Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 4 gunum var bu geceyi saymasak 3 test geb negatif ovu tesimi de birazdan atacam benim bilim dahil agrimiyor daha adet belirtimde yokgunlerde gecmek bilmiyor
Peki sen ovu tst yapdinmi
Ovu testi ne icin canim. Benim adetim düzensiz onun icin ovu kullaniyorum ben bi hafta sonra felan baslarim
Gebelik belirtilerine felan takilma benim yengem bi kere midesi bulanmadan cocuk dogurdu. Cok takma kafana bi bakmissin hamilesin:KK200:

Valla çizgiyi bende gördüm. Kan verdinizin? Bide başka belirtileriniz varmıydı?
yok gittim kan vermeye doktor yoktu en belirgin belirtim yumurtlamadan sonra oluşan göğüs hassasiyeti o beni çok şüphelendiriyodu bide hiç bitmeye bi bel ağrısı vardı 2 3 gün süren kasık ağrılarım oldu ama en şiddetli ağrıları dün gece çektim resmen dedim 1 hafta önceden adet olucam

Benimde inanılmaz göğüs agrım var bugün kasıklarımda da iğnelenme tarzında ağrılar var. Bu ay çatlatma iğnesi yaptım acaba onun etkilerimi bilmiyorum. İnşallah gebesinizdir

Simdi ki testin gibiydi canim cok koyu degildi, pik oldugu gundeki gibi degildi yani. Gebelik testinde de cikmasi lazimdi ama canim, yaptin mi bugun?
Insallah oylediir cnm ama
Hamilelik testim cok ama koryorum yapmaya yine hayal kirikligina ugricam en dogrusu yarin sabahda yapim geb testi bakalim

canım sağlık ocağındaki doktoruma gittim zaten ama tırsıyorum ya silik olduğu halde adet olan varmış silik çıksa bile yeter diyoruz ama çıkonca da bu sefer inanamıyoruz :)
Evet ogle onun icin de wuphe kalmasin dige kan veriyoruz tatlim. Hadi hayirlisi canim. Haber et mutlaka

Bence de bozulmustur. Varsa yine yapsana kuzum. Ben ilk silik gordugum gun her tuvalete gittigimde yapmistim, inanamiyordum:halay:
elim durmaz diye evde bıraktım testi dayanabilirsem akşam yapmam sabah ilk idrarka yaparım bunu ilk idrarla yaptım anında bu şekli aldı daha sonra kaldıkça daha belirginleşmeye başladı

9BF7294A-E806-4615-AFEC-198C62F73DE4.jpeg Reglime 2 gün kala testim kızlar. Çok şükür bu kez oldu galiba:dua::dua:

Back