• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Ayyy cnmm çok sevindimmm Rabbim kucagina almayi nasip etsin adetin gecmismiyd

Amin canim cok sagol. Adet gunum bugundu. Ama dun burda da yazmistim cok silik cizgi vardi. Bu sabah daha belirgindi kan sonucunu almadan bir daha yaptim aksam daha da belirgin cikti. Iyi gidiyo gibi teste gore insallah boyle gider

samsung

Tebrik ederim Allah tamamına eedirsin bizede nasip etsin inşAllah :) yeni anne adayı olarak bu gece duanda bizide unutma Allaha emanet ol ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yanlış alıntı pardon canım

Tebrik ederim Allah tamamına eedirsin bizede nasip etsin inşAllah :) yeni anne adayı olarak bu gece duanda bizide unutma Allaha emanet ol ...

Cok tesekkur ederim. Ederim tabi ki. En kisa zamanda buradan aliriz insallah haberlerinizi

samsung

Cok tesekkur ederim. Ederim tper En kisa zamanda buradan aliriz insallah haberlerinizi

samsung

Kizlar birşey sorcam benim yumurtlama ayin 8iydi yani pazar onun öncesinde ve sonrasında p.ertesi Şali calistik ama çarşamba p.ersembe Esim görevde olduğu için olmadi sansim nedir olmasi gereken günlerde olmusmu

Kan testi yaptirdim 120.6 cikti. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Ovulasyon testini kullandigim ilk ay hamile kaldim. Tavsiye ederim arkadaslar kesinlikle.bide adacayi icmistim yumurtlama gunune kadar. Baltarcin corek otu karisimini yaptim ama benim catlama sorunum vardi. Yumurtalarim olgunlasmiyodu. Saglikli kisilerde kist olabilir diye okumustum. Bu guzel gecede aldim mutlu haberi. Allah sizlere de nasip etsin en kisa zamanda insallah

samsung

Ay canim hayirlu olsun saglikla kismet etsin bebeginin gelisini rabbim. Ovulasyon testi bende deniyorum bu ay ama gelisme goremiyorum her ay silik cizgi acaba diyorum. Senin dongun ne zaman kacinci gun gordun cizgiyi ve nasil degerlendirdin cnm? :)
Kizlar birşey sorcam benim yumurtlama ayin 8iydi yani pazar onun öncesinde ve sonrasında p.ertesi Şali calistik ama çarşamba p.ersembe Esim görevde olduğu için olmadi sansim nedir olmasi gereken günlerde olmusmu

Canim yumurtan 8 inde catladi ise zaten omru 48 saat yani carsamba ve sonrasi isine yaramaz:) Degerlendirmissin yeterince bence.

Ay canim hayirlu olsun saglikla kismet etsin bebeginin gelisini rabbim. Ovulasyon testi bende deniyorum bu ay ama gelisme goremiyorum her ay silik cizgi acaba diyorum. Senin dongun ne zaman kacinci gun gordun cizgiyi ve nasil degerlendirdin cnm? :)

Canim yumurtan 8 inde catladi ise zaten omru 48 saat yani carsamba ve sonrasi isine yaramaz:) Degerlendirmissin yeterince bence.

TSK ederim cnmmmm uzuluyodum ya bu hafta hep değerlendi en na istedim ama olmadi yumurtlarumda agri var Acep ne oluyor dedim ayrıca senin silik cikiyosa incir kuru yap belki yumurtanın catlamiyodur o hizlandiriyo adet bitiminde yapmaya basla

TSK ederim cnmmmm uzuluyodum ya bu hafta hep değerlendi en na istedim ama olmadi yumurtlarumda agri var Acep ne oluyor dedim ayrıca senin silik cikiyosa incir kuru yap belki yumurtanın catlamiyodur o hizlandiriyo adet bitiminde yapmaya basla

Canim 30 gunde bir dongum. Bugun 11. Gunn daha erkendir belki bekliyorum zaten bi haftadir incir kuru yapiyorum catlatma icin havuc diyolar onu ne zaman yapmali tabi fikrim yok :)

Canim 30 gunde bir dongum. Bugun 11. Gunn daha erkendir belki bekliyorum zaten bi haftadir incir kuru yapiyorum catlatma icin havuc diyolar onu ne zaman yapmali tabi fikrim yok :)

incir havuç birlikte yapılıyor. inciri ayrı havucu ayrı kaynatıyorsun. sularını süzüp birbirine karıştırıp sabah akşam içiyorsun. :7:

Bence degerlendirmissin. Benim de 16. Gundu. 15, 16 ve 17. Gunlerde calisma yaptik. Sonra yapmadik. Allaha sukur tuttu. Insallah sende de tutacak.

.

Ben 16. Gun gordum canim. 15. Gun koyulasmaya basladi. 17. Gun silikti. Ustelik benim ki kopkoyu cizgi de degildi. Buraya resim yuklemistim. Hesaplanan gunden cok farkli bir gun yumurtluyo olabilirsin. Moralini bozma. Mutlaka gorursun koyu cizgiyi.

samsung

Ok oxaman benimde adet dongum 30gun filan 24mayis adetim 16.gün çift çizgi gördüm 16.17.günü bekle ama hergun yap testini ben havucla inciti birlikte kaynayip icmistim kizimda

Bence degerlendirmissin. Benim de 16. Gundu. 15, 16 ve 17. Gunlerde calisma yaptik. Sonra yapmadik. Allaha sukur tuttu. Insallah sende de tutacak.

Ben 16. Gun gordum canim. 15. Gun koyulasmaya basladi. 17. Gun silikti. Ustelik benim ki kopkoyu cizgi de degildi. Buraya resim yuklemistim. Hesaplanan gunden cok farkli bir gun yumurtluyo olabilirsin. Moralini bozma. Mutlaka gorursun koyu cizgiyi.

samsung

Cok sagol canim insallah darisi basimiza:) Dongun kac gun senin? :)

Ok oxaman benimde adet dongum 30gun filan 24mayis adetim 16.gün çift çizgi gördüm 16.17.günü bekle ama hergun yap testini ben havucla inciti birlikte kaynayip icmistim kizimda

Tamm cnm her gun yapiyorum insallah yakalayip degerlendirebilirim:)

incir havuç birlikte yapılıyor. inciri ayrı havucu ayrı kaynatıyorsun. sularını süzüp birbirine karıştırıp sabah akşam içiyorsun. :7:

Tskler canim cok sagol ben aslinda evdeki incirleri degerlendirmek icin baslamistim bitene kadar boyle devam edeyim o zaman:)

Benimde viogünca35;35721124]Bence degerlendirmissin. Benim de 16. Gundu. 15, 16 ve 17. Gunlerde calisma yaptik. Sonra yapmadik. Allaha sukur tuttu. Insallah sende de tutacak.

Benumde 16.gun catladi 14 16 17 18 de calistik inş olur cnmm

Günaydınlar herkese :3: Dün herkes için dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah

Back