Insallah gonlune gore saglikli uzun omurlu hayirli evladin olurBende çocuk yok maalesef... olursa inşallah ilk olacak
Kac aydir deniyorsun
Bi sorunun varmi esinde veya sende
Adetin dongusu nasil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah gonlune gore saglikli uzun omurlu hayirli evladin olurBende çocuk yok maalesef... olursa inşallah ilk olacak
Amin canım inşallahInsallah gonlune gore saglikli uzun omurlu hayirli evladin olur
Kac aydir deniyorsun
Bi sorunun varmi esinde veya sende
Adetin dongusu nasil
Ay benimde öyle bakalım nolcakIkisindede okadar dikkat etdimki kendime sarimsi islak sanki adet olyomiscasina bian akyordu diyordum kesin adet bakyorum akinyiymis gunde bi gunluk pedi dolduraxak kadar cokdu yani
Kaç gün kaldı senin canım test yapsana? Benimde akıntım fazla ama kendimi ümitlendirmek istemiyorumAy benimde öyle bakalım nolcak
Benim 23 bat ovulasyon testim 8 inde pozitif oldu buna göre 22 de olabilir yapsam çıkmaz diye düşünüyorum 2 tanede test var aslında evde belki sabah yaparım dayanamazsamKaç gün kaldı senin canım test yapsana? Benimde akıntım fazla ama kendimi ümitlendirmek istemiyorum![]()
Hımm varmış ben 2 gün var diye düşünmüştüm bende 11inde yakaladım ama bakalım :)Benim 23 bat ovulasyon testim 8 inde pozitif oldu buna göre 22 de olabilir yapsam çıkmaz diye düşünüyorum 2 tanede test var aslında evde belki sabah yaparım dayanamazsam
Bence bekle cnm cook merak edersen pazartesi yap derim cuunki cok erken gostermicek ben 2 gun ustunden gecdi yapdim tam kirmizi cift cizgi cikmisdiBenim 23 bat ovulasyon testim 8 inde pozitif oldu buna göre 22 de olabilir yapsam çıkmaz diye düşünüyorum 2 tanede test var aslında evde belki sabah yaparım dayanamazsam
Cnm adetin nezaman ?Amin canım inşallah1.5 senelik evliyiz 10 ay önce bi düşüğüm oldu sonrasında da korunduk 5 aydır deniyoruz bi sıkıntımız Yok çok şükür tek sıkıntı stres herhalde adet döngümde düzenliydi iki ay öncesine kadar şimdi de 13.gün de yumurtlamayı yakalım ama nasip Rabbim bizde versin sağlıklı hayırlı bi evlat
![]()
Selam kizlar ben de bu ay ilk defa ovu testi kullandım konuyu gorunce paylaşayım dedim sizinle :) benim bat 1mayıs 4 gun sürer zaten. Ayın 11 inden itibaren test yapmaya basladım ve 16 sında çift cizgiyi gördüm ikiside aynı koyulukta idi bu gunse cok silik 2. Cizgi vardı biz bu ayı iyi degerlendirmwk icin her gun birlikte olalım dedik yani 13. 14. 15. 16. Ve 17 yi degerlendirdik su an inve bir kasık agrım var kasiklarım dolu dolu ve inanamayacağım bir şekilde göğüslerim sızlıyor çok garip psikolojik de değil gercekten bi agri var icimden bi ses te bu ay tuttu diyo :) yani anlayacağınız çok heyecanlıyım belirtileri gözlemleyip isterseniz paylaşırım sizinle bakalım onuç ne olacak inşallah hepiniz bebeklerinize tez zamanda kavusursunuz :)[\QUOTE]
Hosgeldin Cnm bi belirti olarak kasik agrisi veya doluluk hissi hic yasamadim meme agrisi bildigin gibi her adet dongusunde olur bu belirtilere jesinlikle inanama derim adet gunu gecmeden belirti olmaz cnm.peki adetine kac gun var?
26-27 mayıs canımCnm adetin nezaman ?
Ben yumurtlamami bekliyorum suan ama simdiden goguslerim hasaslasmaya basladi bile az ama var agrilar daha yumurtlicam adet beklicem derken goguslerim agrisi cogalyor tabi haklisin herkesin bunyesi ayni olmaya bilirHos buldum canm Benim adet olacagim zaman goguslerim hiç agrimaz oyuzden sasiriyorum zaten ama kasık agrım olur ki adete erken olur ama benim bata daha 12 gün falan var bakalım artık bekleyip gorecegiz ne desek bos tabii![]()
Gmz1292
Inşallah hamilesindir cok merakla beklerim gelismelerden haber verHos buldum canm Benim adet olacagim zaman goguslerim hiç agrimaz oyuzden sasiriyorum zaten ama kasık agrım olur ki adete erken olur ama benim bata daha 12 gün falan var bakalım artık bekleyip gorecegiz ne desek bos tabii![]()
Gmz1292
Senin yine iyi bi haftan var ben daha yumurlamadim bile hadi yumurlicamda bide kos koca gunler var onumde26-27 mayıs canım
Ya ben dayanamadım gece uyumadan test yaptım çok silik çıktı sonradan sabah belirginleşmişti ama aynı markanın bir tane daha yaptım ilk idrarla bomboş kafam allak bullak olduBence bekle cnm cook merak edersen pazartesi yap derim cuunki cok erken gostermicek ben 2 gun ustunden gecdi yapdim tam kirmizi cift cizgi cikmisdi
Eltim adetine iki gun kala yapdi hafif peme cizgi cikmisdi
Canım koyulaşma var ama foto atarken yaptığın testi ilk 10 dk içerisinde çek daha iyi anlarızHep silik hep silik yumurtlamicam gibi gelyor![]()