Çiçek koyduğun teste çatlamış gözüküyo canımBuda benim ovulasyon testlerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çiçek koyduğun teste çatlamış gözüküyo canımBuda benim ovulasyon testlerim
sabah yaptığım test bence 1 gün önce çatlamış zamanı geçmeye başlamışken yapmışım :)Çiçek koyduğun teste çatlamış gözüküyo canım
Aynen canım baya silik hergün aynı saatte yapmaya özen göster daha iyi sonuçlar alır ben pik olduğu zaman sıklaştırıyorum günde 3 kere yaptığım oldusabah yaptığım test bence 1 gün önce çatlamış zamanı geçmeye başlamışken yapmışım :)
yok canım örnek olsun diye attım bata 9 kaldı benim :) o testler 25.26.27 tarihlerinde yapıldı hepsi de değerlendirildi bakalım bekliyorum bu ay tutmuş mu tutmamış mı ilk defa kullandımAynen canım baya silik hergün aynı saatte yapmaya özen göster daha iyi sonuçlar alır ben pik olduğu zaman sıklaştırıyorum günde 3 kere yaptığım oldu
Insallah tutmusdur cnm
Bakalim yarin nasil olacak ovu tetlerim neyse az kaldi ovrenecem son gun persenbe hayirlisi
Ben senden umutluyum canım ya geç döllenme olabilir umarım adet olmazsın güzel haberler alırsın
Adete ne kadar kaldı ki canınBugün kan verdim negatif kuzum
Bir ve ikinci testin koyu yumurtlma olmus olmuyormu boyleBuda benim ovulasyon testlerim
Bence inanmayin ovulasyon testiyle gebelik belli olmaz adetten 1 yda2gun once test yapin yeterli siz sadece ovulasyon testlerini dikkat edip duzenli iliskide bulunun ben mesela tel.ovulasyonu dikkate aldim yaptigim teste inanadim bu ay adet olurum ama bu defa testlere duzenli yapip dikkat edicemCanim bu ovulasyon testidir dogru ama ben gebelik icin deniyorum hani bata 5 gunum kalmis acaba hamilemiyim hani derler ya ovu testinden belli eder onceden
Oysa zaten gebelik testim negatif
pik olunca yumurtlama yakın silikleşince çatlamış yani yumurtlama olmuş oluyorBir ve ikinci testin koyu yumurtlma olmus olmuyormu boyle
Aynen cnm benim zaten hep silik ovu testBence inanmayin ovulasyon testiyle gebelik belli olmaz adetten 1 yda2gun once test yapin yeterli siz sadece ovulasyon testlerini dikkat edip duzenli iliskide bulunun ben mesela tel.ovulasyonu dikkate aldim yaptigim teste inanadim bu ay adet olurum ama bu defa testlere duzenli yapip dikkat edicem
Bende ilk kez burda duydum da denedim zaten hamileligim gebelik testinde de cikmisti. Hadi insallah guzel haberini bekliyorum.LeylaJ cnm
Aynen cnm benim zaten hep silik ovu test
Bazilarinin pik olyor da yine adet olyor
Persenbeye hamilelik testi yapacam elli olur artik
Adete ne kadar kaldı ki canın
Fotosunu atsana cnm.bende yaptm bıgün 3 gün var.early aldm bide.koskocaman bi tek çizgi.2.çizgi arıcam die gözlerim şaşı oldu yeminleeneee 1 saat sonra aşırınım aşırısı silik bi çizgi çıktı :)
Peki cnm ovu testinde cikmismiydi?Bende ilk kez burda duydum da denedim zaten hamileligim gebelik testinde de cikmisti. Hadi insallah guzel haberini bekliyorum.
Resim atarisin cnmeneee 1 saat sonra aşırınım aşırısı silik bi çizgi çıktı :)
Pik olduktan 2 gun sonra yaptim siliklesmiti, adete 6 ya da 7 gun kala bi arkadas ovu testi yapmami rica etdi, 2 gun oncesinden gebelikte cikmisti hamilelik zaten, ovu testimde de koyu cikti . Ama pik oldugu gundeki gibi koyu degildi.Peki cnm ovu testinde cikmismiydi?
Koyuluk nasildi ovu tst de?