• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi Silikleşme Zamanı Nasıl Olmalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG_20201102_163415.webp
    IMG_20201102_163415.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 22
Ben de demiştim kimyasal diye, insallah bir sonrakinde olacak 👍
İnşallah canım ya keşke 1 ay sonra olsa 🤲🤲🙏 yani düşünelim ki öyle birşey var, bu ne demek olur? Rahim kalınlığım çok iyi çıkıyor benim. Yerleşmeyi rahim direk kendi neden iptal eder? Bunun için insanlar havuç suyu kürü mü yapıyordu?

İnşallah canım ya keşke 1 ay sonra olsa 🤲🤲🙏 yani düşünelim ki öyle birşey var, bu ne demek olur? Rahim kalınlığım çok iyi çıkıyor benim. Yerleşmeyi rahim direk kendi neden iptal eder? Bunun için insanlar havuç suyu kürü mü yapıyordu?
Bunun bi sebebi yok birçok kadın bunu yaşıyor ama sen erkenden test yaptığın icin yakalamış oldun, forumda cok denk geldim kimyasal yaşayana. Hücre bölünmesi sırasında sorun oluyo galiba başlamadan sonlaniyo gebelik. Bide bunu kafana takma nolur 😁

2 gün önce yaptığımda sadece tek çizgi vardı t çok belirsizdi dikkatli bakılmadan gözükmüyordu, tekrar neden böyle oldu anlamadım
Canım senin bata 12 Kasım sa 2 gün önce yaptığında çatlama günündü silik çıkması normal, piki göremediğini biliyorum ama ondan önceki nasıldı, bundan koyumuydu? Ama şimdi evet koyulaşma var. İnşallah seninki spermle yumurtanın buluşmasıyla bu hali alıyordur. Birimizden birimize tutacak bu uygulama. İnşallah bu talihlimiz sen olursun 🥰
Yarında yap gün gün bakalım.

Bunun bi sebebi yok birçok kadın bunu yaşıyor ama sen erkenden test yaptığın icin yakalamış oldun, forumda cok denk geldim kimyasal yaşayana. Hücre bölünmesi sırasında sorun oluyo galiba başlamadan sonlaniyo gebelik. Bide bunu kafana takma nolur 😁
Kız öyle birşey varsa yapayım bende bir kür😁ama yok bu ay soğan suyu kürü yapacam. Off tadı çok iğrenç 1 yıl önce yine yapmıştım. Ama çok faydasını gördüm. Adetlerim ağrılı geçerdi, o kürden sonra öyle keskin ağrı yaşamadım.

Canım senin bata 12 Kasım sa 2 gün önce yaptığında çatlama günündü silik çıkması normal, piki göremediğini biliyorum ama ondan önceki nasıldı, bundan koyumuydu? Ama şimdi evet koyulaşma var. İnşallah seninki spermle yumurtanın buluşmasıyla bu hali alıyordur. Birimizden birimize tutacak bu uygulama. İnşallah bu talihlimiz sen olursun 🥰
Yarında yap gün gün bakalım.
İNŞALLAH canım hepimiz hamile olduğumuzu burdan yazalım, Allahım nasip etsin🙏🙏

Neden olur benimde merak ettiğim biseydi doktorum dedi sperm DNA hasarı olabilir buda genetik olarak sağlıksız bebek olduğu için rahim sağlıklı olunca hasta bebeği kabul etmiyormus sizinde eşiniz bu testten yaptırsa keske

Neden olur benimde merak ettiğim biseydi doktorum dedi sperm DNA hasarı olabilir buda genetik olarak sağlıksız bebek olduğu için rahim sağlıklı olunca hasta bebeği kabul etmiyormus sizinde eşiniz bu testten yaptırsa keske
Ben geçen ay aşılma yaptırmıştım, spermler yıkandı ve yüzde 95 iyi çıktı spermi, dna hasarı olsa bu sperm yıkamada belli olmazmıydı? Bunun testi farklı mı? Farklıysa söyleyeyim yapsın hemen.

Back
X