- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 133
- 30
idraro koymamla çıktı canım ama ben bi 10 dk sonra kaptaki idrarla bi daha denim dedim çıkmadı bu sefer gene muallaklar muallaklar :)ayy görüyorum çizgiyi hemen mi çıktı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
idraro koymamla çıktı canım ama ben bi 10 dk sonra kaptaki idrarla bi daha denim dedim çıkmadı bu sefer gene muallaklar muallaklar :)ayy görüyorum çizgiyi hemen mi çıktı :)
Ovu testi ne icin canim. Benim adetim düzensiz onun icin ovu kullaniyorum ben bi hafta sonra felan baslarimBenimde 4 gunum var bu geceyi saymasak 3 test geb negatif ovu tesimi de birazdan atacam benim bilim dahil agrimiyor daha adet belirtimde yokgunlerde gecmek bilmiyor
Peki sen ovu tst yapdinmi
Simdi ki testin gibiydi canim cok koyu degildi, pik oldugu gundeki gibi degildi yani. Gebelik testinde de cikmasi lazimdi ama canim, yaptin mi bugun?LeylaJ cnm ovu testim bi bak simdi ki testim kadar varmiydi senin ovu tstEki Görüntüle 2176512 yada bundanda fazla olmasimi lazim koyuluk ?
Sence varmi bi degisiklik
Ay kuzum gozun aydin, tebrikler hadi kan vermeye.kızlar dün gece sancıdan uyuyamadım acayil şekilde sancım vardı şeytan dürtükledi gittim şimdi test aldım geldim anında böyle oldu 1 hafta var adetime Eki Görüntüle 2176532
canım gittim doktorum yoktu izine ayrılmışAy kuzum gozun aydin, tebrikler hadi kan vermeye.
Bence 2 gün sonra tekrarlayın. Rabbim gönlünüze göre versinhemen ikinci testi yaptım kaptaki idrarla niyeyse onda çıkmadı bak gene kafam karıştı![]()
Bence 2 gün sonra tekrarlayın. Rabbim gönlünüze göre versin
Doktoru ne yapicaksin ki kuzum, en yakin saglik ocagina gidip kan versene.canım gittim doktorum yoktu izine ayrılmış
canım sağlık ocağındaki doktoruma gittim zaten ama tırsıyorum ya silik olduğu halde adet olan varmış silik çıksa bile yeter diyoruz ama çıkonca da bu sefer inanamıyoruz :)Doktoru ne yapicaksin ki kuzum, en yakin saglik ocagina gidip kan versene.
Valla çizgiyi bende gördüm. Kan verdinizin? Bide başka belirtileriniz varmıydı?sordum hemşireden yapısı bozulursa idrarın çıkmamış olabilir dedi dur bakalım kime göstersem görüyoz çizgiyi diyo :)
yok gittim kan vermeye doktor yoktu en belirgin belirtim yumurtlamadan sonra oluşan göğüs hassasiyeti o beni çok şüphelendiriyodu bide hiç bitmeye bi bel ağrısı vardı 2 3 gün süren kasık ağrılarım oldu ama en şiddetli ağrıları dün gece çektim resmen dedim 1 hafta önceden adet olucamValla çizgiyi bende gördüm. Kan verdinizin? Bide başka belirtileriniz varmıydı?
ayyy çok ilginç hemen çıkmış ama sonra neden çıkmadı acaba hergün tekrarla bakalımidraro koymamla çıktı canım ama ben bi 10 dk sonra kaptaki idrarla bi daha denim dedim çıkmadı bu sefer gene muallaklar muallaklar :)
hemşireden sordum dedi idrar beklemişse çıkmaz yapısı bozulmuştur dediayyy çok ilginç hemen çıkmış ama sonra neden çıkmadı acaba hergün tekrarla bakalım
Insallah oylediir cnm amaSimdi ki testin gibiydi canim cok koyu degildi, pik oldugu gundeki gibi degildi yani. Gebelik testinde de cikmasi lazimdi ama canim, yaptin mi bugun?
Evet ogle onun icin de wuphe kalmasin dige kan veriyoruz tatlim. Hadi hayirlisi canim. Haber et mutlakacanım sağlık ocağındaki doktoruma gittim zaten ama tırsıyorum ya silik olduğu halde adet olan varmış silik çıksa bile yeter diyoruz ama çıkonca da bu sefer inanamıyoruz :)
Bence de bozulmustur. Varsa yine yapsana kuzum. Ben ilk silik gordugum gun her tuvalete gittigimde yapmistim, inanamiyordumhemşireden sordum dedi idrar beklemişse çıkmaz yapısı bozulmuştur dedi
test değil heee bekleyen idrar bozulmuştur dediBence de bozulmustur. Varsa yine yapsana kuzum. Ben ilk silik gordugum gun her tuvalete gittigimde yapmistim, inanamiyordum![]()
elim durmaz diye evde bıraktım testi dayanabilirsem akşam yapmam sabah ilk idrarka yaparım bunu ilk idrarla yaptım anında bu şekli aldı daha sonra kaldıkça daha belirginleşmeye başladıBence de bozulmustur. Varsa yine yapsana kuzum. Ben ilk silik gordugum gun her tuvalete gittigimde yapmistim, inanamiyordum![]()