• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi Silikleşme Zamanı Nasıl Olmalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şu pik zamanı oluyorda sonrası adama bi haller oluyor sanki, değerlendirilwcek günler de adamda tık yok sonrası manyak oluyor benim hala çözemedim😊
Aynen canım benim eşimdede aslında durum öyle, ve bence planlı gebelikle uğşan bir çoğumuz bu durumu yaşıyoruz. Bence biz suçluyuz, onlara ha bak bugün pik oldu, yok bugün silikleşti kesin ilişkiye girmemiz lazım gibi konuşmalar duruşlar sergiliyoruz. En güzeli onların bu durumları hiç bilmemesi. Çünkü görev gibi/ödev gibi hissediyorlar ve isteksizleşiyorlar.

Kızlar bugünki ovülasyon testim, nerdeyse 1 gün sonra pik olacak gibi çıkmış :KK64:
Ovülasyon Pikten sonra 13. Günüm
20201031_124805.webp

İlginç yaa bu gebelik durumunda böyle oluyor benim bildiğim.. yine gebelik testi yapsana 😊
:KK17:
Yarın ilk idrarla yapacam.
O gün kan testini erken verdim diye negatif çıkmış olabilir mi ki? En az 5 çıkmadığı için kesin negatifmidir ki? Sonradan yükselme ihtimali varmı bunun? Kafamda deli sorular.

:KK17:
Yarın ilk idrarla yapacam.
O gün kan testini erken verdim diye negatif çıkmış olabilir mi ki? En az 5 çıkmadığı için kesin negatifmidir ki? Sonradan yükselme ihtimali varmı bunun? Kafamda deli sorular.
Ya var bence bu forumda bu tarz hikayeler okuduk hep. Cok umutlanmadan tekrar dene bakalim çünkü spermle buluşan yumurtanın döllenip kana hcg salgilamasi 6-10 gün arasi diyor. Belli olmaz, ben de tekrar yapıcam yarın falan

Ya var bence bu forumda bu tarz hikayeler okuduk hep. Cok umutlanmadan tekrar dene bakalim çünkü spermle buluşan yumurtanın döllenip kana hcg salgilamasi 6-10 gün arasi diyor. Belli olmaz, ben de tekrar yapıcam yarın falan
Yapacqksan Sabah ilk idrarla yap sende, bende öyle yapacam bi bakalım durum ne :işsiz:

Sıvı alımına dikkat ediyormusun, bu işte var gariplik ahanda şuraya yazıyorum sennn hamilesin😊
Evet canım Sabah ilk idrarımı yaptıktan sonra bişeyşer yiyip içiyorum, 2 saat sonra yani 2. İdrarımla test yapıyorum ama test yapmadan 1 saat önce sıvı almıyorum. Doğrusu bu mudur?

Evet canım Sabah ilk idrarımı yaptıktan sonra bişeyşer yiyip içiyorum, 2 saat sonra yani 2. İdrarımla test yapıyorum ama test yapmadan 1 saat önce sıvı almıyorum. Doğrusu bu mudur?
2 saat diyorlar ama, silik çıkmıyor zaten senin baya pik gibi

Baya koyulasmis artık yarın eşit olur😄 🤲ve inşallah hamilesindirrr. çünkü senden örnek alıyorum beklentim yükseliyor😄
Banada öyle geliyor, yarın yada diğer gün pik olacak gibi 😂 kan testini erken vermiş olsam keşke ahhhh keşke 🤲 bu koyulaşmaların sonu gebelik olsada beklentin dahada yükselse :KK68:

Ama bacak ve karın ağrısı var aynı adet gibi göğüslerdede hiç bişey yok 🙁kendime hep şey diyordum bir gün göğüslerim adete yakın agrirsa anca o zaman hamilelik belirtisi derim
Canım pikten 3 gün sonra bende göğüs ucuna iğne gibi batmalar oldu, ertesi gün göğüs kafesim çok ağrıdı gerildi değişik birşeyler oldu, bunlar olurken göğsüm yumuşacık oldu ve aynı gün gecesi göğüs çevrem özellikle alt tarafı ezik gibi ağrımaya başladı. Ve sağ göğsümdeki ağrı çok şiddetliydi. Ama pikten sonraki 8. Gün bu ezik gibi ağrıma geçti şimdi normal ağrıyor.
Bu arada bende normal zamanlarda göğüs ağrım olmaz yada adete 5 gün kala çok hafif ağrı olur adetten 1-2 gün önce ağrı geçer.

Canım pikten 3 gün sonra bende göğüs ucuna iğne gibi batmalar oldu, ertesi gün göğüs kafesim çok ağrıdı gerildi değişik birşeyler oldu, bunlar olurken göğsüm yumuşacık oldu ve aynı gün gecesi göğüs çevrem özellikle alt tarafı ezik gibi ağrımaya başladı. Ve sağ göğsümdeki ağrı çok şiddetliydi. Ama pikten sonraki 8. Gün bu ezik gibi ağrıma geçti şimdi normal ağrıyor.
Bu arada bende normal zamanlarda göğüs ağrım olmaz yada adete 5 gün kala çok hafif ağrı olur adetten 1-2 gün önce ağrı geçer.
Aaaa ciddi misin benimde sol göğüs yan taraftan sanki kaburgam agriyo gibi alttan da sanki aynı kemik agriyo gibi ağrı oluştu bugun bende bekliyorum uçları acısın diye ama acimiyo 🤣

Back
X