Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) kaç gün senin adet döngün eger 28 gunde bir ise 16. Gün falan pik olur canm merak etme
14 gunumkaçıncı gün?
14 gunum
Cok tesekur ederim icimi rahaylatdin cnm ama ben 28 gunde bi adet olyorumbirden koyulaşıyor canım daha erken rahat ol
Cok tesekur ederim icimi rahaylatdin cnm ama ben 28 gunde bi adet olyorum
Cnm cok tesekur ederim bilgilerin icino belli olmuyor canım benim de bazen erken ya da geç oluyor
döngüm 30
13. gün de pik yakaladıgım oldu 17. gün de
Cnm cok tesekur ederim bilgilerin icin
Ben 14 gun olmasi sart sanyordum
Bide her gun birazdaha koyuasma bekliyordum
Sen hamilemisin cnm
Cok gecmis olsun insallah bu defa nasip olur sana saglikli eline almayiaydan aya bile yumurtlama zamanın değişebilir canım
ben iki kez düşük yaptım bir de kimyasal gebelik yaşadım
şimdi adet görüyorum bitince haziran ayına umutlar
ovulasyon testi çok kullandım ve hep öyle hamile kaldım canım
Cok gecmis olsun insallah bu defa nasip olur sana saglikli eline almayi
Peki cift cizgi cikdigi gunmi oldun yogsa o gunu kacirip ertesi gun yapdigin oldumu?
Bide su yumurtlama akintisi 3 gundur akintim vardi bu gun yokkk kayboldu normalmidir yogsa akinti sartmi
Bisey daha diyecem t c koyu olyor dimi yum gunu?ben akıntıyı hiç hissetmiyorum belki de takip etmediğimdendir
çift çizgiyi net gördüğümüz gün bilicezki yumurta çatlamak üzere o gün ve sonraki gün önemli canım
çalışmaları aksatma :)
Bisey daha diyecem t c koyu olyor dimi yum gunu?
Su tuketmek etkiliyormu?
Tesden once Kac saat sonra su tuketmeyi brakyorsun?cnm
Canım yumurtlamadan önce rahim aşağıya inermiş yumurtlamak üzere olabilirsin değerlendir bugünleri ben sağ tarafımda fark ettim ama bi iki belirti vardı onlarda gitti bu ay olmadı galibaBu gun 14 gunumdeyimde akintim 3 gundur var ama bu gun sag tarafimda hafif batma deglde yurume gibi yani sanki bisey ortaya dogru gelyorgibi his etdim onumd isinda bisey yok peki sen hangi tarafinda fark etdin
Maşallah maşallah sağlıklı bi gebelik olur inşallah hayırlı olsun canım darısı başımıza :):)Kızlar bu erken test 3 gün kaldı sizce ?
Tamam cnm hergun aticam bakalim pek anlamiyorum baskalarinin testine bakyorum tam koyu bazisi acik koyu kafam iyice karisdi kendimkini yaparken bu gunmiydi o gunmiydi acaba gecdimi diye cok ikilemli kalyorum suda cok tuketyorum acaba ondanmi diyorum yardamci olursan cok sevinirim cnmcanım denir ki en az iki saat önceden sıvıyı kesmek gerekir
ama ben o kurala hiç uymadım ve testlerimi sabah yapmadım
öğleden sonra yaptım hep
evet ikisi de koyu olmalı
iyi dileklerin için teşekkür ederim bu arada
inşallah sen de bebişine tez vakitte kavusursun
yorumlamamı istersen bana da atabilirsin testlerini
[/QUOTE]27. Gundeyim yarın bat gunu 1 haftadir kaşık agrim var goguslerim istii damarlar belirdi ama sisme adet zamanı oluyo adet agrmda normlde 2 3 gin kala olurdu ama somdi 1 haftadir var kremimsi akinti varUOTE="Zeyah3917, post: 56070336, member: 883056"]Bence de görmedim canım ama dikkat etmemiştir belki bendede tam öyle kıpkırmızı çizgi çıkmadı ama sadece ovu testiyle değil kendini de kontrol et akıntıdır kasık ağrısıdır kaçıncı günündesin şimdi sen
Bak cnm simdi bu benim dikatimi bayabi cekdiCanım yumurtlamadan önce rahim aşağıya inermiş yumurtlamak üzere olabilirsin değerlendir bugünleri ben sağ tarafımda fark ettim ama bi iki belirti vardı onlarda gitti bu ay olmadı galiba
Bana silikleşmiş geldi daha koyu da vardı sanki dimi ben mi yanlış hatırlıyorum@Zeynah3917 canim testlere bakarmisin dunkiye gore daha siliklenmemismi benim