• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi Silikleşme Zamanı Nasıl Olmalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde uçları acımadı canım dediğim gibi pikten bikaç gün sonra göğüs uçlarıma iğne batmaları oldu. Uçlarında Biraz kaşıntı oldu ama ağrı oluşmadı. Endolubirkiz Endolubirkiz

Yap bakalım ama kalbini ferah tut bence var 😊aynen öyle yaa düşen daha yumurtlama olalı 3 gün oldu utanmasam belirti arıcam🙈🙈🙈

Arkadaşlar yumurtlama belirtisi yaşadınızmı testiniz pik yaptığında, benim adet bitiminden düne kadar çok belirtim vardı bugün ovu testi yaptım t çizgisi hiç çıkmadı bat 12 kasım, sanırım bu ayda olmayacak 😔

Arkadaşlar yumurtlama belirtisi yaşadınızmı testiniz pik yaptığında, benim adet bitiminden düne kadar çok belirtim vardı bugün ovu testi yaptım t çizgisi hiç çıkmadı bat 12 kasım, sanırım bu ayda olmayacak 😔
Evet canım ben yaşadım ve zaten her yumurtlamada yaşarım, kasıklarımda bi dolgunluk bi ağrı olur, 1-2 gün sürer çatladığında artar ve sonra ağrı geçer.
Hiç mi koyu olmadı testlerin? Adet döngün kaç gündü canım senin?

Evet canım ben yaşadım ve zaten her yumurtlamada yaşarım, kasıklarımda bi dolgunluk bi ağrı olur, 1-2 gün sürer çatladığında artar ve sonra ağrı geçer.
Hiç mi koyu olmadı testlerin? Adet döngün kaç gündü canım senin?
Canım hergün yapamadım arada yaptım günlük takip edemediğim için pik göremedim koyuluk vardı ama çok değildi, dediğim gibi adetim bittikten sonra başladı şeffaf uzayan akıntı, 2 gün önce de su gibi akıntı hala var. Kasıklarım hala dolu gibi göğüslerim çok fena ağrıyor, 28 gün adet döngü. 6,7 gün sürüyor. Ama sıkıntı şu sanırım çatlayınca bizde ilişki olmuyor onu denk getiremedim

Ben yine negatifi gördüm kızlar, ovulasyonun 13. Günü bugün, umudu tamamen kestim yarın öbür gün adet olurum heralde. İşin kötüsü bide enfeksiyon veya mantar gibi bisey var sanırım akıntım bı değişik oluyo 😢

Ben yine negatifi gördüm kızlar, ovulasyonun 13. Günü bugün, umudu tamamen kestim yarın öbür gün adet olurum heralde. İşin kötüsü bide enfeksiyon veya mantar gibi bisey var sanırım akıntım bı değişik oluyo 😢
Kaşıntı falan varsa mantardır, enfeksiyonsa soğan kürü yada karnabahar kürü çok iyi geliyor, bir sonraki aya inşallah benim de umutsuz, inşallah sonraki ay mutlu haberi alırız

Kızlar sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım bu defa tertemiz tek çizgi çıktı.
Doktora gittiğimde bu ovülasyon testlerinin neden bu kadar koyulaştığını soracağım, cevabını aldığımda sizlerede yazacağım.
Bu ay benim için tamamen bitmiştir, adeti bekliyorum. İnşallah sizlerden gebelik haberini alırız 🙏🙏🙏🥰

Kaşıntı falan varsa mantardır, enfeksiyonsa soğan kürü yada karnabahar kürü çok iyi geliyor, bir sonraki aya inşallah benim de umutsuz, inşallah sonraki ay mutlu haberi alırız
Kaşıntı vs yok sogan kürünü ben de düşünüyorum ama naturallen macuna baslicam adet olunca. İkisi beraber bi terslik olur mu emin olamiyorum. Şimdilik sirkeli suyla taharet alarak başladım birkac gün gidisata bakicam.
Amin inşallah 🙁

Doktora gittiğimde bu ovülasyon testlerinin neden bu kadar koyulaştığını soracağım, cevabını aldığımda sizlerede yazacağım.
Bu ay benim için tamamen bitmiştir, adeti bekliyorum. İnşallah sizlerden gebelik haberini alırız 🙏🙏🙏🥰
Bence sen kimyasal gebelik geçirdin. Adetten epey önce test yapip az da olsa yükselen hcg yi yakaladın ama ilerlemedi henüz oluşmamış bir gebelik demekki.

