan 3 4 gün önce geliyor ama çok değil az .. ama şimdi gelen öyle uzayan değil dediğin gibi süt kesiği gibi rengi var durunca sarı oluyor sanki krem gibi yapısı var

27 akşamı ve 28 geceyi değerlendirdik biz yeterli mi sizce sonra uyudu tombik
Testlerde zaten sizin 28 gecesi çatlama olduğu belli canım. Spermler kalitesiyle bence erkenden gidip orada bekleyecektir yumurtayı 🥰 Keşke 29 unda da değerlendirmiş olsaydınız. Ama tabii bence olacaksa her türlü oluyor, olmayacaksada olmuyor.

Benimde şeffaf uzayan yumurtlamadan 3 4 gün önce geliyor ama çok değil az .. ama şimdi gelen öyle uzayan değil dediğin gibi süt kesiği gibi rengi var durunca sarı oluyor sanki krem gibi yapısı var
Eğer Bu normal adet döngülerinde olmayan birşeyse, bana güzel bişeyler olabilme ihtimalini anımsatıyor 😁

Eğer Bu normal adet döngülerinde olmayan birşeyse, bana güzel bişeyler olabilme ihtimalini anımsatıyor 😁
Geçen ay yumurtlamadan sonra taaa adete 1 gün kalaaya kadar geldi bu beyaz akıntı çok heveslenmistim ama olmadı 🤣ve daha önceden olmuyordu bu 2 aydır böyle olmaya başladı vücutta biseyler değişiyor sanki

Arkadaşlar merhaba adetime 1 hafta var ovualsyon testi böyle çıktı . Sancım var adet sancısı gibi 🤷‍♀️

Eklentiler

• 0B064EB0-23E5-4AD1-B554-553D6A8FE394.webp
    0B064EB0-23E5-4AD1-B554-553D6A8FE394.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 70
Testlerde zaten sizin 28 gecesi çatlama olduğu belli canım. Spermler kalitesiyle bence erkenden gidip orada bekleyecektir yumurtayı 🥰 Keşke 29 unda da değerlendirmiş olsaydınız. Ama tabii bence olacaksa her türlü oluyor, olmayacaksada olmuyor.
Değerlendiremedik gece eve geç geldik misafirlikteydik gelir gelmez uyudu. Bapım adamlar da haklı tepelerine çöküp duruyoruz sultanAhmet çeşmesi de değil ki bu habire aksın hazır asker 🥺 nasip artık

Değerlendiremedik gece eve geç geldik misafirlikteydik gelir gelmez uyudu. Bapım adamlar da haklı tepelerine çöküp duruyoruz sultanAhmet çeşmesi de değil ki bu habire aksın hazır asker 🥺 nasip artık
Aynı şeyleri yaşıyoruz bazen tam.olmasi gereken gün olmuyo sinirimden ağlıyorum gizlice

E biliyorsun evde çalışma yapacan, ne diye o saate kadar kaldın misafirlikte :KK20: 😂

Bu da pozitif mi oluyor
Hayır canım bu şimdiki testin pik değil. Fakat 1 hafta içinde normal şartlarda daha çok silikleşmesi gerekiyormuş. Koyu giderse gebelik olabilir dediler, benimde hep böyle koyuydu ama test yaptım negatif, yarın bat günüm.

Back
X