Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
image.jpg
Bugün yumurtladım bence bugünü değerlendireyim dimi ?
Şu son zmnlarda epey umutsuzluğa kapıldım

Zeynah3917 bisey sorcam bu @Aayyssrr
Ovu testine bakarmisin tam kizariklik goremedim hani t cizgi
Hemen hemen diyebilirm tam kirmizi degl gibi geldi bana
Bence de görmedim canım ama dikkat etmemiştir belki bendede tam öyle kıpkırmızı çizgi çıkmadı ama sadece ovu testiyle değil kendini de kontrol et akıntıdır kasık ağrısıdır kaçıncı günündesin şimdi sen

Bence de görmedim canım ama dikkat etmemiştir belki bendede tam öyle kıpkırmızı çizgi çıkmadı ama sadece ovu testiyle değil kendini de kontrol et akıntıdır kasık ağrısıdır kaçıncı günündesin şimdi sen
Bu gun 14 gunumdeyimde akintim 3 gundur var ama bu gun sag tarafimda hafif batma deglde yurume gibi yani sanki bisey ortaya dogru gelyorgibi his etdim onumd isinda bisey yok peki sen hangi tarafinda fark etdin

Bu gece testi atacam bugunki
Bakalim oylen yapdim hala silik
Simdi 12 gibi yapacam

Kızlar bu erken test 3 gün kaldı sizce ?

Eklentiler

• 1D03B929-0A00-4C02-877B-705594077B99.jpeg
    1D03B929-0A00-4C02-877B-705594077B99.jpeg
    45,2 KB · Görüntüleme: 135
İlk 10 dakikada mı çıktı bence var hemen git kan ver Canım
Evet hemen çıktı 3 dakika olmamıştır adet günümde bir idrar daha yaparım oda pozitifse 10 gün sonra doktora giderim keseyi görmeye belki 3 hafta bile dayanabilirim kalp atışı ile birlikte görmeye şuan bilemedim

27. Gundeyim yarın bat gunu 1 haftadir kaşık agrim var goguslerim istii damarlar belirdi ama sisme adet zamanı oluyo adet agrmda normlde 2 3 gin kala olurdu ama somdi 1 haftadir var kremimsi akinti varUOTE="Zeyah3917, post: 56070336, member: 883056"]Bence de görmedim canım ama dikkat etmemiştir belki bendede tam öyle kıpkırmızı çizgi çıkmadı ama sadece ovu testiyle değil kendini de kontrol et akıntıdır kasık ağrısıdır kaçıncı günündesin şimdi sen[/QUOTE]

Evet hemen çıktı 3 dakika olmamıştır adet günümde bir idrar daha yaparım oda pozitifse 10 gün sonra doktora giderim keseyi görmeye belki 3 hafta bile dayanabilirim kalp atışı ile birlikte görmeye şuan bilemedim
İnşallah çok güzel haberler alırsın ve eşine çok güzel sürpriz yaparsın

27. Gundeyim yarın bat gunu 1 haftadir kaşık agrim var goguslerim istii damarlar belirdi ama sisme adet zamanı oluyo adet agrmda normlde 2 3 gin kala olurdu ama somdi 1 haftadir var kremimsi akinti varUOTE="Zeyah3917, post: 56070336, member: 883056"]Bence de görmedim canım ama dikkat etmemiştir belki bendede tam öyle kıpkırmızı çizgi çıkmadı ama sadece ovu testiyle değil kendini de kontrol et akıntıdır kasık ağrısıdır kaçıncı günündesin şimdi sen
[/QUOTE]
Hadi inşalla sende hamilesimdir hcg test yap yarin gosterir var cnm

Back