Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süslen canım sen pik olmuş bugünü ve sonrasında 1 hafta gün aşırı değerlendirLütfen bilgisi olanlar yardımcı olsun ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum ona göre kociş gelmeden süsleneyim
Bencede pik olmiş hadi darisi benim basimaLütfen bilgisi olanlar yardımcı olsun ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum ona göre kociş gelmeden süsleneyim
Zeynah3917 bisey sorcam bu @AayyssrrCanım hamilelikte koyulaşıyor diyorlar gebelik testide yap yarın istersen
Cogunlulca ben yum testi adete koyuluk varsa hamile diye okudum bence test yapYum. Dönemindeki koyuluk var bugundr
Bence de görmedim canım ama dikkat etmemiştir belki bendede tam öyle kıpkırmızı çizgi çıkmadı ama sadece ovu testiyle değil kendini de kontrol et akıntıdır kasık ağrısıdır kaçıncı günündesin şimdi senZeynah3917 bisey sorcam bu @Aayyssrr
Ovu testine bakarmisin tam kizariklik goremedim hani t cizgi
Hemen hemen diyebilirm tam kirmizi degl gibi geldi bana
Teşekkür ederim değerlendireceğim hadi hayırlısıSüslen canım sen pik olmuş bugünü ve sonrasında 1 hafta gün aşırı değerlendir
Bu gun 14 gunumdeyimde akintim 3 gundur var ama bu gun sag tarafimda hafif batma deglde yurume gibi yani sanki bisey ortaya dogru gelyorgibi his etdim onumd isinda bisey yok peki sen hangi tarafinda fark etdinBence de görmedim canım ama dikkat etmemiştir belki bendede tam öyle kıpkırmızı çizgi çıkmadı ama sadece ovu testiyle değil kendini de kontrol et akıntıdır kasık ağrısıdır kaçıncı günündesin şimdi sen
Bu gece testi atacam bugunkiBence de görmedim canım ama dikkat etmemiştir belki bendede tam öyle kıpkırmızı çizgi çıkmadı ama sadece ovu testiyle değil kendini de kontrol et akıntıdır kasık ağrısıdır kaçıncı günündesin şimdi sen
İlk 10 dakikada mı çıktı bence var hemen git kan ver CanımKızlar bu erken test 3 gün kaldı sizce ?
Evet hemen çıktı 3 dakika olmamıştır adet günümde bir idrar daha yaparım oda pozitifse 10 gün sonra doktora giderim keseyi görmeye belki 3 hafta bile dayanabilirim kalp atışı ile birlikte görmeye şuan bilemedimİlk 10 dakikada mı çıktı bence var hemen git kan ver Canım
Kızlar bu erken test 3 gün kaldı sizce ?
Tebrikler Hamilesin cnm!!!!
Emin olabilirsin
He bide kan testi de yapdir cnm![]()
İnşallah çok güzel haberler alırsın ve eşine çok güzel sürpriz yaparsınEvet hemen çıktı 3 dakika olmamıştır adet günümde bir idrar daha yaparım oda pozitifse 10 gün sonra doktora giderim keseyi görmeye belki 3 hafta bile dayanabilirim kalp atışı ile birlikte görmeye şuan bilemedim
[/QUOTE]27. Gundeyim yarın bat gunu 1 haftadir kaşık agrim var goguslerim istii damarlar belirdi ama sisme adet zamanı oluyo adet agrmda normlde 2 3 gin kala olurdu ama somdi 1 haftadir var kremimsi akinti varUOTE="Zeyah3917, post: 56070336, member: 883056"]Bence de görmedim canım ama dikkat etmemiştir belki bendede tam öyle kıpkırmızı çizgi çıkmadı ama sadece ovu testiyle değil kendini de kontrol et akıntıdır kasık ağrısıdır kaçıncı günündesin şimdi sen