Canım benim de geçtiğimiz aylarda olmuştu, adet olacağım güne kadar hep koyu çıktı, neyse umutlandım bende gebelik testlerim hep negatifti 3 gün geçti silikleşmeye başladı ovu testi. Kan verdim oda negatifti sonra 5 gün feçince dra gittim yumurta yok sadece 1 küçük yumurtanız var dedi. Arkadaşa sordum oda adet olmadan yumurta görünmez dedi beni rahatlattı biraz 6.gün gecikmeyle adet oldum. Yani yumurta yok diyo ovu testi koyu çıkıyor karışık anlam veremedim, sıkıntı dr damı ovudamı

Kaşıntı vs yok sogan kürünü ben de düşünüyorum ama naturallen macuna baslicam adet olunca. İkisi beraber bi terslik olur mu emin olamiyorum. Şimdilik sirkeli suyla taharet alarak başladım birkac gün gidisata bakicam.
Amin inşallah 🙁
İkisini kullanma, bende hayıt başlayacam artık adet gelince 3 ay kullanacam bakalım, ben hiç takviye falan içmiyorum sadece d vit düşük çıktı birde c vit kullanıyom covit yüzünden bağışıklık iyi olsundiye, bakalım sanırım takviye folic bunlarıda kullanmaya başlamak gerek

Canım benim de geçtiğimiz aylarda olmuştu, adet olacağım güne kadar hep koyu çıktı, neyse umutlandım bende gebelik testlerim hep negatifti 3 gün geçti silikleşmeye başladı ovu testi. Kan verdim oda negatifti sonra 5 gün feçince dra gittim yumurta yok sadece 1 küçük yumurtanız var dedi. Arkadaşa sordum oda adet olmadan yumurta görünmez dedi beni rahatlattı biraz 6.gün gecikmeyle adet oldum. Yani yumurta yok diyo ovu testi koyu çıkıyor karışık anlam veremedim, sıkıntı dr damı ovudamı
Umarım gecikme yaşamam 😒
İşte böyle çok araştırdıkça, çok heycanlandıkça hep umut bağladıkça ve sonunda da negatifi görünce inanın insanın çocuk yapmaya hevesi kalmıyor arkadaşlar. Hüzünlüyüm elbette ama gerçekçi olmam lazım, 2 yıldan daha uzun bir zamandır hiçbir sorunumuz olmadığı halde yok olmuyor işte. Hevesim isteğim kaçtı. Allah vermiyorsa vardır bir bildiği diyorum. Bundan sonra kafaya koydum, çok kasmayacağım.
🤲Allahım Hepinize çok geçmeden evlat nasip etsin :KK200:

Göğüs ağrısı sizde nezaman geçiyor, benim yymurtlamaya yakın başlıyor adet oluncaya kadar çekiyorum ağrısını ters giden bir şey mi var acaba

Göğüs ağrısı sizde nezaman geçiyor, benim yymurtlamaya yakın başlıyor adet oluncaya kadar çekiyorum ağrısını ters giden bir şey mi var acaba
Göğüs ağrısı çoğu kişide hatta aydan aya farklılık gösteriyor canım. İlaç falan kullanıldığı aylar göğüs ağrısı daha çok oluyor.
Bende bu ay hariç (bu ay yumurtlamadan 2 gün sonra başladı çok göğüs ağrısı yaşadım hala ağrıyor, sadece bir tahmin; belkide kist gibi durumlarda göğüs ağrısı daha çok oluyordur🤷‍♀️),
normalde adete 1 hafta varken hafif ağrıyor ve adete 2 gün kala ağrı kalmıyor.

Back
X