• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Beceremedim ya olmuyor

Canım yorum yazdığın zaman aşağıya doğru bak eklenti ekle kısmı var ona tıkla.

Sonra açılan sayfada üst kenar kısımda dosya ekle ye tıkla.

Dosyaları seç butonu cıkacak ona tıkla.

Ordan masaüstü yada resmın nerdeyse onu bul ve üstüne çift tıkla.

Sonra dosyaları seç kısmının karşısındaki yükle butonuna tıkla.

Aşağı eklentiler kısmına resmin gelmiş olucak :)

Eklentiler

• $1.jpg
    $1.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 52
Canım eklenti ekle, dosya ekle sonra seç tekrar, gelmesi lazım, çerçeveyi kapa aşağı bak ek ilişmiş olur.

Canım yorum yazdığın zaman aşağıya doğru bak eklenti ekle kısmı var ona tıkla.

Sonra açılan sayfada üst kenar kısımda dosya ekle ye tıkla.

Dosyaları seç butonu cıkacak ona tıkla.

Ordan masaüstü yada resmın nerdeyse onu bul ve üstüne çift tıkla.

Sonra dosyaları seç kısmının karşısındaki yükle butonuna tıkla.

Aşağı eklentiler kısmına resmin gelmiş olucak :)

Canim yaptim resmi seciyorum yükle diyorum sayiyo ve gelmiyor baya bekliyorum cepten girdigim icinmi anlamadim

Ya o kadar erken yumurtlamış olabılır mıyım kı diğeri kadar koyu da değildi aslında yanlıs değerlendırdım galıba testi. Çunku daha 20 günüm var bata. Akıntım falan da olmadı, kasıklarımda batmalar başladı bu ara. Devam edıyorum bakalım.

canım ovulasyon testini yapmaya reglinin olguğu gün başlamışsın.ovulasyon testi bat.tan tam 14 gün önce pozitif verir.regli döngün kaç günse, 30 diyosun-14=16.yumurtlarsın ama sen belki bi iki gün erken gelir diye 12.gün başla testi yapmaya başla.ve pozitif de t çizgisi en az c kadar koyu olduğu zaman yada daha koyu olduğu zaman pozitif demektir.bence senin daha pozitif değil testlerde.bata 20 gün var diyosun.ben 6 aydır kullanıyorum bu testi.ayın mesela 12.sinde pozitifse muhakkak 27.sinde hastalanıyodum.işallah yardımcı olabildim..

Rabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah hepimize:16:

Ya ayin 24une daha çok var offf bak cnmm yumurtlamanin 2gun öncesi ve iki gün sonra çok önemli sende adet songun 30 su sanirim 14 ve 18 arazi iyi calis

Merhaba arkadaslar nasilsiniz? Gelemedim bikac gundur okullari kapattik geldim;)) tercih baslayacak ya bizim pzt cok heyecanliyim hic bisey yapasim gelmiyor ne is goruyorum ne bisey:) adet icin de sokturucu kullaniyorum iste yarin son bakalim ne zaman gelecek bi an once olup biter inşallah vitae tahliller iyi cikmis yanlis okumadiysam gozun aydin:) durucum 24u mu adetin? Hayirlisiyla guzel haberlerini verirsin insallah:)

merhaba ben hafta içi ovlasyon testi aldım adetimin bitmesini bekliyorum bir ka gün sonra kullanmaya başlarım heralde tabi okadar ok kafama takıyorum bu meseleyi ki sırf bu yüzden hamile kalamayacağımı düşünüyorum bu nedenle bir karar aldım madem bebek istiyorum bunu bukadar kafaya takıp saat saat gün gün bekleyeceğime birşeyler yapmalıyım evet ovülasyon takibi yapacam ama ondan önce yapmam gereken birşey var dedim ve sigarayı bıraktım arkadaşlar tam 48 saat oldu ama başlamayacam yakında allah izizn verirse bebeğim gelecek bende onun iin hazırlı yapacağım şu kritik günleri atlatayım yürüyüşede başlayacam çok zorlanıyorum ama pes etmek stemiyorum dua edin sigara illetinden kurtulayım ve bu ay ovülasyonun yardımıyla da bebeğim gelsin inşallah

kızlar ilişkiden sonra ki 4. gündeyim ve kalp çarpıntım var, göğüslerim ve sağ taraf kasıkta bir ağrı var,uykuluyum ve halsizim ,çok hafif bulantım bile var.... ilk gebeliğimde böyle belirtiler yoktu. belirti için erken değil mi sizce ? bu nedir ben anlamadım.:26: help me ..[/QUOT

İdrar yollarından enfeksiyon kApmışım bütün belirtiler ondanmış dr. Antibiyotik verdi çok erken bebek varsada etkilemez dedi. Adet olmama da bir hafta var umarım bu durum gebelik oluşumunu kötüetkilemez. :18:

kızlaama lişkiden sonra ki 4. gündeyim ve kalp çarpıntım var, göğüslerim ve sağ taraf kasıkta bir ağrı var,uykuluyum ve halsizim ,çok hafif bulantım bile var.... ilk gebeliğimde böyle belirtiler yoktu. belirti için erken değil mi sizce ? bu nedir ben anlamadım.:26: hel

Gunaydin kizlar uzmeyin napal beklicez benimde hic olacak gibi hisse tmiyorum

Gunaydin kizlar nasilsiniz zeynepcim isyan etme tatlim zor ama

Back