- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi Ayseee1987
Cok net çıkmamış ama 29u pik gibiKızlar merhaba yorumlar misiniz işin içinden çıkamadım? bir de sanki testler durdukça koyulaştı pek emin değilim ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok net çıkmamış ama 29u pik gibiKızlar merhaba yorumlar misiniz işin içinden çıkamadım? bir de sanki testler durdukça koyulaştı pek emin değilim ya
28 gösteriyorFloya göre pik hangi gün canım? Bence müsaitsen 2 gün olmadı 3 güne bir sürekli deneyin.
Olabilir. Bilmiyorum ya bunu bi kullaniyim bu ay, inşallah yumurtlamama etki eder. Pik görüyorum aslında ama demekki kaliteli değilMiktarı çok azdır bence o
Ben sadece 28i degerlendirebildim pikten onceki gun işe yarar mi sizceCok net çıkmamış ama 29u pik gibi
En koyu günün 27 si. Ama pik gibide değil, bence yapmaya devam et, bu arada değerlendirmelerini yap bazı kişilerde pik yapmadan yumurtlama oluyor.Duzensiz adet goruyorum, oyle ki son 2 aydir 7-8 hafta adet olmadigim oldu. Bundan dolayı bilemiyorum pik gunumu![]()
Olabilir ama bence degerlendirmeye devam edin adete kadar gün aşırıBen sadece 28i degerlendirebildim pikten onceki gun işe yarar mi sizce
28 pik olduysan 29 çatlamıştır. Yani pikten önceki günde çatlama gününe 2 gün kala oluyor. Sperm kaliteliyse bence işe yarar.Ben sadece 28i degerlendirebildim pikten onceki gun işe yarar mi sizce
Ben de demiştim kimyasal diye, insallah bir sonrakinde olacakBak vallahi benimde aklıma geldi bu, yumurta ve sperm birleşti ama rahme yerleşemedi
Böyle birşey olsada bu durum olabilir testler koyulaşabilir bence. Birsürü soru işaretleriyle doluyuz
![]()
Bence çatlamış ve tam silikleşmiyor. Nerdeyse benim durumum gibi28 gösteriyor
İnşallah canım ya keşke 1 ay sonra olsaBen de demiştim kimyasal diye, insallah bir sonrakinde olacak![]()
Bunun bi sebebi yok birçok kadın bunu yaşıyor ama sen erkenden test yaptığın icin yakalamış oldun, forumda cok denk geldim kimyasal yaşayana. Hücre bölünmesi sırasında sorun oluyo galiba başlamadan sonlaniyo gebelik. Bide bunu kafana takma nolurİnşallah canım ya keşke 1 ay sonra olsayani düşünelim ki öyle birşey var, bu ne demek olur? Rahim kalınlığım çok iyi çıkıyor benim. Yerleşmeyi rahim direk kendi neden iptal eder? Bunun için insanlar havuç suyu kürü mü yapıyordu?
2 gün önce yaptığımda sadece tek çizgi vardı t çok belirsizdi dikkatli bakılmadan gözükmüyordu, tekrar neden böyle oldu anlamadımBence çatlamış ve tam silikleşmiyor. Nerdeyse benim durumum gibi
Canım senin bata 12 Kasım sa 2 gün önce yaptığında çatlama günündü silik çıkması normal, piki göremediğini biliyorum ama ondan önceki nasıldı, bundan koyumuydu? Ama şimdi evet koyulaşma var. İnşallah seninki spermle yumurtanın buluşmasıyla bu hali alıyordur. Birimizden birimize tutacak bu uygulama. İnşallah bu talihlimiz sen olursun2 gün önce yaptığımda sadece tek çizgi vardı t çok belirsizdi dikkatli bakılmadan gözükmüyordu, tekrar neden böyle oldu anlamadım
Kız öyle birşey varsa yapayım bende bir kürBunun bi sebebi yok birçok kadın bunu yaşıyor ama sen erkenden test yaptığın icin yakalamış oldun, forumda cok denk geldim kimyasal yaşayana. Hücre bölünmesi sırasında sorun oluyo galiba başlamadan sonlaniyo gebelik. Bide bunu kafana takma nolur![]()
İNŞALLAH canım hepimiz hamile olduğumuzu burdan yazalım, Allahım nasip etsinCanım senin bata 12 Kasım sa 2 gün önce yaptığında çatlama günündü silik çıkması normal, piki göremediğini biliyorum ama ondan önceki nasıldı, bundan koyumuydu? Ama şimdi evet koyulaşma var. İnşallah seninki spermle yumurtanın buluşmasıyla bu hali alıyordur. Birimizden birimize tutacak bu uygulama. İnşallah bu talihlimiz sen olursun
Yarında yap gün gün bakalım.
Bugün biraz siliklesmis canım
Neden olur benimde merak ettiğim biseydi doktorum dedi sperm DNA hasarı olabilir buda genetik olarak sağlıksız bebek olduğu için rahim sağlıklı olunca hasta bebeği kabul etmiyormus sizinde eşiniz bu testten yaptırsa keskeİnşallah canım ya keşke 1 ay sonra olsayani düşünelim ki öyle birşey var, bu ne demek olur? Rahim kalınlığım çok iyi çıkıyor benim. Yerleşmeyi rahim direk kendi neden iptal eder? Bunun için insanlar havuç suyu kürü mü yapıyordu?
Evet canım ☹Bugün biraz siliklesmis canım
Benimde dün bembeyaz çıkan ov.testi bugün gene koyu çıktı heralde lh dalgalanması bunlarEvet canım ☹
Ben geçen ay aşılma yaptırmıştım, spermler yıkandı ve yüzde 95 iyi çıktı spermi, dna hasarı olsa bu sperm yıkamada belli olmazmıydı? Bunun testi farklı mı? Farklıysa söyleyeyim yapsın hemen.Neden olur benimde merak ettiğim biseydi doktorum dedi sperm DNA hasarı olabilir buda genetik olarak sağlıksız bebek olduğu için rahim sağlıklı olunca hasta bebeği kabul etmiyormus sizinde eşiniz bu testten yaptırsa keske