- 25 Haziran 2019
- 477
- 219
- 53
- 28
- Konu Sahibi Ayseee1987
Sizin bı sorununuz var mı ne zamandır deniyor sunuzİnşallah yoktur bisey, hic sorun yokken bile hemen olmuyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin bı sorununuz var mı ne zamandır deniyor sunuzİnşallah yoktur bisey, hic sorun yokken bile hemen olmuyo
Bu ne demek kızSizin bı sorununuz var mı ne zamandır deniyor sunuz
Aaa ben alıntı yaptığımda Ak*3 yazıyorduBu ne demek kızAk*3
![]()
Yatırmıştım ama sonucları attim hatırlamıyorum. Bana çok güzel demişti sonuç içinÇatlamadan sonra adetin 21. Günü progesteron testi yaptınmı canım sen? Yaptıysan sonuç ne çıktı?
Ozaman çatlama kesin oluyordur canım. Kafan rahat olsun. Testlerini hergün yapmaya devam etYatırmıştım ama sonucları attim hatırlamıyorum. Bana çok güzel demişti sonuç için
Evet çatlama oluyor dedi doktorOzaman çatlama kesin oluyordur canım. Kafan rahat olsun. Testlerini hergün yapmaya devam et
Biz 4 aydır deniyoruz. Benim yumurta tembelligim var sanırım pko da var ama geniş çaplı muayene olmadım hic. Adetlerim düzenli sayılır ama sökülemiyo bir türlü. 3 gün sadece leke oluyor 3. Gün adet seklinde normal devam ediyor. Esime de baktirmadik. Denemek istediğim kürler macunlar vs var iki ay onlari deneyip sonra mecbur yumurta takibi icin gitcem sanırım doktora. Hiç istemiyorum doktora başlamayı nedenseSizin bı sorununuz var mı ne zamandır deniyor sunuz
C life kullan bence araştırıp canım.yumurta tembelliğine en çok onun faydası olduğunu gördüm yorumlardaBiz 4 aydır deniyoruz. Benim yumurta tembelligim var sanırım pko da var ama geniş çaplı muayene olmadım hic. Adetlerim düzenli sayılır ama sökülemiyo bir türlü. 3 gün sadece leke oluyor 3. Gün adet seklinde normal devam ediyor. Esime de baktirmadik. Denemek istediğim kürler macunlar vs var iki ay onlari deneyip sonra mecbur yumurta takibi icin gitcem sanırım doktora. Hiç istemiyorum doktora başlamayı nedense![]()
Ablam da kullanmıştı, tabi onun baska sorunlari da vardi ama. Ben de naturallen aldım ikisini kiyasladim bire bir ayni hatta naturallen de ekstra polen ve propolis olduğu yazıyor ama kalitesini miktarını bilemem tabi.. insallah fayda gösterirC life kullan bence araştırıp canım.yumurta tembelliğine en çok onun faydası olduğunu gördüm yorumlarda
Bu nasıl silikleşme maşallah yine koyu
2 gün önce çok daha koyuydu canım. Sancımda var adet olacam besbelliBu nasıl silikleşme maşallah yine koyu
Çatlayınca silikleşiyo sanırım sizin silik olmaya başlamışKızlar merhaba yorumlar misiniz işin içinden çıkamadım? bir de sanki testler durdukça koyulaştı pek emin değilim ya
27 si mi pik günün dü?Kızlar merhaba yorumlar misiniz işin içinden çıkamadım? bir de sanki testler durdukça koyulaştı pek emin değilim ya
Floya göre pik hangi gün canım? Bence müsaitsen 2 gün olmadı 3 güne bir sürekli deneyin.Biraz önce yaptığım ovu testi, dün ile aynı gibi.flo ya göre düşük ama budurumda değerlendirilmesi gerekiyormu çokta anlamıyom şu testlerden açıkçası
Kimyasal geçirmiş olabilirsin bence, bunun arkası kesin düzgün gelecek, ne nazlı bu bebeler gelecek ama naz ediyor2 gün önce çok daha koyuydu canım. Sancımda var adet olacam besbelli![]()
Duzensiz adet goruyorum, oyle ki son 2 aydir 7-8 hafta adet olmadigim oldu. Bundan dolayı bilemiyorum pik gunumu27 si mi pik günün dü?
Bak vallahi benimde aklıma geldi bu, yumurta ve sperm birleşti ama rahme yerleşemediKimyasal geçirmiş olabilirsin bence, bunun arkası kesin düzgün gelecek, ne nazlı bu bebeler gelecek ama naz ediyor![]()
Miktarı çok azdır bence oAblam da kullanmıştı, tabi onun baska sorunlari da vardi ama. Ben de naturallen aldım ikisini kiyasladim bire bir ayni hatta naturallen de ekstra polen ve propolis olduğu yazıyor ama kalitesini miktarını bilemem tabi.. insallah fayda gösterir