Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi Silikleşme Zamanı Nasıl Olmalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Farklı olabilir çünkü benimde tüp bebekte kaliteli spermler seçilmişti ama DNAsini bilemiyorlar. Sadece hızli spermleri seçiyorlar

Bikac kere ben de yaptım sogan kürü daha bebek düşüncemiz yoktu da ılık hale gelince burnumi kapatıp iciyodum sonuna kadar acmiyodum, bitince üstüne normal su ve hemen yiyecek bisey atiyodum ağzıma ama hala burnumu acmiyodum bu sırada. Sonra da burnumdan değil ağzımdan nefes alip veriyodum birkac kez, koku falan almiyodum. Bi böyle dene

Farklı olabilir çünkü benimde tüp bebekte kaliteli spermler seçilmişti ama DNAsini bilemiyorlar. Sadece hızli spermleri seçiyorlar
Bunu öğrenmesi Uzun bir süreç değildir dimi? Sadece spermi verecek ve sonuç çıkacak öyle mi?

Benn yaptığım dönemde sirkeli pringles le beraber anca içebildim. Bir yudum soğan suyunu içiyordum sonra hemen sirkeli pringles cipsi yiyordum sirke o iğrenç tadı bastırıyor. 1 bardağı yarım saatte zor içiyordum. Aç karnına yapılıyor ya belkide o yüzden o kadar mide bulandırıyor. Yoksa normal soğanı yemeğin yanında bile yerim ben.

Aynen ben de sogana bayılırım ana haslamasi cok igrenc. Bı yolunu bulduysan o şekilde yap canm ben her ay bisey denemek istiyorum bak bu ay denemedim adam akıllı pik olmadi keske yeseydim yapsaydim biseyler diyorum

Dünden bugüne Bayağı fark var. Dünde aynı bugünki gibi mi yaptın? Sıvı almadığına emin misin? Bukadar dalgalanma nasıl oldu ki
Dün öğlen 2 buçuk 3 gibi yaptım hatta 11 de bı kaç yudum su içtim wcye gttim sonra hiç bişey içmedim bile tuttum baya ama idrarın rengi biraz daha açıktı bugün hem koyu hemde beyaz şeffaf gibi karışık bı akıntım vardı

Şeffaf akıntı yumurta akı kıvamında bi akıntı mı canım? Bende o akıntı hiç gelmiyor. Ama herkes söylüyor yumurtlamadan önce yada gebeliklerde oluyormuş bu akıntı.
Bu ay pikten sonra sadece süt gibi akıntım oldu, rengi kıvamı tam süt gibiydi. 5 gün önce kesildi, 5 gündür hiç akıntım yok.

Aynen ben de sogana bayılırım ana haslamasi cok igrenc. Bı yolunu bulduysan o şekilde yap canm ben her ay bisey denemek istiyorum bak bu ay denemedim adam akıllı pik olmadi keske yeseydim yapsaydim biseyler diyorum
Canım sende yumurta tembelliği var madem, ya incir kürü yada çörekotu bal tarçın kürü yapacan.
Eskiden hamile kalmak için kadınlar sakızı tarcına bularmış ve o sakızı saatlerce çiğnerlermiş. Yavaş yavaş tükürük ile vücuda girermiş, bu şekilde vücut daha iyi emermiş. Bende yumurtlama sorunu olmadığı halde bikaç gün Bende yapmıştım ama acı geldi devam etmedim. Sen bence bunu yap. Hem pratik hem çene kaslarını daha çok güçlendirir, hem tarçının birçok faydası var

Aa ilk defa duydum neler varmış yaa bal tarçın çörekotu iki ay denedim, naturallen almasam bu ay yapardım belki yine. İncir de prolaktin yukseltirse diye korkuyorum sınırdaydı çünkü ama günlük bir iki tane yemeyi düşünüyorum bakalım

Kızlar selam bu ay gün aşırı birliktelik yaptık hep. bugün pik günüm dün ilişkiye girdik bugun girmeyip yarın girmeyi düşünüyorum sizce kaçırmış olur muyum pikten sonra 24-36saat içinde yumurtlama olcagı söylüyor tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum

Sperm sorunu yoksa üst üste 3 gün degerlendirseniz daha iyi olur

Aynen yarın ilişkiye gir ama saat olarak çok geciktirme, sabah ilişki yapabilrseniz çok daha iyi olur. Bugün pik yaptıysa Zaten yarın çatlamış olacak, zamanlamanız bence çok iyi. Bol şanslar

Merhabalar bir şey sormak istiyorum 2 aydır ovulasyon yapıyorum 14.gün pik oluyor ve 16 gün sonra regl oluyorum biyolojik açıdan 2 gün fazlalık oluyor tahminime göre pikten 24 saat sonra yumurta çatlıyor ve yumurtada 24 saat yaşıyor. Sorum şu kafam çok karışık eşimde sperm azlığı var 2 aydır pik olduğu gün ve ertesi günü değerlendirme yaptık. Sperm azlığı olduğu için üst üste beraberlik olduğu için sayı iyice azalıyor. Piki gördükten sonraki günü değerlendirsem benim için daha mı garanti olur :/ kafam çok karışık kaçırmakta istemiyorum.

Canım spermlerin de tüpere ulaşması belli bi saati alıyor. Madem eşinin sperm değerleri düşük, Ben senin yerinde olsam, en az 2 günlük cinsel perhiz yapardım ve pikten 12-15 saat sonra ilişki yaşardım. Ve bunun ertesi günüde değerlendirirdim.

3 gün perhiz yapıyoruz testlerde 3-5 gün istedikleri için bi bildikleri vardır diye teşekkür ediyorum cevabınız için Allah nasip ederse inşallah hepimize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…