Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar yumurtlamadan hemen sonra göğüs hassasiyeti başladı bide sarı akıntı dokunamıyorum taş gibi şişti uçları sızlıyor adetime 11 gün var nedir sizce bu

Canım yumurtlama döneminde de göğüsler gerilebilir
Akıntı da normal
İnşallah hamilesindir beş gün sonra yapacagın testte sonucu alırsın

Canım yumurtlama döneminde de göğüsler gerilebilir
Akıntı da normal
İnşallah hamilesindir beş gün sonra yapacagın testte sonucu alırsın
yumurtlamam 26sında gerçekleşti canım hala devam edermi ki hassasiyet. genelde benim 3 gün kala başlardı ama uçları sızlamazdı bunda dayanılmaz bi aağrı sızı yasıyorum afedersin sütyene sığmıyolar o hale geldi :eek::KK45:

yumurtlamam 26sında gerçekleşti canım hala devam edermi ki hassasiyet. genelde benim 3 gün kala başlardı ama uçları sızlamazdı bunda dayanılmaz bi aağrı sızı yasıyorum afedersin sütyene sığmıyolar o hale geldi :eek::KK45:

Hmm 26 dan 2 ye bir hafta olmuş kuzum gebelikten olabilir o zaman

Benim adetten sonra 13.gun
adet döngüm 35gün
Geçen ay adetim 42 gün sürdü testlere ne zaman baslayayim

Hmm 26 dan 2 ye bir hafta olmuş kuzum gebelikten olabilir o zaman
Cnm ovu testim pikin 8 gunu adete 7 var
Bu gun koyulasmis gibi
20180802_171940-1.jpg

Kizlar benim ovulasyonum sifirken birden yükseldi onuda akintimdan anladim tesadüfen test yaptim. Birdende koyulasabilir yani

Cnm Y yvz arkadas demisdiki ovu testi bidaha koyulasmaya baslarsa hcg test pozitif gosterme ihtimali var dedi
Tabi ovu gundrn sonra tam silinmisdi yine koyuladmis acaba dedim
Zaten cuartesi test yapacam yum gunden 10 gun gecmis olur bakalim hayirlisi zaten hic umutlanmiyorum
Tsk bilgilerin icin

Cnm Y yvz arkadas demisdiki ovu testi bidaha koyulasmaya baslarsa hcg test pozitif gosterme ihtimali var dedi
Tabi ovu gundrn sonra tam silinmisdi yine koyuladmis acaba dedim
Zaten cuartesi test yapacam yum gunden 10 gun gecmis olur bakalim hayirlisi zaten hic umutlanmiyorum
Tsk bilgilerin icin

Test uzmanımız yvz13 yvz13 diyorsa doğrudur :))
Şaka bir yana evet HCGden önce LH yükseliyor kanda. Gebelikte cıkmamış ama LH testinden hamile oldugunu anlayan insanlar cok. Ben de öyle oldugunu bildiğim için yapmıştım ve kopkoyu görünce ümitlendim ama maalesef olmadı. Yani çok kesin olmuyor adete yakın koyu cıkması o amaçla söyledim. Umutlanıp sonra üzülme diye :KK61:

Geçen ay adetime 3-4 gün kala ovulasyon testim kopkoyu oldu hatta pik olduğu günden de koyuydu ama maalesef adet oldum. Sanırım ay içinde birkaç kez yumurtlanabiliniyor veya LH sebepsizce mi yükseliyor bilemiyorum :KK43:

Canım kimyasal olabilir
Aslında birçok kadın adet oldugu gün belkide kimyasal gebelik yaşamış oluyor
Biz erkenden test yaptıgımız için farkediyoruz
Dr um bana eger bilmeseydin adetle beraber atılıp gidecekti sürekli test yapma psikolojik olarak yıpranırsın demişti Gmz1292 Gmz1292

Canım kimyasal olabilir
Aslında birçok kadın adet oldugu gün belkide kimyasal gebelik yaşamış oluyor
Biz erkenden test yaptıgımız için farkediyoruz
Dr um bana eger bilmeseydin adetle beraber atılıp gidecekti sürekli test yapma psikolojik olarak yıpranırsın demişti Gmz1292 Gmz1292

.evet zaten çoğu aslında kanda çıkacağını bilmesine rağmen adeti 3-4 gün geçince test yapın diyor. Bence de kimyasal durumu varsa da fark edilmesin diye söyluyorlar. Bilmiyorum LH yüksek diye gebelik de yapmıştım ama onda birşey çıkmamıtı. Belki orada cıkacak kadar yükselemeden düştü değer. Kimyasal oldugunu bilsem üzülmicem cünkü ilk hamileliğim olacak yani hamile kalabiliyor olduğumu bilmek bile beni sevindirebilir şuan :)

.evet zaten çoğu aslında kanda çıkacağını bilmesine rağmen adeti 3-4 gün geçince test yapın diyor. Bence de kimyasal durumu varsa da fark edilmesin diye söyluyorlar. Bilmiyorum LH yüksek diye gebelik de yapmıştım ama onda birşey çıkmamıtı. Belki orada cıkacak kadar yükselemeden düştü değer. Kimyasal oldugunu bilsem üzülmicem cünkü ilk hamileliğim olacak yani hamile kalabiliyor olduğumu bilmek bile beni sevindirebilir şuan :)

Canım ben test yapmıştım kimyasal yaşadıgımda
Akşamına yaptıgım test negatifti
Yani 8 saat gibi bir sürede bile farketmişti
Artık idrarda görünmeyecek kadar düşmüş

Back