Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar pik dimi

Eklentiler

• 78BF8A51-C689-4BA9-8EC2-D87F9C087626.jpeg
    78BF8A51-C689-4BA9-8EC2-D87F9C087626.jpeg
    27,3 KB · Görüntüleme: 35
inşallah ama ben artık ovu yapmıyorum pazar günü erken gebelik testi yapacağım hayırlısı artık bakalım ne çıkacak

Böyle gebe gibi neden yapıyorsunuz anlamadım. Bi nedeni var mı? Gebe zannediyorum yorumu bi okuyorum gebelik testi alıcam falan yazıyorlar senin gibi. Gebe kaldığım zaman tarihi ayarlayıp kuramaz miyim bu uygulamayı? Kastettiğim yorumunuz altındaki bebeğinin doğacağı muhtemel tarih yazan kısım.

Yok kuzum negatif
Pzt yapcam tekrar çünkü yumurtlamam geç oldu adet zamanı da şaştı
Cnm sen yum gunune + 14 gun hesaplarsan ancak adet olunyor cunki
Bi keresine 28 gunde adetim bir anda yum gunum 20 siydi ve 28 gunu bekledim gecdi ama 20 + 14 = 34 gun oldu ve ayni gun adet oldum cnm yani yum gune bagli adetin
Sen adetin kacinci gunu yum oldun cnm

Cnm sen yum gunune + 14 gun hesaplarsan ancak adet olunyor cunki
Bi keresine 28 gunde adetim bir anda yum gunum 20 siydi ve 28 gunu bekledim gecdi ama 20 + 14 = 34 gun oldu ve ayni gun adet oldum cnm yani yum gune bagli adetin
Sen adetin kacinci gunu yum oldun cnm

Canım benim testlere bakılınca 19. Gün silikti testim
Yani 28 temmuzda
Üzerine 14 koyarsak 11 agustos bat olur
Doğru diyosun çünkü iğne oldum ya geçen ay çatlamadan 14 gün sonra adet oldum erken olmuş oldum yani
O zaman benim bata daha 8 var

Böyle gebe gibi neden yapıyorsunuz anlamadım. Bi nedeni var mı? Gebe zannediyorum yorumu bi okuyorum gebelik testi alıcam falan yazıyorlar senin gibi. Gebe kaldığım zaman tarihi ayarlayıp kuramaz miyim bu uygulamayı? Kastettiğim yorumunuz altındaki bebeğinin doğacağı muhtemel tarih yazan kısım.
Olur tabi neden olmasın sizi yanılgıya düşürdüğüm için kusura bakmayın

WhatsApp Image 2018-08-04 at 11.13.30.jpeg

Arkadaşlar ovülasyon testi yumurtlamayı denk getirmeye çalışıyorum da pik gibi mi akşam kaça kadar tekrarlanabiliyor bu test yoksa yarın mı pik olur dersiniz bugün 18.gün pco rahatsızlığımda var.

Eki Görüntüle 2175894

Arkadaşlar ovülasyon testi yumurtlamayı denk getirmeye çalışıyorum da pik gibi mi akşam kaça kadar tekrarlanabiliyor bu test yoksa yarın mı pik olur dersiniz bugün 18.gün pco rahatsızlığımda var.
Cnm pco bilmem ama benim saat 9 da ayni bunun gibiydi ayni gun saat 12 daha koyuydu yine ayni gun saat 14 : 30 pik oldu yani t daha koyu c den sonra yarin saat 14 :00kadar pik ayni sekil devam etdi 14 :30den son ra siliklesdi ama fazla silik degl ayni rek oldu sonra bikac saate yine siliklesdi taki ertesi gune tam siliklesdi cnm
Umarim yardamci olabildim

Son düzenleme:
Back