• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Günaydın cnm.benimde olmadi sallamiyorum artık hayati yasmaya bakacağım spor yapıyorum kafamdan atmaya çalışıyorum hayırlısı olsun :)

ben uc aylik evliyim.adetlerim duzensizdi.iki aydir duzene girmisti.bu ay 36 gun oldu hala hasta olmadim.onceleri 45 gune kadar uzardi bazen ama ozaman evli degildim.suan bel ve kasuk agrim var.bir kac gun onceye kadar goguslerim cok agridi.sirt agrim oldu.birde sarimtirak akintim oldu bir kere.dun test yaptim negatif.erkenmi yaptim acaba.?hamile olabilirmiyim?

ben uc aylik evliyim.adetlerim duzensizdi.iki aydir duzene girmisti.bu ay 36 gun oldu hala hasta olmadim.onceleri 45 gune kadar uzardi bazen ama ozaman evli degildim.suan bel ve kasuk agrim var.bir kac gun onceye kadar goguslerim cok agridi.sirt agrim oldu.birde sarimtirak akintim oldu bir kere.dun test yaptim negatif.erkenmi yaptim acaba.?hamile olabilirmiyim?

Biraz daha bekle olmazsan tekrar yap

Amiiiin inaşllah canım senin yaseminin ve gözdenin ismiyle dua ettim isimlerinizi bildiğim için Allah kabul eder inşallah :)

Kuzum benim Allah razı olsun ben de hep ediyorum sana :)

Bu arada 1 hafta önce kanda 0,8 çıkmıştı tamam dedim bu ay olmayacak hatta alerji hapıma başladım nasıl olsa bebek yok diye. Dün işyerinde tansiyonum çok düştü hastaneye götürdüler. Serum iğne falan eve gelince bidaha test yapayım dedim çift çizgiyi gördüm. Hemen kan verdim. 97 çıktı. Yarın tekrarlıcaz artış normalse sevinebilcem inşallah. Dualarına daha çook ihtiyacım var :)

Sende durumlar nasıl giremedim bayağıdır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada 1 hafta önce kanda 0,8 çıkmıştı tamam dedim bu ay olmayacak hatta alerji hapıma başladım nasıl olsa bebek yok diye. Dün işyerinde tansiyonum çok düştü hastaneye götürdüler. Serum iğne falan eve gelince bidaha test yapayım dedim çift çizgiyi gördüm. Hemen kan verdim. 97 çıktı. Yarın tekrarlıcaz artış normalse sevinebilcem inşallah. Dualarına daha çook ihtiyacım var :)

Aaa çok sevindim cnmmm gözün aydinn

kızlar merhaba,ben yumurtlama testi kullanmadım ama size bir sorun olucak.ben en son 29 ocakta adet oldum.şuan hamileyim.merak ettiğim acaba ne zaman yumurtlamış olabilirim tahmini olarak. ilk usg'yi 17 martta yaptırdım tam 6 haftalık çıkmıştı.sizce ne zaman hamile kalmış olabilirim tahmini?

arkadaşlar merhaba,
bu siteyi ve yazılanları çoğunlukla şaşkınlıkla takip ediyorum ve çok şey öğreniyorum.
öncelikle 7 aydır hamile kalma düşüncesiyle hareket edip bodoslama şekilde "ne de olsa kalırım bi şekilde" diyerek korunmuyoruz. ama işin o kadar da kolay olmadığını buradaki yazıları takip ederek anlıyorum...
ovulasyon testi terimini de ilk kez bu yazılarda gördüm. ve size teşekkür etmek istedim.
7 aydır bir gelişme olmadığı için eşim de ben de endişelenmeye başlamıştık, ama doğrusu çok da bilinçli bir yaklaşımda değildik.
şu anda regl dönemimdeyim. biraz araştırdım ama size de bir sorayım dedim.
ayda bir regl oluyorum, şimdi regl döneminin başlangıcından itibaren sayarak 12. günde mi testleri yapmaya başlamalıyım?

arkadaşlar merhaba,
bu siteyi ve yazılanları çoğunlukla şaşkınlıkla takip ediyorum ve çok şey öğreniyorum.
öncelikle 7 aydır hamile kalma düşüncesiyle hareket edip bodoslama şekilde "ne de olsa kalırım bi şekilde" diyerek korunmuyoruz. ama işin o kadar da kolay olmadığını buradaki yazıları takip ederek anlıyorum...
ovulasyon testi terimini de ilk kez bu yazılarda gördüm. ve size teşekkür etmek istedim.
7 aydır bir gelişme olmadığı için eşim de ben de endişelenmeye başlamıştık, ama doğrusu çok da bilinçli bir yaklaşımda değildik.
ayda bir regl oluyorum, şimdi regl döneminin başlangıcından itibaren sayarak 12. günde mi testleri yapmaya başlamalıyım?

