Testlerin remini atarmisin bi bakalimYa ben dayanamadım gece uyumadan test yaptım çok silik çıktı sonradan sabah belirginleşmişti ama aynı markanın bir tane daha yaptım ilk idrarla bomboş kafam allak bullak oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testlerin remini atarmisin bi bakalimYa ben dayanamadım gece uyumadan test yaptım çok silik çıktı sonradan sabah belirginleşmişti ama aynı markanın bir tane daha yaptım ilk idrarla bomboş kafam allak bullak oldu
Tm cnm bu gun testi 10 dk icinde aticamCanım koyulaşma var ama foto atarken yaptığın testi ilk 10 dk içerisinde çek daha iyi anlarız
Canm hic merak etme koyulasir zaten pik oldugunda hencik iki tane koyu cizgi oluyor beklemene bile gerek kalmıyor sabret
Ay hadi insallah oyle olur bi an dedim ben yumurtlamiyorum ondan cikmiyor diyeCanm hic merak etme koyulasir zaten pik oldugunda hencik iki tane koyu cizgi oluyor beklemene bile gerek kalmıyor sabret![]()
Tesekur ederim bilgin icin cnm9. gün başladım 12.gün iki çizgide koyuydu hatta t c den biraz daha koyuydu önceki günler t baya silikti
Biri silik diğeri boşTestlerin remini atarmisin bi bakalim
Hayal gibi gozukyor var gibi ama yinede daha erken cnm merak etdim simdiBiri silik diğeri boş
Cnm Ovul testi yap ne cikyor ordaBiri silik diğeri boş
Ovul bitti yok valla son bir erken gebelik testim predıktör var akşama yada asabaha yaparım herakde çatlıycamCnm Ovul testi yap ne cikyor orda
Canım prediktör değilde normal gebelik testiyle yap bat günü istersenOvul bitti yok valla son bir erken gebelik testim predıktör var akşama yada asabaha yaparım herakde çatlıycam
Tamam kuzum bekliyorumTm cnm bu gun testi 10 dk icinde aticam
Ne biliyim dayanamıycam sanki yarın 3 gün kalıyorCanım prediktör değilde normal gebelik testiyle yap bat günü istersen
Hosgeldin cnm senin ovul gunun 13 gunmiydi?Eki Görüntüle 2148077 kızlar bende bu ay ilk kez ovu. Testi yaotim benim testlerim böyle adetime 1 gun kaldi ve ve yeniden koyuluk olmuş
Yum. Dönemindeki koyuluk var bugundrHosgeldin cnm senin ovul gunun 13 gunmiydi?
Öyle oluyoda illaki bekliceksin çıkmazsa da bekliceksin herkes de hemen çıkmıyor bazısı battan sonra belli oluyo sen bilirsin yine deNe biliyim dayanamıycam sanki yarın 3 gün kalıyor
Canım hamilelikte koyulaşıyor diyorlar gebelik testide yap yarın istersenYum. Dönemindeki koyuluk var bugundr
Denicem canum insallah vardir ama ovulasyon testinden 1 saat sonra dayabamadip tam idrarada sıkışma dan gebelik testi yaptım çıkmadı sabah ilk idrarla nasip olursa denicem nasip kısmet bi ümit işte bazılarında adet günü bile ovu. Testinde çıkıp gebelikte cikmayan ama her iki sonucta kabulumzCanım hamilelikte koyulaşıyor diyorlar gebelik testide yap yarın istersen
Sabah ilk idrarla yap canım vardır inşallah hepimiz bi umutla bekliyoruz inşallah çok beklemeden kavuşuruz bebişlerimize :)Denicem canum insallah vardir ama ovulasyon testinden 1 saat sonra dayabamadip tam idrarada sıkışma dan gebelik testi yaptım çıkmadı sabah ilk idrarla nasip olursa denicem nasip kısmet bi ümit işte bazılarında adet günü bile ovu. Testinde çıkıp gebelikte cikmayan ama her iki sonucta kabulumz