- 30 Ekim 2016
- 1.421
- 499
- 123
- Konu Sahibi Ayseee1987
-
İnşallah rabbim hayırlısını verir inşallahHayır canım bu şimdiki testin pik değil. Fakat 1 hafta içinde normal şartlarda daha çok silikleşmesi gerekiyormuş. Koyu giderse gebelik olabilir dediler, benimde hep böyle koyuydu ama test yaptım negatif, yarın bat günüm.
Aynı şeyleri yaşıyoruz bazen tam.olmasi gereken gün olmuyo sinirimden ağlıyorum gizlice
E biliyorsun evde çalışma yapacan, ne diye o saate kadar kaldın misafirlikte
Üzgünüm ama bu enfeksiyon belirtisiEğer Bu normal adet döngülerinde olmayan birşeyse, bana güzel bişeyler olabilme ihtimalini anımsatıyor
Yumurtluyosun da ondan ağrı. Yarın büyük ihtimal tam pik olurBöyle testim yumurtalıklarımda da ağrı var adet olacakmış gibi
İyi de ben adetimin 21.gününde yumurtlama görmüştüm bugün adetimin 28.günüYumurtluyosun da ondan ağrı. Yarın büyük ihtimal tam pik olur
Koyulasma devam edecek mi bakalim teste devam et, bat yaklasirken ovulasyon testinin koyu devam etmesi gebelik belirtisi oluyo çoğunlukla. İnşallah diyelim. Bu ayİyi de ben adetimin 21.gününde yumurtlama görmüştüm bugün adetimin 28.günü
Aaa benimde aynı, resmini atabilirmisinBenimde dün bembeyaz çıkan ov.testi bugün gene koyu çıktı heralde lh dalgalanması bunlar
Adetine kaç gün var
2 gün kaldı canimAdetine kaç gün var
Ama kokulu falan değil canım bide enfeksiyon yeşil sarı falan oluyomus kötü kokuyomusÜzgünüm ama bu enfeksiyon belirtisiaynısı bende de var cok araştırdım enfeksiyon veya mantar tarzı bişey büyük ihtimal. Hatta ben evlenmeden hemen önce de böyle akıntım oluyodu dr gittim bisuru antibiyotik ilac vs verdi o şekilde geçti
İnternetten araştır canım beyaz süt kesiği kokusuz akıntı için de enfeksiyon yaziyo, cesitleri oluyomus. Daha dün sabah saatlerce araştırdım başıma gelince. Sirkeli suyla yıkamaya başladım her tuvalet sonrası. İşe yarıyor gibiAma kokulu falan değil canım bide enfeksiyon yeşil sarı falan oluyomus kötü kokuyomus
Ama kokulu falan değil canım bide enfeksiyon yeşil sarı falan oluyomus kötü kokuyomus
İnternetten araştır canım beyaz süt kesiği kokusuz akıntı için de enfeksiyon yaziyo, cesitleri oluyomus. Daha dün sabah saatlerce araştırdım başıma gelince. Sirkeli suyla yıkamaya başladım her tuvalet sonrası. İşe yarıyor gibi
Bendeki enfeksiyon olsa doktora gidiyorum her ay illaki doktor fark eder söyler bence yaFoto tiksinc geldibendeki bu şekilde kıvamlı değil dediğin gibi vajinayi korumak için geliyor yerde bembeyaz değilde sulu
Canım internetten yazıları cok okudum akıntı çeşitlerini, hamilelik belirtisi olan akıntıları vs ama benimki kesik kesikti cok afedersiniz mide bulandırmak istemem ama taharet alırken dikkat ettim hep parça parçaydı süt kesiği gibi. Kokusuz ama ben enfeksiyon olduğunu düşünüyorum arastirmalarima göreKızlar bahsettiğiniz akıntı bu mu (Fotoyu internetten buldum)
Eki Görüntüle 2714707
Bu akıntı hamilelerde de olur ve yumurtlamadan sonra birçok kişide olur kokusuz beyaz bir akıntı. Asıl maksadı vajinayı korumak. Ve bende zaten yumurtlamadan sonra genelde bu akıntı olur, (yumurtlamadan önce olmaz). Ve doktora ben bunu sormuştum doktorda bu iyi birşey vajinanın ph dengesini koruyor, vajina kendini bu şekilde koruyor mikrop, enfeksiyon kapmamak için kendi savunmasını yapıyor, vücudumuz çok akıllıdır, v.s şeklinde anlatmıştı. (Peynir gibi akıntılar genelde enfeksiyon ve mantardır)
Bende her ay olan bir akıntı bu Fakat bu ay olmadı. Bu ay bildiğiniz beyaz süt kıvamı rengi ne ise aynen süt gibi akıntım oldu. Yani normalin dışında bi akıntım olduğu için biraz heyecan yapmıştım açıkçası
Allah sonumuzu hayr etsin bacılarCanım internetten yazıları cok okudum akıntı çeşitlerini, hamilelik belirtisi olan akıntıları vs ama benimki kesik kesikti cok afedersiniz mide bulandırmak istemem ama taharet alırken dikkat ettim hep parça parçaydı süt kesiği gibi. Kokusuz ama ben enfeksiyon olduğunu düşünüyorum arastirmalarima göre
Evet canım pütürlü pütürlü parça şeklindeyse ona direk enfeksiyon derler. Konuyu tam anlamadım bende internetten buldum, dedim acaba bu akıntıdan mı bahsediyorsunuz, kusura bakmayın kızlar foto iğrenç biliyorumCanım internetten yazıları cok okudum akıntı çeşitlerini, hamilelik belirtisi olan akıntıları vs ama benimki kesik kesikti cok afedersiniz mide bulandırmak istemem ama taharet alırken dikkat ettim hep parça parçaydı süt kesiği gibi. Kokusuz ama ben enfeksiyon olduğunu düşünüyorum arastirmalarima göre
Yok canım neler gördü bu forumEvet canım pütürlü pütürlü parça şeklindeyse ona direk enfeksiyon derler. Konuyu tam anlamadım bende internetten buldum, dedim acaba bu akıntıdan mı bahsediyorsunuz, kusura bakmayın kızlar foto iğrenç biliyorumEndolubirkiz
Vajinal doğal yoğurt tedavisi daha önce duydum mu canım?Yok canım neler gördü bu forum
Aynen dediğin şekilde benim, insallah ilerlemeden gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?