• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

İnş cnmm hadi hakkimizda hayirlisi Rabbim kucagina almayida nasip etsin Dr ne zaman gitcrn

Ptesi rahim filmi çektircem canım eşiminde sperm tahlili çıktı morfolojide sorun var gibi bi de o çıktı başımıza bakalım ne diyecek her gün yeni bişeyle karşılaşıyoruz hakkımızda hayırlısı :)

Benimde viogünca35;35721124]Bence degerlendirmissin. Benim de 16. Gundu. 15, 16 ve 17. Gunlerde calisma yaptik. Sonra yapmadik. Allaha sukur tuttu. Insallah sende de tutacak.

Ben 16. Gun gordum canim. 15. Gun koyulasmaya basladi. 17. Gun silikti. Ustelik benim ki kopkoyu cizgi de degildi. Buraya resim yuklemistim. Hesaplanan gunden cok farkli bir gun yumurtluyo olabilirsin. Moralini bozma. Mutlaka gorursun koyu cizgiyi.

Benumde 16.gun catladi 14 16 17 18 de calistik inş olur cnmm

Olur Allahin izniyle.... icini ferah tut. Cok dusunnemeye calis bence.

samsung

Kızlar merhaba, teslerimde koyu çizgiyi yakaladım ve diğer 4 gündür silik çizgi devam ediyor, sizce hala yumurtluyor mu oluyorum sizce

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar merhaba, teslerimde koyu çizgiyi yakaladım ve diğer 4 gündür silik çizgi devam ediyor, sizce hala yumurtluyor mu oluyorum sizce

Koyu çizgiyi yakaladıktan sonra çatlıyor zaten canm silik çıkması da o yüzden eğer değerlendirdiysen sorun yok :)

İşte o en koyu olduğu dönemde yumurtlamışsındır canım sonra silikleşmesi normal şimdi batına ne kadar var peki

Ya o kadar erken yumurtlamış olabılır mıyım kı diğeri kadar koyu da değildi aslında yanlıs değerlendırdım galıba testi. Çunku daha 20 günüm var bata. Akıntım falan da olmadı, kasıklarımda batmalar başladı bu ara. Devam edıyorum bakalım.

Ya o kadar erken yumurtlamış olabılır mıyım kı diğeri kadar koyu da değildi aslında yanlıs değerlendırdım galıba testi. Çunku daha 20 günüm var bata. Akıntım falan da olmadı, kasıklarımda batmalar başladı bu ara. Devam edıyorum bakalım.

Daha 20 gün varsa o zaman yumurtlamamış olabilirsin canım ikisinin koyuluğuda aynı olması lazım çünkü nettende bi bak istersen yumurtlama tarihi ne yzıyor ona göre o günlere yakın olabilir

Canım 19 Hazıran yazıyo nette. Bak aşağıda eklediğim like bakabıldın mı, tum gün yaptığım testlerım resımlerı var, sence bu koyulaşma yeterli değil mi?

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=727257&p=35726049#post35726049

Baktım canım ama kadınlarda LH hormonu her zman az miktardada olsa bulunduğu için bu kadar silik çıkması doğal daha yumurtlamamışsın ikisinin koyuluğu aynı olmalı hem zaten daha 19una var canım sen her gün yapmaya devam et ama

Baktım canım ama kadınlarda LH hormonu her zman az miktardada olsa bulunduğu için bu kadar silik çıkması doğal daha yumurtlamamışsın ikisinin koyuluğu aynı olmalı hem zaten daha 19una var canım sen her gün yapmaya devam et ama

Tamam canım çok tşk ederim, sanırım 14.günden sonra daha netleşmeye başlar durumum, çok sağol:16:

Rica ederim canım ama bu koyuluklar normal yani her zaman çıkar o yüzden yapmaya devam et inşallah yakalarsın canım :16::16::16:

Gecen ay bende anlamadim ama silik olmasınormal bu ay 8inde cçift çizgi ciktu ayni koyulukta hatta t daha köyüydü ertesi günde köyüydü sonra siliklesti senbhergun yap birakma tavsiyem 3saat sivil tüketmeve saat 7civarinda yap aksam

Gecen ay bende anlamadim ama silik olmasınormal bu ay 8inde cçift çizgi ciktu ayni koyulukta hatta t daha köyüydü ertesi günde köyüydü sonra siliklesti senbhergun yap birakma tavsiyem 3saat sivil tüketmeve saat 7civarinda yap aksam

Canım ben sabah kahvaltımı yapıyorum, 10:30 a kadar yeyip içiyorum. Sonra 2 de yapıyorum testi. Bak testlerim burada canım senınde fıkrını alayım. Kaybetmeyeyım karşılaştırayım dıye her gunu koymaya çalıştım. http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=727257&p=35726049#post35726049

Koyu çizgiyi yakaladıktan sonra çatlıyor zaten canm silik çıkması da o yüzden eğer değerlendirdiysen sorun yok :)

Evet vitae elimizden geleni yaptık,

Back