- 17 Temmuz 2018
- 104
- 76
- 28
- 33
Benim aldogim testlerde sabah yapin ill idrarla diyor
Gebelik testlerinde sabah ilk idrarla diye yazar ancak Lh ta tam tersi yapılmamalı yanıltıcı olabileceği için. Sİz hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim aldogim testlerde sabah yapin ill idrarla diyor
FirstvueGebelik testlerinde sabah ilk idrarla diye yazar ancak Lh ta tam tersi yapılmamalı yanıltıcı olabileceği için. Sİz hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsunuz?
Evet canım pik yapmış akşamı değerlendirKızlar pik dimi
Öyle yapıcam canımEvet canım pik yapmış akşamı değerlendir
Evet canım sen yarında devam et çatlayıp çatlamadığı belli olurKızlar pik dimi
Öyle yapıcam canımEvet canım sen yarında devam et çatlayıp çatlamadığı belli olur
24 saattemi çatlıyor acabaEvet canım sen yarında devam et çatlayıp çatlamadığı belli olur
Hadi hayırlısı olsun canımÖyle yapıcam canım
Benim 2 gün sürmüştü 16-17 şeklinde sonra silikleşti o yüzden 2 günde ilişkide bulundukları ne yazıkki kimyasal gebelik olarak sonuçlandı şimdi adetin bitmesini bekliyorum24 saattemi çatlıyor acaba
Hadi yaa hayırlısı olsun canımBenim 2 gün sürmüştü 16-17 şeklinde sonra silikleşti o yüzden 2 günde ilişkide bulundukları ne yazıkki kimyasal gebelik olarak sonuçlandı şimdi adetin bitmesini bekliyorum
yvz13 napdin cnm gebelik testi yapdinmi bu gun?
Merak etdim sende gosterdiyse bende yarin yapacam diyorum
inşallah ama ben artık ovu yapmıyorum pazar günü erken gebelik testi yapacağım hayırlısı artık bakalım ne çıkacak
Cnm sen yum gunune + 14 gun hesaplarsan ancak adet olunyor cunkiYok kuzum negatif
Pzt yapcam tekrar çünkü yumurtlamam geç oldu adet zamanı da şaştı
Cnm sen yum gunune + 14 gun hesaplarsan ancak adet olunyor cunki
Bi keresine 28 gunde adetim bir anda yum gunum 20 siydi ve 28 gunu bekledim gecdi ama 20 + 14 = 34 gun oldu ve ayni gun adet oldum cnm yani yum gune bagli adetin
Sen adetin kacinci gunu yum oldun cnm
Olur tabi neden olmasın sizi yanılgıya düşürdüğüm için kusura bakmayınBöyle gebe gibi neden yapıyorsunuz anlamadım. Bi nedeni var mı? Gebe zannediyorum yorumu bi okuyorum gebelik testi alıcam falan yazıyorlar senin gibi. Gebe kaldığım zaman tarihi ayarlayıp kuramaz miyim bu uygulamayı? Kastettiğim yorumunuz altındaki bebeğinin doğacağı muhtemel tarih yazan kısım.
Olur tabi neden olmasın sizi yanılgıya düşürdüğüm için kusura bakmayın
Cnm pco bilmem ama benim saat 9 da ayni bunun gibiydi ayni gun saat 12 daha koyuydu yine ayni gun saat 14 : 30 pik oldu yani t daha koyu c den sonra yarin saat 14 :00kadar pik ayni sekil devam etdi 14 :30den son ra siliklesdi ama fazla silik degl ayni rek oldu sonra bikac saate yine siliklesdi taki ertesi gune tam siliklesdi cnmEki Görüntüle 2175894
Arkadaşlar ovülasyon testi yumurtlamayı denk getirmeye çalışıyorum da pik gibi mi akşam kaça kadar tekrarlanabiliyor bu test yoksa yarın mı pik olur dersiniz bugün 18.gün pco rahatsızlığımda var.