Canim bizde öyle 7 8aydir ugrasiyoz ama yumurtlama takibi yapaiyodum gecen ay basladim ama beceremedik o yuzden 10.gün bqsla derim kaç günde bur adet oluyosun o çok önemli ben 3031 günü buluyor 16.gün yumurtladim ve saat aksam 7 civari yap

Canim bizde öyle 7 8aydir ugrasiyoz ama yumurtlama takibi yapaiyodum gecen ay basladim ama beceremedik o yuzden 10.gün bqsla derim kaç günde bur adet oluyosun o çok önemli ben 3031 günü buluyor 16.gün yumurtladim ve saat aksam 7 civari yap

28-29 günde bir oluyorum. 10. günün akşamından itibaren yapıyorum o zaman.. çok teşekkürler

Merhaba arkadaslar nasilsiniz? Gelemedim bikac gundur okullari kapattik geldim;)) tercih baslayacak ya bizim pzt cok heyecanliyim hic bisey yapasim gelmiyor ne is goruyorum ne bisey:) adet icin de sokturucu kullaniyorum iste yarin son bakalim ne zaman gelecek bi an once olup biter inşallah vitae tahliller iyi cikmis yanlis okumadiysam gozun aydin:) durucum 24u mu adetin? Hayirlisiyla guzel haberlerini verirsin insallah:)

Bu hafta evdeyim kafamı toparlıyorum :) Dün dr gittik hızı artmış morfolojide sorun var ama şu an için çok önemli değil dedi dr bakalım zamana bıraktı bizi benimde rahim filminde bişey çıkmadı çok şükür şimdi progesterone yaptırcam o kadar onda da bişey çıkmaz sanırım. Bi de tiroid yüksek çıktı ona baktırdım sabah kan verdim. Sen napıyorsun adetin bitti mi canm ben ovü testine başlıcam bugün

Bende rahim filmi çektirdim bişey çıkmadı canm çok şükür eşimde morfolojide sorun var ama önemli değil şimdilik dedi dr ve bizi 5 6 ay zamana bıraktı sonra aşılama düşünebiliriz dedi bizde zamana bıraktık :) Hep dua ediyorum zaten canım inşallah artış normal bi şekilde olur hamileliğin tadını çıkartırsın sonrada bebişin sağsalim gelirde yaşadığın tüm sıkıntılar geride kalır :16:

canım ovulasyon testini yapmaya reglinin olguğu gün başlamışsın.ovulasyon testi bat.tan tam 14 gün önce pozitif verir.regli döngün kaç günse, 30 diyosun-14=16.yumurtlarsın ama sen belki bi iki gün erken gelir diye 12.gün başla testi yapmaya başla.ve pozitif de t çizgisi en az c kadar koyu olduğu zaman yada daha koyu olduğu zaman pozitif demektir.bence senin daha pozitif değil testlerde.bata 20 gün var diyosun.ben 6 aydır kullanıyorum bu testi.ayın mesela 12.sinde pozitifse muhakkak 27.sinde hastalanıyodum.işallah yardımcı olabildim..

Canim bugun 15.gun hala silik birden mi koyulasacak nedir :)) Bekliyorum insallah yakalar degerlendiririz. Cok sagoll

arkadaşlar merhaba,

Canim ben 6.gun basladim erken yumurtluyoolabilirim diye. Ama en gec 10.gun baslamis ol. Dongunden 14 cikar isteo gunden 2 once ve 2 sonrasi riskli donem. Benim 30 gunde bir oluyo. Yani 30-14 yapinca 16.gun ovulasyon. Bugun 15.gunn hala silik yarin ve ertesi devam edicem gec yumurtluyorum buyuk ihtimal

Mrb arkadaslar ben bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandim adetimin 11. Gününde cift cizgiyi gördüm hatta ilki ikinciden daha koyuydu genelde 27 29 arasi regl olurum hesaplamalarima gore adetime 2 gün var ama ovulasyon testine göre çoktan olmam lazimdi bata 5 gün varken test yaptim negatif hamilelik olsa cikardi heralde kasiklarimda agrilar var göğüslerim çok aciyodu bugün gecti beklemedeyim

Canim bugun 15.gun hala silik birden mi koyulasacak nedir :)) Bekliyorum insallah yakalar degerlendiririz. Cok sagoll

Canim ben 6.gun basladim erken yumurtluyoolabilirim diye. Ama en gec 10.gun baslamis ol. Dongunden 14 cikar isteo gunden 2 once ve 2 sonrasi riskli donem. Benim 30 gunde bir oluyo. Yani 30-14 yapinca 16.gun ovulasyon. Bugun 15.gunn hala silik yarin ve ertesi devam edicem gec yumurtluyorum buyuk ihtimal

adet bitiminden mi sayıyoruz, başlangıcından mı?

Back