Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pik olduktan 2 gun sonra yaptim siliklesmiti, adete 6 ya da 7 gun kala bi arkadas ovu testi yapmami rica etdi, 2 gun oncesinden gebelikte cikmisti hamilelik zaten, ovu testimde de koyu cikti . Ama pik oldugu gundeki gibi koyu degildi.
Tsk edrim cnm ama benimde biraz koyu ama pik gibi dgl tabi ama gebelik testi boş
Kanmi versem :KK34:neyse sabredim :KK69:
Yoksa gelir zaten persenbeye
Cnm atesim yum gunundendir 37.1 37.3
Dostinexse ragmen halen meme dolgunluk agri
Akinti
Baska hic bisey yok ya :silah:son 4 gun

Tsk edrim cnm ama benimde biraz koyu ama pik gibi dgl tabi ama gebelik testi boş
Kanmi versem :KK34:neyse sabredim :KK69:
Yoksa gelir zaten persenbeye
Cnm atesim yum gunundendir 37.1 37.3
Dostinexse ragmen halen meme dolgunluk agri
Akinti
Baska hic bisey yok ya :silah:son 4 gun
Hamilelik belirtilerin var ama canim, insallah gec dollenme olmustur test yapmaya devam et.

Resim atarisin cnm
CYMERA_20180805_221625.jpg

Ozaman hamilesin cnm cunki gecen ay ben test yapdim ayni senin cizgi gibi iki saat arayla cikdi sonuc adet olmusdum
Bata kac var
1 hafta var ama şıan kasıklarımın ve belimin ağrıbelimin ağrısından uykum kaçtı adet sancısı çekiyorum şuan ve acayio gazım var

LeylaJ LeylaJ cnm ovu tstlere bak seninde bu nun gibimiydi ? Yada dahada koyumu olmasi lazim?
IMG_20180806_012309_439.jpg bu altaki mavi renklide son yapdigim ovu tst buarada 3 gunum kaldi
IMG_20180806_021032_670.jpg

Son düzenleme:
Aynen benimde bi hatam varken kasik agrilarim vardi umarim yerlesmisdir cnm bi haftaya ragmen gosterdiyse var biseyler demki cnm
iltihaptan da olabilir kasık ağrım iltihaptan şüpheleniyorum canım niyeyse bi ben konduramıyorum kendime hamile olduğumu :) yarın kan testine gidicem

kızlar dün gece sancıdan uyuyamadım acayil şekilde sancım vardı şeytan dürtükledi gittim şimdi test aldım geldim anında böyle oldu 1 hafta var adetime
CYMERA_20180806_083010.jpg

Back