- 20 Mayıs 2012
- 2.161
- 1.880
- 248
allah razi olsun duru kizimin adi ama olsun ben özlem önemliolan niyet tskler
Evet ben senin niyetine ettim inşallah kabul olsun canım :) Yasemini ben de görmüyorum 2 günden beri inşallah kötü bişey yoktur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah razi olsun duru kizimin adi ama olsun ben özlem önemliolan niyet tskler
Evet ben senin niyetine ettim inşallah kabul olsun canım :) Yasemini ben de görmüyorum 2 günden beri inşallah kötü bişey yoktur
İnş cnmm hadi hakkimizda hayirlisi Rabbim kucagina almayida nasip etsin Dr ne zaman gitcrn
Benimde viogünca35;35721124]Bence degerlendirmissin. Benim de 16. Gundu. 15, 16 ve 17. Gunlerde calisma yaptik. Sonra yapmadik. Allaha sukur tuttu. Insallah sende de tutacak.
Ben 16. Gun gordum canim. 15. Gun koyulasmaya basladi. 17. Gun silikti. Ustelik benim ki kopkoyu cizgi de degildi. Buraya resim yuklemistim. Hesaplanan gunden cok farkli bir gun yumurtluyo olabilirsin. Moralini bozma. Mutlaka gorursun koyu cizgiyi.
Benumde 16.gun catladi 14 16 17 18 de calistik inş olur cnmm
Ptesi rahim filmi çektircem canım eşiminde sperm tahlili çıktı morfolojide sorun var gibi bi de o çıktı başımıza bakalım ne diyecek her gün yeni bişeyle karşılaşıyoruz hakkımızda hayırlısı :)
Kızlar merhaba, teslerimde koyu çizgiyi yakaladım ve diğer 4 gündür silik çizgi devam ediyor, sizce hala yumurtluyor mu oluyorum sizce
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Koyu çizgiyi yakaladıktan sonra çatlıyor zaten canm silik çıkması da o yüzden eğer değerlendirdiysen sorun yok :)
Canım geçenlerde bundan daha koyuydu ama şimdi daha silikleşti acaba erken mı yumurtladım daha varmıdır? Bakabılırmısın testlerime?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=727257&p=35726049#post35726049
İşte o en koyu olduğu dönemde yumurtlamışsındır canım sonra silikleşmesi normal şimdi batına ne kadar var peki
Ya o kadar erken yumurtlamış olabılır mıyım kı diğeri kadar koyu da değildi aslında yanlıs değerlendırdım galıba testi. Çunku daha 20 günüm var bata. Akıntım falan da olmadı, kasıklarımda batmalar başladı bu ara. Devam edıyorum bakalım.
Daha 20 gün varsa o zaman yumurtlamamış olabilirsin canım ikisinin koyuluğuda aynı olması lazım çünkü nettende bi bak istersen yumurtlama tarihi ne yzıyor ona göre o günlere yakın olabilir
Canım 19 Hazıran yazıyo nette. Bak aşağıda eklediğim like bakabıldın mı, tum gün yaptığım testlerım resımlerı var, sence bu koyulaşma yeterli değil mi?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=727257&p=35726049#post35726049
Baktım canım ama kadınlarda LH hormonu her zman az miktardada olsa bulunduğu için bu kadar silik çıkması doğal daha yumurtlamamışsın ikisinin koyuluğu aynı olmalı hem zaten daha 19una var canım sen her gün yapmaya devam et ama
Tamam canım çok tşk ederim, sanırım 14.günden sonra daha netleşmeye başlar durumum, çok sağol![]()
Rica ederim canım ama bu koyuluklar normal yani her zaman çıkar o yüzden yapmaya devam et inşallah yakalarsın canım![]()
Gecen ay bende anlamadim ama silik olmasınormal bu ay 8inde cçift çizgi ciktu ayni koyulukta hatta t daha köyüydü ertesi günde köyüydü sonra siliklesti senbhergun yap birakma tavsiyem 3saat sivil tüketmeve saat 7civarinda yap aksam
Koyu çizgiyi yakaladıktan sonra çatlıyor zaten canm silik çıkması da o yüzden eğer değerlendirdiysen sorun yok :)
Evet vitae elimizden geleni yaptık,
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok cnmm yumurtlama misin sen koyu olması gerek bende dediğim gibi gecen ay boyle sahip heyecanyapmistim ddeğilmiş sen devam et birde ben resim ekleyemiyorum nasil olcak