Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG_2736.JPG
    IMG_2736.JPG
    15,4 KB · Görüntüleme: 32

Eklentiler

• E64CB4E7-5A45-40CA-96E6-4D0DEC1E255C.jpeg
    E64CB4E7-5A45-40CA-96E6-4D0DEC1E255C.jpeg
    60,9 KB · Görüntüleme: 36
Bata kac var senin
Canım benimki karışık biraz takvime göre 12 gün var ama benim yumurta erken çatladı. Geçen hafta cuma pik yapmıştı ovulasyon testi. Ona göre 9 gün kalmış olması lazım ama genelde adetim yumurta çatladıktan 16-17 gün sonra geliyor karışık biraz Benimki artık bende anlamıyorum :)

Canım benimki karışık biraz takvime göre 12 gün var ama benim yumurta erken çatladı. Geçen hafta cuma pik yapmıştı ovulasyon testi. Ona göre 9 gün kalmış olması lazım ama genelde adetim yumurta çatladıktan 16-17 gün sonra geliyor karışık biraz Benimki artık bende anlamıyorum :)

Bata 9 varsa daha koyulaşmaz zaten kuzum ovu testin
Benimde 6 kaldı

Evet kuzum ama çizgi 20 dk kadar sonra çıktı
Ve hafif bir dağınıklık var sağda dikkat ettiysen
Buharlaşma çizgisi olabilir
Ve ovu testim silik
1 saat sonra çöpte ikinci çizgiyi görüp hamile çıkan da çok oldu canım seni umutlandırmak istemem ama inşallah bebiştendir

1 saat sonra çöpte ikinci çizgiyi görüp hamile çıkan da çok oldu canım seni umutlandırmak istemem ama inşallah bebiştendir

İnşallah canım :) sabah anlarım artık
Eger bu çizgi gerçekse yarın da çıkması lazım :)
Yapınca atarım buraya :KK68:

İnşallah canım :) sabah anlarım artık
Eger bu çizgi gerçekse yarın da çıkması lazım :)
Yapınca atarım buraya :KK68:
Merakla bekliyorum senin testini canım inşallah pozitif olur :dua: o zaman bende cesaretlenip erken gebelik testi yaparım

Bugün adetinden itibaren 13 gün olmuş oluyo kaç gün sürüyo peki adetin yumurtlamanı anlaman için adet bitiminden başlayıp diğer adet başlangıcına kadar yapman lazım bazen erken bazen geç yumurtlama olabiliyor bende test konusunda yeni sayılırım diğer arkadaşlarda görünce yazar benim testler pik yaptığında akıntım vardı o yüzden eminim gününden
3 gun suruyor adetim bu ay adeti bekliyorum 16 agustosta olurum bu dafa hata yapmadan ovulasyonu sabah ilk idrala yapicam

3 gun suruyor adetim bu ay adeti bekliyorum 16 agustosta olurum bu dafa hata yapmadan ovulasyonu sabah ilk idrala yapicam
ilk değilde ikinci idrarla yapıyorum ben sıvı alımına dikkat ederek tabi doğru mu yapıyorum onu bilemem gündüz 10 öğlen 3-5 akşam 8 gibi daha uygun yazıyordu benim testlerde

ilk değilde ikinci idrarla yapıyorum ben sıvı alımına dikkat ederek tabi doğru mu yapıyorum onu bilemem gündüz 10 öğlen 3-5 akşam 8 gibi daha uygun yazıyordu benim testlerde
Benim aldogim testlerde sabah yapin ill idrarla diyor

Back