• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi Silikleşme Zamanı Nasıl Olmalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizin bı sorununuz var mı ne zamandır deniyor sunuz
Biz 4 aydır deniyoruz. Benim yumurta tembelligim var sanırım pko da var ama geniş çaplı muayene olmadım hic. Adetlerim düzenli sayılır ama sökülemiyo bir türlü. 3 gün sadece leke oluyor 3. Gün adet seklinde normal devam ediyor. Esime de baktirmadik. Denemek istediğim kürler macunlar vs var iki ay onlari deneyip sonra mecbur yumurta takibi icin gitcem sanırım doktora. Hiç istemiyorum doktora başlamayı nedense 🙁

Biz 4 aydır deniyoruz. Benim yumurta tembelligim var sanırım pko da var ama geniş çaplı muayene olmadım hic. Adetlerim düzenli sayılır ama sökülemiyo bir türlü. 3 gün sadece leke oluyor 3. Gün adet seklinde normal devam ediyor. Esime de baktirmadik. Denemek istediğim kürler macunlar vs var iki ay onlari deneyip sonra mecbur yumurta takibi icin gitcem sanırım doktora. Hiç istemiyorum doktora başlamayı nedense 🙁
C life kullan bence araştırıp canım.yumurta tembelliğine en çok onun faydası olduğunu gördüm yorumlarda

C life kullan bence araştırıp canım.yumurta tembelliğine en çok onun faydası olduğunu gördüm yorumlarda
Ablam da kullanmıştı, tabi onun baska sorunlari da vardi ama. Ben de naturallen aldım ikisini kiyasladim bire bir ayni hatta naturallen de ekstra polen ve propolis olduğu yazıyor ama kalitesini miktarını bilemem tabi.. insallah fayda gösterir

Kızlar merhaba yorumlar misiniz işin içinden çıkamadım? bir de sanki testler durdukça koyulaştı pek emin değilim ya

Eklentiler

• 20201102_134425.webp
    20201102_134425.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 67
Biraz önce yaptığım ovu testi, dün ile aynı gibi.flo ya göre düşük ama budurumda değerlendirilmesi gerekiyormu çokta anlamıyom şu testlerden açıkçası

Eklentiler

• IMG_20201102_162805.webp
    IMG_20201102_162805.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 61
Biraz önce yaptığım ovu testi, dün ile aynı gibi.flo ya göre düşük ama budurumda değerlendirilmesi gerekiyormu çokta anlamıyom şu testlerden açıkçası
Floya göre pik hangi gün canım? Bence müsaitsen 2 gün olmadı 3 güne bir sürekli deneyin.

Kimyasal geçirmiş olabilirsin bence, bunun arkası kesin düzgün gelecek, ne nazlı bu bebeler gelecek ama naz ediyor😊
Bak vallahi benimde aklıma geldi bu, yumurta ve sperm birleşti ama rahme yerleşemedi :KK64:
Böyle birşey olsada bu durum olabilir testler koyulaşabilir bence. Birsürü soru işaretleriyle doluyuz
❓⁉️⁉️❓❌❌❌🤣🤣🤣

Ablam da kullanmıştı, tabi onun baska sorunlari da vardi ama. Ben de naturallen aldım ikisini kiyasladim bire bir ayni hatta naturallen de ekstra polen ve propolis olduğu yazıyor ama kalitesini miktarını bilemem tabi.. insallah fayda gösterir
Miktarı çok azdır bence o

Back
X